Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Felle kritiek Koeman op geschorste Pellè: ‘Het gaat allemaal om frustratie’

Laatste update:

Het was geen best weekend voor Ronald Koeman: de trainer verloor met Southampton van Stoke City (0-1) en moest bovendien toezien hoe Graziano Pellè op de bon werd geslingerd. Voor de Italiaan was het zijn vijfde gele kaart en dus moet Koeman zijn aanvalsleider zaterdag missen.

/

Dan staat de uitwedstrijd tegen Manchester City op het programma en zal Pellè geschorst moeten toekijken. De spits trapte tegen Stoke in blessuretijd een bal weg en werd daarvoor bestraft, tot ergernis van Koeman. “Het gaat allemaal om frustratie”, geeft de Nederlandse oefenmeester aan op de officiële website van the Saints.

“Hij speelde niet goed, hij scoorde niet en we wonnen niet, maar dan nog moet je jezelf beheersen”, benadrukt Koeman, die weet dat hij zijn basiselftal nu zal moeten wijzigen. “We moeten dit accepteren en dus zullen we komend weekend met een andere centrumspits spelen.” Man City zal net als Southampton uit zijn op revanche; Liverpool won zaterdag in het Etihad Stadium met 1-4.

Vind je dat Ronald Koeman terecht boos is op Graziano Pellè?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sorry maar hoe kun je in vredesnaam nee stemmen op deze poll? Een domme gele kaart en ook nog eens de wedstrijd tegen City moeten missen...

23 november 2015 om 14:04

Ik heb ook ooit eens de poll verkeerd gelezen en als enige op nee gestemd toen. Dat zou in mijn ogen de enige reden kunnen zijn.

23 november 2015 om 14:17

Ik stem altijd op het antwoord waarvan ik denk dat de minste mensen er op stemmen, gewoon voor de lol, dit soort reacties en omdat die polls nergens op slaan… =)

23 november 2015 om 14:13

Er is nog nooit een poll geweest waar iedereen op hetzelfde stemde. Je hebt ook mensen er tussen die irritant en dwars willen zijn

23 november 2015 om 22:31

Of je klikt net verkeerz vaak op mijn smartphone gebeurt dat.

Die frustratie is vervelend, maar Pelle is wel een winnaar. Winnaars hebben vervelende trekjes als ze verliezen.

23 november 2015 om 13:05

Ja een keer schelden of zeuren. Maar zo'n domme, onnodige kaart pakken en daardoor de volgende wedstrijd moeten missen, en al helemaal tegen City, dan benadeel je je team, je fans, je trainer en jezelf.

23 november 2015 om 14:29

Dit is de Nederlandse mentaliteit. Het is niet rationeel, maar dat gaf ik ook al aan. Winnaars zijn de mensen die je de titel bezorgen, maar ook degenen die iets heel doms kunnen doen.
Nederland heeft een gebrek aan zulke winnaars. We zijn te vaak de braafste jongetjes van de klas.
Bijvoorbeeld: Suarez was een enorme l*l toen hij hands maakte in de kwartfinale van het wk 2010, maar hij zorgde er wel voor dat de bal op de stip kwam en Uruguay daardoor de halve finale bereikte.
4 jaar later dupeert hij zijn land door Chiellini in zijn nek te bijten.

23 november 2015 om 15:21

Suarez dacht ik inderdaad ook al aan. En het wegschieten van de bal van van Persie tegen Barcelona waardoor hij zijn 2e gele kaart kreeg. Je hebt zeker wel gelijk wat betreft winaarsmentaliteit maar dit is toch wel erg stom van Pelle.

23 november 2015 om 17:17

Feye88 ik ben het met je eens dat je winnaars nodig hebt, en dat dat vaak heethoofden zijn. Daar hebben wij er te weinig van.

Toch weet een echte topper wanneer hij zich in moet houden. Emoties kan je bij jezelf ook herkennen, en zo'n gele kaart is gewoon stom. Ik vond Van Bommel hier een ster in, irritant zijn, altijd willen winnen, maar altijd met een functie. Ik weet nog dat hij na een rode kaart direct het veld afliep omdat psv moest scoren en er weinig tijd was. Dan ben je een meester.

23 november 2015 om 13:25

Als je op deze achterlijke wijze geel pakt waardoor je geschorst bent tegen city dan ben je alles behalve een winnaar of een prof! Dat zijn nl. Degen die wel gefrustreerd en boos raken maar het onder controle kunnen houden. Erg slecht van pele dit en erg onnodig!

23 november 2015 om 15:47

Pelle niet Pele, die was wel ietsjes beter

23 november 2015 om 13:33

Je kan ook op een andere manier je frustratie kenbaar maken.
Deze actie is gewoon zeer dom en zoals L86 al benoemd benadeel je niet alleen jezelf, maar ook je team, supporters, trainer en verdere belanghebbenden bij Southampton.

23 november 2015 om 13:48

@feye88, als je je emoties niet onder controle hebt, controleren ze jou. Dat is gevaarlijk. Dat blijkt nu ook maar weer en hij en zn team zijn er de dupe van.
Is gewoon beperkt gedrag van hem. Je kunt wel een winnaar zijn, je kunt het zelfs op een slechte manier uiten, maar doe het wel zo dat je er zelf geen last van hebt.

Erg dom van Pelle, ik begrijp het wel, maar het is wel een verschil als je dit als prof doet of bij mijn veteranen elftal. Koeman zijn kritiek is dan ook geheel terecht en ik begrijp dan ook niet dat er nee stemmers zijn.

23 november 2015 om 13:50

er is natuurlijk ook een verschil in het resultaat. Jullie verliezen, balen, gaan bier drinken en zijn ehet al weer vergeten. Op dat niveau staat er wel wat meer op het spel.
Maar dat hij zich moet beheersen is een feit en er is dan ook geen enkel excuus voor zn gedrag.

De spits trapte tegen Stoke in blessuretijd een bal weg en werd daarvoor bestraft,
tot ergernis van Koeman. Ja je ziet je ploeg verliezen en dan dat..
Als trainer kun je wel eens kwaad worden het staat niet netjes maar ach wanneer,
zie je Koeman zo op vliegen. En dat vindt ik nog een groot woord opvliegen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren