Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Feestbeest’ AC Milan slaat terug: ‘Moet ik dan in een hoekje gaan kniezen?’

Laatste update:

AC Milan verloor zondag met 5-0 van Atalanta, maar de forse nederlaag leek Davide Calabria niet te deren. De verdediger annex middenvelder vierde nog dezelfde avond uitgebreid zijn 23ste verjaardag. Op video's die op de sociale media verschenen was een feestvierende Calabria te zien, tot woede van veel supporters van de Milanese grootmacht. De speler in kwestie komt via Instagram met uitgebreide excuses richting de aanhang van zijn club.

”Ik neem de volledige verantwoordelijkheid en biedt mijn excuses aan als er indirect mensen hierdoor zijn beledigd, maar dat was zeker niet mijn intentie”, zo schrijft Calabria in zijn post op Instagram. ”Het feestje was lang geleden al georganiseerd. Mijn verjaardag is op 6 december, maar ik heb besloten om het pas op 22 december te vieren, als de winterstop begint. Ook met het oog op de trainingen, omdat sommigen mijn professionaliteit in twijfel trekken.”

Calabria denkt dat de kritiek zo hevig is vanwege de 5-0 vernedering tegen Atalanta. Daarnaast maakt Milan een moeizaam seizoen door, getuige de elfde plaats in de Serie A. ”Ik ben net als iedereen een mens en ik weet zeker dat iedereen weleens even de stekker eruit wil trekken om plezier te maken met vrienden en familie, om zo even het humeur te verbeteren. Ik had plezier omdat het mijn verjaardag was. Daarnaast komt het zelden voor dat ik al mijn kennissen op hetzelfde moment tref.”

”Had ik dan in een hoekje moeten gaan zitten kniezen?”, vraagt Calabria zichzelf hardop af. ”Ik denk niet dat het goed is om dat te doen, dat weet iedereen die in de voetballerij werkzaam is. Op de video is een hoop vrolijkheid te zien, maar niemand van de buitenwereld weet hoe het echt is om met zon grote club door een crisis te gaan. Laten we daarom vooral redelijk en empatisch blijven. Tot slot wil ik benadrukken dat er geen grotere Milanista is dan ik, want daarover zijn ook twijfels geuit. Ik maak al jaren deel uit van deze familie en ik denk niet dat een dergelijke verbondenheid elders te vinden is.”

AC Milan zou Davide Calabria disciplinair moeten straffen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Helemaal mee eens...al dat veroordelen word je dat moe van.

26 december 2019 om 18:27

Timing kon beter, maar je hebt gelijk. Fans kunnen soms zwaar overdreven reageren. Het blijven ook mensen die voetballers.

Na een dikke verliespartij een verjaardagsfeest geven, kan ik nog ergens begrijpen. Zeker als die toch al tijden gepland staat. Maar om dan te zeggen dat er geen grotere milanista is dan hij, zijn alles behalve slimme uitspraken.

24 december 2019 om 16:31

Het is inderdaad niet handig dat hij tekst en uitleg geeft over iets dat hij buiten zijn werk om doet. Die supporters moeten eens begrijpen dat ze niet meer dan supporters zijn en dat dit het werk is van die gasten, niet hun leven.

24 december 2019 om 16:34

Hij probeert gewoon te zeggen dat hij alles voor de club geeft, aangezien hij vaak ondermaats presteert en men (logischerwijs) dus zijn toewijding in twijfel trekt.

24 december 2019 om 16:38

Omdat? Een supporter wil juist graag horen dat een speler een fanatieke Milanista is

24 december 2019 om 16:49

@tom123 waarom geen slimme uitspraken? Als hij zich de grootste fan voelt van de club, mag hij dat toch zeggen, ondanks zijn matige prestaties. Speelt al zn 9e bij Milan

Zullen we voortaan dan afspreken dat fans na een nederlaag niet meer de kroeg in mogen? Oh wacht...

24 december 2019 om 16:29

Jawel, om hun verdriet te verdrinken..😜

24 december 2019 om 16:52

oei oei oei, dat is een hele goede hahah.sommige fans, waaronder ikzelf soms ook denken dat zij het leven van een speler kunnen bepalen ofzo

Nouja Gatusso heeft wel eens gezegd in een interview wat Calabria nu precies doet;
"In mijn tijd als ik verloor, wat ik pissig, gebroken in de kleedkamer en voorlopig niet aanspreekbaar, huidige generatie gaat gelijk op instagram, alles voor de likes" nu is je verjaardag natuurlijk wat anders, maar post het dan teminste niet, je weet dat je reacties gaat krijgen. We moeten Gatusso mindset krijgen. Jeugd van tegenwoordig zijn behoorlijk respectloos

De enige die zichbaar kapot was van de nederlaag was Donnarumma..

24 december 2019 om 16:36

Wat hij privé doet gaat toch niemand wat aan? En als hij daar over wil posten moet hij het lekker doen. Supporters willen tegenwoordig ook bepalen hoe spelers privé moeten leven. Gaat nergens meer over.

24 december 2019 om 16:51

Mag hij doen, maar niet slim want, zoals ik al zei, deze reacties krijg je dan. Bij elke club, vroeger en in de toekomst, zo zijn supporters nou eenmaal.

24 december 2019 om 17:12

Dus iedereen moet zich maar aanpassen aan de grillen van supporters?? Het zijn allleen de idioten die zo dom reageren, wordt al meer dan genoeg rekening gehouden met die gasten.

24 december 2019 om 17:13

Als hij het privé wil houden dan moet hij maar niet posten op sociale media. Hoe ka je het privé houden als je zoiets doet? De hele wereld kijkt toch mee? Dat er dan negatieve reacties komen... Tsja... Dat is nu eenmaal de wereld van sociale media.

Belachelijk dat hij zijn excuses hiervoor Aanbiedt. Zal vast moeten van de pr, maar als je je eigen verjaardag niet eens meer mag vieren. Wat boeit het dat een of andere milan hooligan beledigt is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren