Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fenerbahçe boekt thuis ruime overwinning, maar verliest Van Persie

Laatste update:
/

Fenerbahçe heeft maandagavond in eigen huis goede zaken gedaan. De ploeg van trainer Dick Advocaat was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Genclerbirligi en hijgt zodoende Galatasaray in de nek. Jeremain Lens was met een assist op de 1-0 belangrijk voor zijn ploeg. Robin van Persie viel al vroeg in de wedstrijd uit met een liesblessure.

Fener begon het duel als nummer vijf, wetende dat nummer-vier Galatasaray zondag bij Osmanlispor met 2-2 had gelijkgespeeld. De manschappen van Advocaat konden derhalve goede zaken doen, maar de wedstrijd was nog geen kwartier oud of men moest al een tegenvaller verwerken: Van Persie moest zich door een liesblessure laten vervangen door Moussa Sow, die zijn waarde wel bewees: vijf minuten voor de thee gleed de spits een strakke en lage voorzet van Lens achter doelman Johannes Hopf.

In het tweede bedrijf was het lang wachten alvorens Fenerbahçe verder afstand nam. Pas enkele minuten voor tijd besliste Fernandão het duel. De Braziliaan werd diep gestuurd en oog in oog met de Zweedse goalie rondde hij beheerst af: 2-0. Diep in blessuretijd zorgde Sow met zijn tweede van de avond voor de 3-0 eindstand.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Man wat een gekke week. Wij hebben een wedstrijd waarin onze tegenstander 1 schot op doel had met 2-1 verloren, Fener en GS pakken respectievelijk 3 en 1 punten in een wedstrijd waarin hun tegenstanders heer en meester waren. Met dank aan hun keepers, Volkan en Muslera. Geen slecht woord over Fabri, maar in vergelijking met die twee komen we gewoon tekort.

Niks op te merken op het spel van Genclerbirligi. Umit Ozat heeft zijn ploeg heel goed voorbereid en het juiste antwoord gegeven aan de mensen die vooraf voorspelden dat hij de wedstrijd weg zou geven. Echt een klein wonder dat deze wedstrijd 3-0 in het voordeel van Fener is geã«indigd, iemand die de wedstrijd heeft gekeken zou eerder het tegenovergestelde verwachten.

19 december 2016 om 22:01

Ja, maar wij hebben een wasmachine als spits en een sprietje als nummer 10.

Fikret Orman en Senol Gunes zijn de grootste schuldige. Fiko kon de selectie niet bijelkaar houden en maakte slechte transfers.

Senol Gunes vond ik vorig jaar ook al te kort komen, maar topspelers als Gomez, Sosa en Q7 maakte zijn vele fouten goed.

Tegen Kasimpasa hebben we het altijd moeilijk, maar als Senol zo blijft wisselen, dan maakt zelfs Kayseri en Adana het ons zeer moeilijk..

Fener mag vandaag Volkan en in mindere mate lens & Sow op hun blote billen bedanken dat ze niet definitief hebben afgezien van het kampioenschap.
Hoe het vandaag 3-0 is geworden is echt ongelofelijk!
Genclerbirligi speelde fener helemaal zoek! Hele grote kansen gemist, lat en paal in de weg, heb vandaag alles gezien.
Ik baal als een stekker nog steeds dat we Sosa & Gomez zijn kwijtgeraakt. We hadden gewoon een aantal seizoenen op rij turkije sowieso wel kunnen domineren.
Genclerbirligi echt klasse man alle credits voor jullie.

19 december 2016 om 21:47

Blote knieen , met blote billen doe je wat anders

Op Fox lees ik dat Sow gister uit de selectie is gezet? Zijn ze in de war met een Eminke ofzo?

20 december 2016 om 02:58

Idd moet emenike zijn

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren