Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fener bezorgt Besiktas eerste competitieverlies in drie maanden tijd

Laatste update:

Fenerbahçe heeft maandagavond een bijzonder belangrijke overwinning in de strijd om de landstitel geboekt. Het team van Vitor Pereira was in eigen huis te sterk voor concurrent Besiktas, dat op 29 november 2015 voor het laatst in de Süper Lig onderuit ging. De ploeg van Senol Günes verloor toen met 0-2 van Akhisar en maandagavond werd het 2-0.

Besiktas kon niet slechter aan de topper beginnen: na twee minuten kwam het scorebord reeds in beweging. Na een slimme vrije trap van Caner Erkin was het Volkan Sen die het leer in een keer met een diagonale volley achter Tolga Zengin schoot: 1-0. Fenerbahçe zette vervolgens voortdurend druk op de helft van Besiktas en was in de eerste helft de betere ploeg.

De bezoekers probeerden na de onderbreking een gelijkmaker te forceren, maar het was Fenerbahçe dat het duel acht minuten voor tijd in het slot gooide. Alexis verloor de bal, waarna de ene invaller, Nani, op aangeven van de andere invaller, Ozan Tufan, voor de 2-0 zorgde. Robin van Persie stond negentig minuten binnen de lijnen. Fenerbahçe leidt met 53 punten de dans in de Süper Lig, maar Besiktas heeft 51 punten én een inhaalduel met Trabzonspor tegoed.

De volley van Volkan Sen, een goede start van Fenerbahçe (Y)

Geplaatst door voetbalzone op maandag 29 februari 2016

Wie eindigt hoger?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het is geen schande als je verliest in Kadikoy, maar de manier waarop ben ik wel van geschrokken. Een hoop spelers speelden onder hun niveau vandaag of konden ze gewoon niet meer geven? Spelers als Sosa, Oguzhan, Olcay, Tore, Ismail, Gomez spelen leuk tegen teams uit het rechterrijtje maar zodra er een iets serieuze tegenstander voor ze staat dan blijft er weinig van over. Met name Olcay Sahan heeft vandaag geen pepernoot geraakt, die man kan echt niet meer, leuke wisselspeler maar verder niks. Het was echt niet om aan te zien vandaag van onze kant en dit is al een paar weken zo. Verdedigend zijn we echt te zwak.

Het bestuur moet zich nu ook bij zichzelf te rade gaan en zich afvragen of het slim was om Ersan Gulum te verkopen, want het duo Alexis en Marcelo is echt lachwekkend slecht. Hoe denk je kampioen te kunnen worden met een wisselspeler van Getafe en een speler die zwaar heeft gefaald in Nederland? We zijn uit de groepfase van de EL geknikkerd en in beker staan we er ook niet super voor, als we geen kampioen worden dan kun je gerust zeggen dat ze dit seizoen zwaar hebben gefaald. Het bestuur zal Senol Gunes wel ontslaan en de schuld op hem schuiven, maar het is gewoon overduidelijk dat het team een gebrek heeft aan kwaliteit. De titel is nog niet beslist en we hebben alles nog steeds in eigen handen, maar deze nederlaag is wel een zware tik.
Ik ben nu vooral benieuwd hoe Besiktas op deze nederlaag gaat reageren. Het wordt nu pas duidelijk of het team sterk in haar schoenen kan staan of niet.

Gefeliciteerd Fener fans, jullie team deelt de onze vandaag een (mentaal) zware klap uit. We zijn nog niet KO, maar dit is wel een hele harde stoot. Ik vind het wel altijd grappig hoe jullie clubleuzen voor de helft gekopieerd is van ons haha.

29 februari 2016 om 21:07

Eens met je inhoudelijke alinea's. Eigenlijk komt het neer op twee dingen die ik al heel de tijd roep:
1. Ersan mocht je nooooit verkopen.
2. Besiktas poept in hun broek als de druk op de ketel staat.

29 februari 2016 om 21:16

Jij noemt het "poepen in hun broek", maar ik noem het gewoon een gebrek aan kwaliteit en dat is het ook. Zie het zo jullie gingen kansloos op jullie bek tegen Lazio, maar niet omdat jullie spelers bang waren, maar gewoon omdat jullie team grotendeels kwalitatief waardeloos is. Nou dat is dus momenteel bij ons ook het geval.

29 februari 2016 om 21:32

Klopt niks van jouw vergelijking. Als wij nou elke wedstrijd goed spelen en opeens tijdens een derby of Europees duel super slecht spelen, dan zou ik jou gelijk geven. Maar wij spelen elke wedstrijd slecht, dus die Lazio vergelijking slaat nergens op. Jullie spelen, zoals jij ook zegt, goed tegen die rechterrijtjesclubs. Dan worden jullie zo erg opgehemeld, dat jullie zelfs met Barca of Bayern worden vergeleken(met name na Antep wedstrijd). Maar bij een gelijkwaardige tegenstander, met de druk erop, bakken jullie er opeens niks van. Vandaar "poepen in d'n broek ". Dit gaat alleen maar erger worden de laatste weken.

29 februari 2016 om 21:52

Geloof mij verdedigend spelen wij haast elke wedstrijd superslecht. Het is dat die rechterrijtjesclubs geen kansen kunnen afmaken. En ook tegen die clubs missen we in aanvallend opzicht echt niet normaal veel kansen.

We zijn aanvallend dan ook niet heel slecht en ook vandaag hadden we een aantal kansen met name in de tweede helft, die je gewoon moet maken als je tegen Fener speelt in Kadikoy. Wij hebben echt een probleem met kansen afmaken.

We hebben in de eerste seizoenshelft wel de derby's tegen GS en FB gewonnen en toen zat er ook een hoop druk op de ketel. Maar toen hadden we Rhodolfo en Ersan ookal zijn dat geen Thiago Silva en Ramos, maar ze zijn wel beter als die huidige twee koekenbakkers. We missen kwaliteit achterin, want die Tolga kan ik al helemaal niet uitstaan met zijn irritante gedrag.

29 februari 2016 om 22:14

Clutch geeft het al aan. Volkan Sen geeft een vuistje aan je teamgenoot en jij rent helemaal vanuit je eigen doel naar het incident toe om de Dader te kalmeren! Hahaha sorry maar wat een eikel is die Tolga toch.

29 februari 2016 om 21:15

Ja winnen bij ons thuis is enkel voor Europese topploegen weg gelegd. De Turkse teams kunnen de druk in kadikoy simpelweg niet aan.

Ik zie eerlijk gezegd Besiktas mede door dit niet winnen van trabzonspor maar ook niet verliezen. Het wordt een nek aan nek race maar Besiktas heeft het voordeel dat het alles in eigen hand heeft en hoogstwaarschijnlijk mee zal doen op 1 terrein en FB op 3. Dat is zeer voordelig.

Voor ons kan dit een pracht seizoen worden en dat hebben we na die onterechte schandaal wel verdient:

1 4e ster, Turkse beker en landstitel met misschien nog een kwart of zelfs halve finale europa league als we gunstig kunnen loten.

Daarnaast kan je beter van de beste kopiëren dan het slecht zelf verzinnen ahahaha
Besiktas heeft de leuze , GS de koreografie en wij simpelweg een hoog gemiddeld aantal toeschouwers.

Hopelijk kunnen we beide 3 kenmerken voor het nationale team gezamenlijk inbrengen tijdens het EK!

Succes verder

29 februari 2016 om 21:47

Dark eagle mooi verwoord.. besiktas viel me ook tegen vandaag maar over de verdedigint ben ik het niet helemaal eens. Dit kan een goed duo worden alleen zijn ze beiden in de winterstop binnengehaald. Ersan had niet verkocht moeten worden. Was iig een boeiende wedstrijd. Nu snel even de samenvattint kijken.. succes verder in de competitie.

Dit had je natuurlijk kunnen verwachten, als fener thuis speelt in een derby spelen ze ineens als leeuwen.

Cuneyt cakir was dramatisch voor beide kanten.

29 februari 2016 om 21:30

Wij zijn de leeuwen. Hun noemen zichzelf ook wel de 'kanaries'.

Ik snap pereira niet. Waarom haal je alper potuk eruit. Hij speelde ijzersterk. Haal dan souza eruit. Sjonge jonge

29 februari 2016 om 21:05

Alper komt volgend jaar gwn naar besiktas. Hij krijgt bij jullie toch geen minuten.

29 februari 2016 om 21:11

En dat betekent meteen dat hij naar Besiktas gaat?

29 februari 2016 om 21:26

Dat hoop ik

29 februari 2016 om 22:06

Dat mag je ook dromen

29 februari 2016 om 22:49

Dromen gaat te ver. Maar zag je tore praten met hem toen ie werd gewisseld? Hij zo maak je niet druk vokgend jaar zit je toch bij ons. Krijg je lekker een basisplek

1 maart 2016 om 00:43

Ik denk dat hij zich moet ontwikkelen en dat lukt niet bij BJK en ook niet bij FB. Hij moet naar een club gaan waar hij speeltijd krijgt.

1 maart 2016 om 01:03

Bij ons zal die echtwel meer speeltijd krijgen

29 februari 2016 om 21:15

Heb je zijn laatste sprint gezien. Die jongen was bekaf hij heeft gevochten als een leeuw.

2 goedkope doelpunten daarnaast veel weggegeven eerste helft. Tweede helft paar leuke kansen gecreëerd, maar de bal wilde er niet in. Jammer weer niet gewonnen in kadikoy. Gefeliciteerd fener fans, maar het is nog niet over.

Dit zijn niet alleen drie punten, dit is ook een signaal. Fenerbahce heeft laten zien (wat wij natuurlijk allang wisten) dat zij titelfavoriet nummer één zijn. Als ik vertel wat Fenerbahce met Besiktas deed eerste helft, dan wordt mijn reactie verwijderd door grof taalgebruik.

Fikret Orman, wat een flop. Ersan verkopen terwijl je speelt om de kampioenschap en financieel niet in nood zit. Hoe die Alexei of Delgado, weet ik veel hoe hij heet bij de 2-0 blunderde. Niet te geloven. Zo jammer dit. Hoe Besiktas met name de eerste helft broekpoepte, was gewoon niet te geloven. Hoe kan je zo slap de duels in gaan ?

Ik zeg het nogmaals: Gs - Fb gaat de kampioenschap bepalen. Als Fener die wint, dan ontploft alles en iedereen bij Fener en zie ik ze gewoon alles winnen. Gefeliciteerd Fener-fans !

29 februari 2016 om 21:09

Als fener alles wint en besiktas wint ook alles dan is nog steeds besiktas kampioen. Eerlijk gezegd zie ik besiktas niet alles winnen. Fener ook niet trouwens. Besiktas was eerste idd echt slecht. 2e helft waren ze wel beter, maar dat kwam ook mede doordat fener niet hoefde. Maar ik ben het niet helemaal eens over ersan. Opeens wordt ersan helemaal de hemel in geprezen. Terwijl ook hij gwn een middelmatige verdediger is. Met andere woorden: precies dezelfde blunder zie ik ersan ook wel maken.

29 februari 2016 om 21:17

Als als als. Je zag toch dat fener kampioen word. Wat als als. Als mijn tante. Laat maar ik kan er zoveel opnoemen

29 februari 2016 om 21:28

Huh wat zeg jij allemaal? Wat als als als? Wie word er kampioen als ze beide alle wedstrijden winnen? En ik zeg nog dat ik denk dat dat niet gaat gebeuren.

29 februari 2016 om 21:32

Ik zech praat geen onzin met je als. Wat zeg je allemaal. Je zag toch dat fener kampioen word. Je snap het niet he

29 februari 2016 om 21:38

Je zag dat fener kampioen wordt? Gozer besiktas wint in kadikoy al 11 jaar niet. Waar heb jij het over? Op basis van wat kan jij zien dat fener kampioen word? Ze hebben thuis van besiktas gewonnen wat gwn heel normaal is. Even kijken of jij het wel allemaal snapt: besiktas en fenerbahce winnen alle wedstrijden vanaf nu tot einde van het seizoen, wie is er dan kampioen? Nogmaals ik zeg niet dat dit gaat gebeuren

1 maart 2016 om 09:31

Ersan middelmatige verdediger ? Ersan vind ik op dit moment de beste Turkse verdediger die we hebben. Sterk in de lucht, fit, fysiek sterk. Daarnaast waren hij en Rhodolfo een koppel die elkaar aanvulden.

Je bent 7 jaar geen kampioen, je staat koploper, dan ga je toch niet iemand uit je as verkopen ? Als jullie nou noodlijdend waren ok, maar volgens mij hadden jullie met Demba Ba en Atinc al genoeg verkocht. Jammer man. Nu geef je waarschijnlijk de kampioenschap weg.

Hopelijk stoppen sommigen nu met zeuren over de scheidsrechter en de vorige derby. Het is wel duidelijk wie vandaag werd benadeeld door de scheids.

Die eerste goal was echt amateuristisch. Hoe kan volkan zo vrij staan? Eerste helft was duidelijk voor fener, tweede helft voor ons. Alleen maken wij de kansen niet af. Ondanks het slechte spel hadden we nog steeds 4-5 hele grote kansen. Ik zei het eerder al, onze probleem ligt achterin. Kansen creeren is geen probleem.

Gefeliciteerd fb-fans. De strijd is verloren, maar de oorlog zullen we winnen.

Eerste helft hebben we Besiktas helemaal geslacht. Wat waren die blij dat het rust was. Tweede helft gingen we achterover leunen en hebben we Besiktas hun gang laten gaan. Loerend op die ene kans op de 2-0 als een roofdier. De meest geniale zet van Pereira was om Nani wissel te zetten. De dreiging van Alper spreekt voor zich. Vervolgens haalt Vitor hem eruit en krijg ik weer de neiging om het scherm in te duiken en Vitor een Ottomaanse te verkopen. Ook hebben we vandaag gezien dat Robin de eerste spits van Fenerbahce is en de spits met de meeste visie en overzicht van Turkije. Wat een klasse pass op Nani en zijn looplijnen zijn gewoon subliem. Hij werd alleen te weinig bediend en daar wijs ik weer op Diego. Wat een clown zeg. Was helemaal nergens. En Volkan Demirel. Jij bent de beste keeper van Turkije en jij moet mee naar het Ek. Eso. Basta.

Overigens zit deze wedstrijd vol met arbitrale dwalingen. Eerste helft mochten de Besiktas spelers alles maken wat ze wilden, tweede helft was dit het geval bij de Fenerbahce spelers.

Personen die rood hadden verdiend:
Caner Erkin
Andreas Beck
Volkan Sen
Felipe Melo
Cuneyt Cakir

29 februari 2016 om 21:10

Hahahaha ik heb niet heel je reactie gelezen. Maar personen die rood hadden verdiend hahahaha melo

29 februari 2016 om 21:13

Hahahahah lmfao

29 februari 2016 om 21:14

Hahahahahah, ik rol bijna van de bank af door het geweldige einde van je reachtie! 😂😂

29 februari 2016 om 21:15

Je vergeet Deniz Ates Bitnel.

Alle Fenerbahce supporters van harte gefeliciteerd met deze overwinning.

Groetjes,
Galatasaray

Heer en meester. Wat fener eerste helft deed. Niet normaal. Wij lieten hier zien kampioen kandidaat nummer 1. Terwijl we nog uefa wedstrijd op onze benen hebben. Ik vond iedereen wel goed en alles. Behalve alper potuk eruit halen was minder. Pereira je hoeft niet percey 3 wissels te gebruiken he dat mag.

Sommige Besiktas supporters zeiden dat Alexis een hele goede aankoop was. Ik had ze verteld dat Alexis een matige verdediger is en werd van alle kanten uitgescholden. Vandaag heeft Alexis jullie zijn waarde laten zien. Dramatische verdediger hij mag de veters van Ersan niet eens strikken.

Galatasarayli

29 februari 2016 om 21:18

Oguzhan was ook slecht vandaag, heel slecht zelfs. Is hij ook een slechte speler? Einde van het seizoen kunnen we terugkijken op de prestaties van Alexis. Nu is het daar te vroeg voor.

29 februari 2016 om 21:22

Ze beoordelen hem op basis van wedstrijden tegen mindere ploegen. Wij liggen niet wakker van de spits van Genclerbirligi bijvoorbeeld. Dit was de eerste grote wedstrijd voor Alexis en Marcelo. Resultaat? Fatality!

29 februari 2016 om 21:35

Dit is pas hun 3e of 4e wedstrijd samen. Het kost tijd om aan elkaar te wennen. Mangala en Otamendi hadden hele zwakke wedstrijden samen aan het begin van dit seizoen. Twee spelers voor wie bijna 100 miljoen is betaald. Dat zegt al genoeg. Het is een proces.

Trouwens, ga je niks zeggen over Tolga? Volkan sen geeft je ploeggenoot een vuist en jij probeert volksn sen te kalmeren. What the f? Ik ben zijn toneelspel zo ongelofelijk zat, ben jij fking gandhi mandela en bob marley in een dat je iedere keer de barmhartige samaritaan uithangt? Doe je werk.

29 februari 2016 om 21:45

Ik doel op de mensen die hun conclusies trekken na wedstrijden tegen low profile teams. Ik noem Alexis ook nergens slecht want ik kende hem niet, maar vandaag was het duidelijk dat deze jongen onze derby atmosfeer niet zag aankomen. Over Tolga? Ik ging stuk toen hij Volkan Sen kwam kalmeren. Het gerucht gaat dat Tolga de beer speelde die Leo een Oscar opleverde.

29 februari 2016 om 22:20

Als hij die beer was, zou Leo die oscar nooit winnen. Tolga zou zich waarschijnlijk gelijk gewonnen geven omdat hij het zielig zou vinden voor Leo.

29 februari 2016 om 21:34

Wrm is ersan opeens een koning van een verdediger? Ik zou hem echt niet bij turkse elftal willen zien. Mischien op de bank. Ze hebben hem voor een mooi prijsje verkocht. Ze hebben weliswaar geen betere gehaald voor in de plaats. Maar zoveel slechter.. ik heb me twijfels

Besiktas spelers hebben het echt aan zichzelf te danken dat ze hier verloren hebben ondanks dat Fenerbahce goed speelde was het gauw duidelijk dat Besiktas nog steeds een derby koorts heeft. Misschien was het wel de verdiensten van de Fenerbahce spelers die uitstekend druk gingen zetten bij balverlies en eigen helft. Fenerbahce speelde volgens mij ook zijn beste wedstrijd van het seizoen, Diego vond ik slecht voor de rest speelde iedereen redelijk tot goed.

Wat is Cuneyt Cakir toch een dramatische scheidsrechter in de SL. In Europa en andere toernooien fluit hij heel goed en hij hoort dan ook tot de elite van de scheidsrechters, maar wat floot hij vandaag slecht zeg. Hier zien we weer eens dat Besiktas niet opgewassen is tegen de grote ploegen. Hoeveel derby's heeft Besiktas de laatste gewonnen? Heel weinig geloof ik, tegen ons hebben ze na jaren gewonnen, maar wij zijn dit seizoen dramatisch. Besiktas heeft het kampioenschap nog wel in eigen hand, tegen Trabzon winnen ze wel. De beer keepte vandaag heel goed, echter zie ik geen reden om hen alsnog mee te nemen naar Frankrijk.

29 februari 2016 om 21:32

Natuurlijk zie jij geen reden om Volkan mee te nemen. Neem vooral Tolga Zengin mee die in plaats van de bal, zijn eigen teamgenoot bijna gooit bij een uitworp. Volkan Demirel, Onur Kivrak en Volkan Babacan moeten mee naar het ek. Over je Cuneyt stukje ben ik het helemaal mee eens. Wat een schijnheilige (tövbe tövbe) is deze man.

29 februari 2016 om 21:53

Ayi mag best mee, maar dan als derde keeper. Babacan heeft gekeept en hij is onze eerste keeper. Ook al is Demirel beter, Babacan verdient het.

29 februari 2016 om 21:57

Volkan mag dan de beste Turkse keeper zijn, hij hoort zich gewoon professioneel te gedragen. Hij heeft het zelf verpest. Sowieso is die gast altijd een stoorzender in het team. Neem bijvoobeeld de wedstrijd tegen Tsjechië op het EK van 2008. Wat doet Volkan? Hij pakt een onnodige rode kaart door twee tegenstanders te duwen en vervolgens moet Tuncay in de laatste minuten keepen. Nee, zo lang een van de keepers niet geblesseerd raakt, denk ik niet dat Terim Volkan meeneemt naar het EK. Tolga Zengin zat niet eens in de selectie voor de laatste wedstrijden van Turkije, dus ik denk dat het gewoon Volkan Babacan, Onur Kivrak en Mert Gunok wordt. Volkan Babacan moet sowieso eerste keeper blijven tijdens het EK.

29 februari 2016 om 22:09

Er zitten sowieso bepaalde types bij het nationale elftal die op basis van gedrag en bepaalde incidenten niet erbij horen. Dus we moeten vooral niet met twee maten meten. Volkan heeft zich aanzienlijk verbeterd en zijn kwaliteiten spreken voor zich. Overigens duwde hij alleen Jan Koller, maar ik begrijp het als je hem voor twee spelers aanziet. Dat is pas een Ayi met hoofdletter A. Dit gebeurde trouwens in 2008. We zijn in 2016 en Volkan Demirel is de beste keeper in Turkije. Ga mee met de tijd. Ik vind Babacan leuk en hij is consistent. Maar ik ga liever voor kwaliteit. Volkan Demirel zal zich gedragen als een wijze uil, en niet als de beer die don Leo wilde opvreten.

29 februari 2016 om 22:22

Ik ben het niet eens met je. Klopt Volkan heeft een groot fout begaan. Maar iedereen verdiend een nieuwe kans. Ook volkan demirel. Ik snap de vijandigheid gewoon niet. Volkan D is de beste Turkse keeper en we weten allemaal echt wel dat Volkan B ook een goede keeper is. Onur en de beide Volkans horen mee te gaan.
Ontopic Fener heel heeft de 2de helft heel zakelijk gespeeld, zeer volwassen. Eerste helft was natuurlijk van hoog kwaliteit voor Turkse begrippen

29 februari 2016 om 22:26

Ik heb de beelden even teruggekeken en Volkan duwde inderdaad één tegenstander. Er lagen wel twee spelers op de grond bij elkaar, vandaar dat ik me het zo herinner. Volkan Babacan heeft bijna alle wedstrijden gekeept tijdens de kwalificatie en verdient het, zoals Clutch hierboven ook al zegt, om eerste keeper te zijn op het EK. Misschien dat Volkan Demirel toch nog een kans krijgt. We zullen het binnenkort zien tijdens de oefenwedstrijden in maart.

29 februari 2016 om 22:59

Vriend Ik weet niet of je Bursaspor volgt waarschijnlijk niet, maar die Mert zit daar elke week op de bank. Dan kan je beter Harun opnoemen of Serkan van Konyaspor. Tolga meenemen zou helemaal verkeerd zijn van Terim. Had vandaag ook een hele grote fout gemaakt tijdens het gooien. Volkan Demirel moet hoe dan ook mee naar Frankrijk. Met een andere Turkse keeper liggen we er na 3 wedstrijden uit.

1 maart 2016 om 09:20

@forzafener

Volkan Demirel mag nooit meer keepen voor Turkije. Deserteur. Gewoon wanneer je land jou nodig heeft, het strijd toneel verlaten. Wist je dat hier in het leger de doodstraf voor stond ? Opzouten. Al keept hij als Neuer, ik hoef zijn landverrader nek niet meer te zien bij milli takim.

Hij heeft 0,0 respect. Ik stel jou de vraag, die ik destijds ook stelde: Zou hij ook weg lopen als Fenerbahce speelde in plaats van Turkije ?

1 maart 2016 om 11:24

Jij hebt in al je woorden gelijk hier en als Fenerbahce fan riep ik als een van de eersten dat Volkan nooit zou weglopen als Fenerbahce zou spelen. Maar weet je wat het is? Ik wil niet na 3 wedstrijden uit het toernooi zijn. En als bepaalde types worden opgenomen terwijl ze vrienden met een pippa naar het hotel brengen, dan mag Volkan zeker wel opgeroepen worden voor een veel mindere fout.

1 maart 2016 om 13:20

Over Tore ben ik het helemaal met je eens. Die hoeft van mij ook nooit meer worden opgeroepen. Maar over jouw 'ik wil er na 3 wedstrijden niet uit liggen' argument ben ik het niet met je eens. Sommige normen en waarden kunnen niet worden overschreden, worden deze wel overschreden dan hoort sportief succes geen geldige reden te zijn om het terug te draaien. Daarnaast heeft Babacan het uitstekend gedaan als eerste keeper en zijn we mede dankzij hem naar het ek gegaan. Hoe onrechtvaardig zou het tegenover hem zijn om hem nu te passeren ?

1 maart 2016 om 23:29

En de keeper van je land uitschelden gebeurt ook overal natuurlijk. Zijn vrouw en kind werden zelfs termen toegeschreeuwd die ik hier niet kan opnoemen. Ok hij had daar misschien boven moeten staan, maar het is en blijft een mens van vlees en bloed. Om hem nou desserteur te noemen? Mag best een toontje lager. Het is niet zo dat hij heeft gespioneerd voor de CÄ°A ofzo. Volkan D heeft daarnaast meermaals aangegeven weer beschikbaar te zijn en is gretig ook. Dat chauvinisme mag best minder in het voetbsl

2 maart 2016 om 08:32

" Deserteren betekent letterlijk in de steek laten. In engere zin betekent het illegaal het leger verlaten. Wie deserteert loopt weg uit het leger en laat daarmee zijn kameraden in de steek. Desertie is niet hetzelfde als ongeoorloofde afwezigheid. Desertie komt vaker voor in landen met een dienstplicht dan in landen met een beroepsleger. "

Bron: Wikipedia

Vertel mij welke zin geen betrekking heeft op Volkan ?

Ik heb de wedstrijd niet gezien maar als ik zo kijk dan is die goal van Volkan Sen echt amateuristisch verdedigt zeg. Hij stond helemaal vrij en kon alle tijd nemen om een volley te nemen.

Ik had meer van Bestikas verwacht maar uit eindelijk zijn ze niet opgewassen tegen Fener en Gala(mits in vorm).

29 februari 2016 om 23:32

Bij een volley ben je afhankelijk van de pass, dus alle tijd heb je niet. Anders gaat-ie tippen en is het geen volley meer!

29 februari 2016 om 23:48

Normaal gesproken zou ik je gelijk geven maar als je naar de video kijkt kun je terugzien dat hij helemaal vrij stond en dat hij door niemand werd gedekt.

Dat fener sterk speelde is en feit, maar ik vond ook de wissels van senol gunes bepalend. Nadat volkan sen eruit ging voor hasan ali werd het dus duidelijk dat fener achterin stevig wilde houden. Hoezo wacht je dan met wisselen? Waarom komt cenk niet erin voor sosa of oguzhan die beiden belabberd speelden? Wellicht zou besiktas dan nog iets af kunnen dwingen. Maar hem pas na de 2-0 erin brengen heeft natuurlijk geen zin.

Wat een wedstrijd.
Waar moet ik beginnen? Ik begin bij Herr Gomez, man man man man..hij was onzichtbaarder dan Invisible Woman. Töre zag je af en toe, Q7?? Gozer waar ben je allemaal mee bezig? Marcelo en Alexis speelde wel redelijk maar buiten dat was het niet goed genoeg en niet ruw/fors genoeg tegen gemotiveerd Fener in Kadikoy nota bene. Fener heeft het verdiend natuurlijk, maar laten we eerlijk wezen : Fener is al kampioen. Bjk zal veel meer punten gaan verspelen ( waaronder tegen TS ).
Fijne avond en gefeliciteerd Fener supporters.

Een mooie derby. Heel slecht verdedigd bij de 1ste goal. De 1 ste helft was fener beter en hadden ze 4 kansen en had quaresma 1 grote kans gemist. Nu in de 1 ste helft schandalige cuneyt cakir hij kan niet tegen de druk van supporters echt schande hij is de beste van turkije. ongelofelijk een 100% penalty topal die gewoon olcay vernietigd en de scheids naast de goal kijkt gewoon. 2 de helft waren wij beter en hadden we grotere kansen dan fener in de 1ste helft. Dan caner die rood verdiende voor de 5-10 overtredingen daarna verdiende misschien beck een rood voor wat die tegen volkan deed en dan volkan sen die ook eruit moest gegooid worden. 2 de helft verdiende we om iets uit de wedstrijd te halen maar ik zal fener feliciteren. Ik wist een week al dat cuneyt shit ging zijn wat een joke

29 februari 2016 om 21:50

Ok vriend. Olcay precies hetzelfde deed tegen mehmet topal in onze 16, en de scheids legt hem op de stip, dan zou ik echt helemaal paranoia worden. Ga niet beweren dat dat een 100 % penal is. Niet dat ik cuneyt cakir wil verdedigen of zo. Maar dat was echt geen prnalty

29 februari 2016 om 22:40

Waarom? ik zou tegen olcay schelden want dat zou een domme penalty zijn om weg te geven. Er is geen enkel gevaar en topal komt van achteren met snelheid en van achter en dan is het een penalty

29 februari 2016 om 22:50

En je ziet olcay niet duiken? Kom op vriend

29 februari 2016 om 23:10

Duiken heb je de overtreding gezien? Kijk nog eens aub want je kijkt naar dezelfde beelden of je ziet niks er is contact. Ze kijken allebei naar de bal daarna schermt olcay zich af en komt topal met zijn voet op olcay zijn voet en komt die met zijn knie op de achterkant van olcay daarna. In de premier league de laatste weken lang hebben ze voor deze soorten fouten een penalty gegeven.

1 maart 2016 om 08:16

Hahah actie van topal penalty? Ben je serieus? Daar was niks aan de hand. Als je het zo gaat kijken moest fener ook 2 penalties krijgen.

Hoe zit het met de spelers van trabzon die 4 rode kaarten hadden gekregen. Kunnnen zei worden ingezet tegen besiktas. Of krijgen ze soort 3 4 wedstrijden schorsing.

29 februari 2016 om 21:42

Salih dursun is 3-4 wedstrijden geschorst en de andere spelers 2 wedstrijden geschorst denk ik. Schande deze scheidsrechters en de vakbond

Yess! 3 puntjess!

Fener begon echt enorm sterk. Ik had dit ook wel verwacht. Maar zo'n snelle goal?
Trots op mn club. Terecht gewonnen, al kreeg Besiktas nog wel flinke kansen. Die ene bal op de paal had er zomaar in kunnen gaan, maar ook die kans van Marcelo volgens mij.
Daar kwamen we goed weg.

Een iemand moet dringend les krijgen op zelfbeheersing: Caner. Hij zocht in de eerste helft echt gewoon een rode kaart op..
Duidelijk dat hij werd gewaarschuwd in de rust. En dit keer ging Volkan Sen vervelend doen.

Maar al met al leuke 1e helft. En een 2-0 overwinning.

Op naar het kampioenschap en natuurlijk die 4 kl*te sterren!!

Gelijkspel zou een terechte uitslag zijn... Bjk had zoveel kansen pfff

29 februari 2016 om 22:28

Serieus? Fener heeft het juist op zich af laten komen de 2de helft. Omdat fener het toeliet was bjk 2de helft gevaarlijk. 1ste helft hebben we gezien hoe sterk Fener vergeleken met Bjk was vandaag. Met de nadruk op vandaag

Ten eerste wil in de FB fans feliciteren met hun overwinning. Congrates!!!

Daarnaast kan ik zeggen dat FB door volwassenheid in hun spel, Besiktas heeft overklast. Met Alper spelen ipv Nani was de meesterzet, hierdoor was de middenveld van FB.
Ook irriteer ik me aan het wisselbeleid van Gunes. Waarom zo lang wachten met Cenk? En waarom steeds vasthouden aan Olcay? Waarom geef je Frei zo weinig kans?

Tot slot: ben ik de enige die het opviel dat Volkan, de hele tijd zijn haren aan het goed zetten was, na zijn duikjes???

29 februari 2016 om 22:22

Heb jij zijn kleine dochtertje gezien in zijn armen na de wedstrijd? Als je belangrijkste supporters twee prachtige dames zijn, dan zou ik ook na elke duik mijn kapsel even goedzetten.

29 februari 2016 om 23:53

Dat is me ontgaan maar met alle respect voor zijn prachtige dochters, vind ik hem samen met Caner, Emre B en destijds Melo meest irritante voetballers ooit op de Turkse velden.

En die Ismail wat wordt die overschat door een aantal hier voornamelijk Besiktas fans. Die mag nog niet eens de veters van Caner strikken. Zogenaamd beste lb van Turkije, zelfs Hasan Ali is veel verder dan hij. Ook die Boyko werd zwaar overdreven en hij kan amper Tolga uit de basis spelen. Die zijn ook weer met beide benen op de grond. Fener gaat vanaf nu los met winnen...

29 februari 2016 om 23:58

Ik denk dat Tolga eerder in de basis speelt door toedoen van Gunes, dan de kwaliteiten van Tolga. Gunes is een nationalist. Niks mis mee maar dat moet niet ten koste gaan van de kwaliteiten op het veld. Verder vind ik Koybasi ook niet beter dan Caner maar wel paar klasse beter dan H.A.

Mooi voor de competitie. Besiktas nog maar 1 verliespunt voor. Ik zie Fenerbace ook nog wel even in de EL actief blijven. Dat gaat misschien nog een rol spelen.

Gister bewust maar niet gereageerd omdat ik echt chaggie werd van het vertoonde spel.
2 totaal verschillende 45 minuten gezien! 1 waar Fener ons letterlijk aan het opeten was, weliswaar 1 goal en miss 1 echte kans, maar ze waren overal waardoor wij totaal niks konden inbrengen.
en dan nog de 2e helft waarin wij mochten domineren en zo nu en dan ook onze spel konden vertonen, maar op een kinderlijke wijze de 2-0 tegen krijgen. Wat Alexis daar allemaal aan het doen was is mij nu nog steeds een raadsel.

Fener heeft wat dat betreft ook verdiend gewonnen, maar ik snap iets niet.
Kansen die wij hebben gecreëerd waren gigantische kansen dan is het toch onmogelijk dat je er niet eens 1 weet te scoren? & dat terwijl je de topscoorder en de turkse topscoorder hebt.
Quaresma prima gespeeld, zijn ''assisten'' waren echt van wereldklasse, maar zijn kans moest er ook echt in.

Als ik gister had gereageerd had ik hier een boek getypt denk ik, over de scheids, de keuze voor Olcay ( x op x). Dus ik hou het maar kort. Fener gewonnen, maar wij gaan kampioen worden! & Cuneyt Cakir jij hebt de wedstrijd verkracht, omdat je bang was om rode kaarten te trekken. Enige wat ik wil zeggen is Caner Erkin & Volkan Sen maar ook Andreas Beck.

Verdiend gewonnen van Fenerbahce, besiktas was eerate helft nergens te bekennen. 2e helft was spannender dan het eerste helft. Dankjewel Fenerbahcem! Op naar de wedstrijd vam vandaag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren