Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe gaat ondanks doelpunt én assist van Ferdi Kadioglu onderuit

Laatste update:

Fenerbahçe heeft donderdagavond een nederlaag geleden in de play-offs van de Conference League. In eigen huis was de ploeg van trainer Ismail Kartal niet opgewassen tegen Slavia Praag: 2-3. Voormalig NEC’er Ferdi Kadioglu verzorgde de tweede aansluitingstreffer van Fenerbahçe, dat net tekortkwam om de stand gelijk te trekken. De aftrap van de return is volgende week donderdag om 21.00 uur in Praag.

Kadioglu kreeg een basisplek op de linksachterpositie, terwijl Mesut Özil vanwege een rugblessure niet bij de selectie zat. Zeker in het eerste bedrijf stelde de Turkse formatie behoorlijk teleur, daar er geen enkel schot op doel geproduceerd werd. Slavia Praag vertaalde het lichte veldoverwicht op slag van het rustsignaal naar een voordelige stand op het scorebord. Srdjan Plavsic plaatste een veredelde voorzet op de paal, waarna Ibrahim Traoré het eerst bij de bal was om van dichtbij binnen te tikken: 0-1.

Na een klein uur spelen trok Dimitrios Pelkas de stand gelijk na een lage voorzet van Kadioglu, die een fraaie dribbel in huis had over de linkerflank. Binnen zes minuten na de gelijkmaker kreeg Fenerbahçe het deksel echter hard op de neus. Oscar Dorley bezorgde Slavia de voorsprong (1-2), waarna Ondrej Lingr nog geen twee minuten later de marge op aangeven van Yira Sor verdubbelde: 1-3. Zeven minuten voor het einde van de officiële speeltijd bracht Kadioglu met een van richting veranderd afstandsschot de spanning nog wel terug in de wedstrijd, maar een gelijkmaker zat er niet meer in voor de thuisploeg.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De fans moeten de mooiste bloemen op de wereld kopen en aankloppen bij Pereira met de grootste apologies ooit. De beste man heeft per speler en per positie aangegeven welke spelers niet/wel zouden slagen bij deze club. Door (onlogische) liefde voor bepaalde spelers hebben de fans en Turkse media Pereira helemaal kapotgemaakt. 4 gevraagde aankopen (+ Kim en Crespo) en Fenerbahce was nu nog aan het meedoen om de titel. Deze club is gedoemd om te falen en de reden is de amateur mentaliteit van het bestuur én de fans. Ga nu maar op de schoot gaan zitten van Ozil en Irfan, zorg maar dat ze niet ongelukkig worden en hun hartje gebroken wordt. Dat zal er voor zorgen dat Fenerbahce ooit terug kampioen wordt. Oh Ferdi Kadioglu: jij bent een superster!

Ferdi kadioglu 2-3 slavia praag

Het was zoals altijd bagger, maar dat zijn we inmiddels al gewend. 2-3 valt nog om te buigen uit maar ik acht de kans laag in. Voortaan arda in de 70ste min laten invallen zoals vandaag speelde erg sterk + assist. En ferdi je bent een monster, speelt op de linksback positie maar heeft voor meer gevaar gezorgd dan alles en iedereen.

Zolang Ali Koc nog aan de leiding staat zullen wij nog vaak in herhaling blijven vallen en teleurstellingen zien, helaas.

17 februari 2022 om 22:20

Dat is echt complete bullshit man. Wanneer hij de spelers koopt is iedereen helemaal blij. Hij heeft Alex teruggehaald voor de fans, hij heeft Ozil geregeld wat de fans zo graag wilden, nu heeft hij Low binnengehengeld. Schulden zijn minder geworden voor zover ik weet. Dat die stel overbetaalde spelers niks presteren kan hij niks tegen doen. Pereira werd week in week uit bekritiseerd en nu is die weg zegt men kon je hem beter houden. Koc wordt van links naar rechts en weer terug geduwt. Wat moet hij doen? Ontslag nemen omdat die Fener fans het allemaal beter weten. Nou dat hebben we dus gezien, niet dus. Weer wordt er gevraagd om een korte termijn visie. Houd eens iets vast en ga voor succes en dat beseft Koc heel goed en daarom wilt hij niet weg en terecht. De selectie heeft gewoon te weinig kwaliteit en dat zien veel Fenerliler niet in.
Sangare, Mert Hakan, Sosa (40+), Osayi, Zajc, Pelkas, Tisserand dat zijn gewoon B- spelers. Niet Fener waardig.

17 februari 2022 om 23:03

Hij stuurt Pereira toch weg omdat de fans dat willen? Vind je dat goed? Je laatste alinea zegt al genoeg. Allemaal spelers die door de heer Koc zijn binnen gehaald. In plaats van nuttige transfers en NODIGE transfers te doen smijt hij met geld en bouwt hij een selectie wat werkelijk nergens op slaat. We spelen al jaren zonder een goede spits, we wisselen driekwart van het jaar van trainer. Afgelopen transferperiode nog geen speler binnen kunnen halen door zijn onkunde. Letterlijk vier jaar weggegooid door allemaal domme keuzes. Aziz Yildirim was drama, maar deze man maakt het er echt niet beter op. Ik heb het nog niet eens gehad over al zijn beloftes waarvan nog geen een waar is gemaakt, toen die net aan de macht kwam.

18 februari 2022 om 11:16

Ik begrijp serieus niet hoe sommige Fenerbahce fans Ali Koc nog kunnen verdedigen. Wat is er nou daadwerkelijk veranderd bij Fenerbahce sinds hij voorzitter is? In ieder geval niet veel positiefs. De man heeft geen voetbalvisie, het lijkt alsof hij maar wat doet.hij doet totaal niet aan zelfreflectie: het ligt altijd aan anderen, aan de voetbalbond of aan andere voetbalclubs. Hij heeft zich enorm verkeken op het runnen van een voetbalclub. Waarschijnlijk dacht hij dat hij met zijn achternaam en zakelijke kennis wel even Fenerbahce op rails zou krijgen. Inmiddels zijn tijdens zijn voorzitterschap Galatasaray, Basaksehir en Besiktas kampioen geworden en wordt het dit jaar waarschijnlijk Trabzonspor.

Wat mij betreft blijft hij eeuwig bij Fenerbahce hoor, maar ik denk dat het voor Fenerbahce het beste is als hij zsm ontslag neemt.

Als Ferdi niet zijn contract verlengt staat Fener volgend seizoen naast Galatasaray. Arda moet vaker spelen i.p.v. Zajc en wrm is Crespo niet ingeschreven in de Conference League? Ferdi en Arda waren eigenlijk de enige die goed waren vandaag. De rest waren slecht. Muhammed moest ook blijven, is 2000000x beter dan Pelkas. Fener moet eens die Arda Okan Kurtulan of Melih Bostan in de spits zetten, zijn beiden beter dan Berisha en Serdar Dursun samen.

18 februari 2022 om 00:55

Ik lach me ziek als ik zie hoe Muhammed in zijn eerste match bij zijn nieuwe club ineens fantastisch speelt op het middenveld (hij stond links maar meer links mid dan een echte winger). Wij hebben hem helemaal misbruikt op linksback puur en alleen omdat hij linksvoetig is, hoe stom is dat? Terwijl we een 19-jarig talent hebben aangetrokken van de zomer op de linksback positie. Als je een aangetrokken speler niet vertrouwt wanneer je 0 alternatieven hebt op een positie, waarom koop je hem dan? Ferdi zou op het middenveld of links-mid moeten spelen maar die jongen wordt vanachter geposteerd zodat de “sterren” kunnen spelen, terwijl dat Ferdi vanuit zijn back positie meer creëert dan de rest samen.

20 februari 2022 om 19:56

Je hebt gelijk. Muhammed zou perfect zijn in dit team i.p.v. Ozan of Zajc en als je op de linksback een speler wilt hebben speel dan iemand uit de jeugd of koop iemand, maar ga niet een talent die een goede spelmaker is op linksback zetten, daar ga je niks voor terug krijgen. Het laat me echt lachen dat ze Mesut, Irfan, Mert Hakan en Ozan als sterren zien. Vroeger had je Alex, Tuncay, Lefter, Appiah, Anelka.... en nu een Ozan die niet eens bij een degradatiekandidaat van de PL kan spelen. Het Turkse voetbal heeft nu geen geld meer voor deze vedettes wannabees, dus beter investeren in de jeugd, maar we herhalen het Zooooo vaak maar ze begrijpen het toch niet. Btw die Arda heeft vandaag trouwens prachtig gespeeld, beter dan alle wedstrijden die Ozan heeft gespeeld dit seizoen. Ferdi moest eig gwn op het middenveld met Muhammed en daar dan Crespo achter, en Burak en Arda op de flanken. In de spits Allahyar en dan heb je al een goed team met potentie. Op linksback en rechtsback een transfer of uit de jeugd en centrale verdedigers Szalai en Kim en keeper Altay en je zou dan makkelijk uit de groep komen van de Europa League.

2e goal van Fener hebben ze erg mazzel mee gehad van de scheids. Via eigen handsbal corner meegekregen.. kort erna goal.

Ajax zat voor Ferdi Kadioglu op de tribune. Nou die zal wel wat miljoentjes meer zijn waard geworden na deze wedstrijd!

18 februari 2022 om 00:55

In de zomer kunnen ze hem gratis oppikken.

18 februari 2022 om 01:00

Eigenlijk kunnen ze hem nu al aantrekken maar Ferdi en zijn agent spelen het slim. Hij is nu in bloedvorm en als er contractnieuws zou uitlekken waar Ferdi bij een andere club tekent wordt hij waarschijnlijk uit de selectie gezet of op de tribune geplaatst. Dit is natuurlijk niet goed voor een jonge talent die echt tot een sterspeler begint om te vormen. Ik acht de kans 10% dat Ferdi bij ons blijft en dat is puur en alleen omdat Ali Koc financieel veel meer kan bieden dan de andere clubs om hem zo te behouden. Sportief gezien is er geen reden voor Ferdi om nog bij Fenerbahce te spelen. Ajax of een Brighton die ook bij de geruchten genoemd worden zijn perfecte stappen in zijn carrière.

Als Ferdi slim is tekent die morgen gelijk bij Ajax. Alleen wij kunnen zo een talentvolle vleugelspeler omtoveren tot linksback aq.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren