Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Zwolle na tal van pogingen zonder topscorer richting Eredivisie

Laatste update:

Nassir Maachi zal FC Zwolle in de zomermaanden mogelijk de rug toekeren. De 26-jarige aanvaller, die met achttien doelpunten de meest productieve speler bleek in het kampioensseizoen in de Jupiler League, wil zijn huidige status gaan benutten bij een andere club. Maachi staat nu anderhalf jaar onder contract in Overijssel, nadat hij overkwam van SC Cambuur-Leeuwarden.

/

Maachi's contract bij FC Zwolle loopt nog tot volgend jaar zomer door, dus is het niet helemaal gezegd dat hij voor de start van het seizoen 2012/13 al weggaat. Mocht zich in de komende maanden echter een club voor hem melden, dan lijkt de aanvaller voornemens in te gaan op een aanbieding. Dit tot spijt van FC Zwolle, dat meermaals probeerde Maachi langer aan zich te binden.

Volgens trainer Art Langeler heeft de Jupiler League-kampioen alles geprobeerd om Maachi langer vast te leggen. “Maar de aanbiedingen die hij heeft gekregen vallen buiten onze salarisschaal”, geeft de coach teleurgesteld te kennen aan de Stentor. Maachi begon zijn loopbaan in het seizoen 2005/06 bij FC Utrecht, maar brak daar niet door. Via FC Dordrecht (38 duels/12 goals) en Cambuur (88 duels/27 goals) arriveerde hij bij FC Zwolle.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

jammer dat hij weggaat maar vraag me af of hij wel goed genoeg is voor de eredivisie

Lekker naar Heerenveen gaan als opvolger van Narsing of Assaidi..

Edit: Sarcasme bestaat ook nog he!

8 mei 2012 om 23:34

Dat meen je toch niet echt he?

8 mei 2012 om 23:36

Nee sarcasme bestaat ook wel. Zou hem desalniettemin wel bij VVV willen zien als opvolger van Wildschut. Hij is trouwens ook niet meer de jongste.

9 mei 2012 om 02:37

VVV Venlo heeft helemaal geen opvolger van Wildschut nodig, want VVV Venlo wilt hem helemaal niet verkopen, en Wildschut heeft aangegeven dat hij prima op zijn plaats is bij VVV Venlo.
Daarbij komt het nog eens dat er geen enkele club het gevraagde bedrag wilt betalen.

8 mei 2012 om 23:36

Haha nee man, hou toch op. Dan haal je toch Wildschut, niet Maachi........ Zo goed is Maachi niet. Kun je nog beter Rosheuvel halen, bijvoorbeeld.

8 mei 2012 om 23:39

sorry hoor maar als je rosheuvel noemt ....kun je net zo goed antonia nemen maachi is beter dan deze 2

8 mei 2012 om 23:55

Antonia is ook prima, niet de eerste speler waar ik aan dacht. Beide spelers hebben het talent om veel beter te worden dan Maachi is, laat dat duidelijk te zijn.

8 mei 2012 om 23:38

Ik denk dat Van Basten hem wel wil 'kneden', maar dat het niet goed zal vallen bij (een groot deel van) de supporters. Dit in verband met zijn verleden bij Cambuur. Met 88 wedstrijden bij de club uit Leeuwarden achter zijn naam, wordt hij teveel geassocieerd met 'de grote vijand'. Ik juich zijn komst dan ook niet toe.

9 mei 2012 om 00:00

Kom op, eerlijk. Maachi komt gigantisch te kort om Assaidi of Narsingh te doen vergeten. Zit ook al op een leeftijd dat hij moet pieken ipv door te groeien.

9 mei 2012 om 04:28

De Cambuur supporters kotsen hem nu ook al uit hoor dus naar Heerenveen kan er ook nog wel bij.....zeker nu hij al voor Zwolle heeft gespeeld.

9 mei 2012 om 10:14

Je wordt 5e in de eredivisie en dan ga je je druk maken om Cambuur? Vreemd.

9 mei 2012 om 12:43

@feankenner - Ik zeg toch nergens dat ik vind dat je Maachi moet halen? Ik geef alleen aan dat ik verwacht dat Marco van Basten wel met hem aan de slag wil gaan. Van Basten wilde overigens ook El Akchaoui ngo een kans geven in de voorbereiding, maar de clubleiding liet hem daar op terugkomen.

9 mei 2012 om 12:45

@opdetribune - Dus plaatsing op de ranglijst geeft aan of je je wel of niet druk moet maken om een andere club? Je rivaal? Heerenveen en Cambuur zijn vijanden, klaar. Of we nou vijfde staan of niet. We maken ons niet druk om Cambuur, integendeel, maar spelers met een Cambuurverleden hoeven nou niet per direct aan te kloppen bij ons Heerenveen.

9 mei 2012 om 07:56

@tonguhh,

Sorry maar wij hebben meer behoefte aan Wildschut, Hij kan gwn beter uit te voeten bij VVV ofzo, een terug keer naar Utrecht zou ook niet misdaan...

Was te verwachten.... die jongen kan makkelijk bij eenteam als fc utrecht rkc of vitesse mee doen en voor el plekken strijden ipv degradatie voetbal

Gaf eerder al aan dat er een goed bedrag op tafel moest komen, wilde hij met FC Zwolle de stap gaan maken naar de Eredivisie, denk niet dat ze het daar over eens zijn gekomen maar verder is het een prima jongen die het goed doet , zal jammer zijn voor ze als hij de club verlaat. Hij kan natuurlijk wel een stapje hogerop i.p.v het spelen om te voorkomen van degradatie, benieuwd welke club aan gaat kloppen voor hem.

Vreemd genoeg is Maachi bijna elke week de slechtse man van het veld maar weet hij er toch met regelmaat een doelpuntje in te drukken.
Toch jammer dat hij weg gaat,

8 mei 2012 om 23:45

//vreemd genoeg is Maachi bijna elke week de slechtse man van het veld\\

Dat slaat echt helemaal nergens op. Hij speelde echt niet altijd de sterren van de hemel, maar hij heeft het prima gedaan. Maar het is nu eenmaal typisch iets voor Zwollenaren om de eigen spelers af te kraken.

8 mei 2012 om 23:57

Bergrijp me niet verkeerd Malloot.
Wat ik wil zeggen is dat ik het oprecht jammer vind dat hij weg gaat.
Maar als jij hem ook elke week ziet spelen dan wil je toch niet beweren dat hij wekelijks uitbblink? Neemt niet weg dat hij heel belangrijk is geweest voor onze FC dit jaar..

9 mei 2012 om 00:04

@ gait1701

//maar als jij hem ook elke week ziet spelen dan wil je toch niet beweren dat hij wekelijks uitbblink?\\

Zou je eerst mijn reactie écht willen lezen? Ik geef namelijk aan dat hij niet altijd de sterren van de hemel speelt. Dat is echter heel wat anders dan dat hij bijna elke week de slechtste man van het veld is. Zoiets kun je echt niet beweren als je hem elke week ziet spelen, want het is echt niet zo dat altijd slecht speelt of zo.

9 mei 2012 om 06:58

elke week slechtste man op het veld? Hou toch op man, dat is helemaal niet waar

Broodvoetballer eerste klas. Zal wel naar een middenmotor proberen te gaan. Hopen dat Zwolle er nog een leuk bedrag voor krijgt.

8 mei 2012 om 23:42

//hopen dat Zwolle er nog een leuk bedrag voor krijgt.\\

Hij is transfervrij.

8 mei 2012 om 23:45

"maachi's contract bij FC Zwolle loopt nog tot volgend jaar zomer door, dus is het niet helemaal gezegd dat hij voor de start van het seizoen 2012/13 al weggaat."

Haal ik letterlijk uit de tekst. Wil natuurlijk, gezien het feit dat VZ er wel eens naast zit, niet zeggen dat het klopt. Ik vermoed dat jij gezien je avatar dat misschien beter weet.

8 mei 2012 om 23:51

//haal ik letterlijk uit de tekst.\\

Dat doe jij heel goed, hulde. Maar die info klopt niet (zijn we gewend bij Vz, maar dat even terzijde.....), zijn contract loopt t/m 30 juni 2012. Als zijn contract inderdaad zou doorlopen tot volgend jaar zomer zou de titel boven het artikel erg voorbarig zijn. In dat geval zou Maachi nooit kunnen vertrekken zonder dat FC Zwolle akkoord zou gaan met een transfer.

Tja, als je financieel niet tot overeenstemming komt dan kun je maar beter afscheid van elkaar nemen. Je moet als club nu eenmaal geen onverantwoorde risico's nemen.

Maachi lijkt me de opvolger voor Wildschut, want die gaat zeker vertrekken bij Vvv.

9 mei 2012 om 02:40

1. VVV Venlo wilt Wildschut niet kwijt.
2. Wildschut heeft aangegeven het naar zijn zin te hebben in Venlo, en dat hij niet persé weg hoeft.
3. Er is nog tot nu toe nog geen club die het gevraagde bedrag wilt betalen.

9 mei 2012 om 03:37

Wacht maar tot Assaidi of John vertrekt bij hun clubs. Wildschut wordt ook door buitenlandse clubs gevolgd.

9 mei 2012 om 08:01

Ik ben bang dat Wildschut niet te houden is voor Vvv, maar eerst veilig spelen. Die onrust pakt hopelijk niet nadelig uit voor hem, maar het kan ook juist als motiviatie dienen.

Jammer dat zo'n, voor Zwolle, belangrijke speler vertrekt. Vind hem persoonlijk niet de potentie hebben voor een middenmotor. Het siert Zwolle dat ze niet kosten wat het kost hun topscorer willen behouden.

Ik ga er van uit dat Zwolle zich nog wel versterkt dit jaar. Dat is ze afgelopen seizoen ook vaak met bijna compleet nieuwe selecties gelukt. Wellicht een paar huurlingen om volgend jaar in de eredivisie te blijven.

Gewoon die Spits van Den Bosch halen en Maachi is opgevangen, het was hoewel hij altijd leuk voetbalde niet perse zijn kwaliteit maar meer de kwaliteit van de spelers om hem heen waardoor hij dit seizoen en ARS en Scheurs bijv vorig seizoen zoveel scoorde. Ik hoop dat Fc Zwolle daadwerkelijk Youness Mokhtar naar Zwolle kan halen gezien PSV hem weer wil verhuren en Mokhtar het wachten zat is.. Denk dat hij weer een geval boerighter, Wilschut kan zijn voor Zwolle.

9 mei 2012 om 00:34

Welke spits van FC Den Bosch?
Mokhtar speelde afgelopen seizoen voor FC Eindhoven.

9 mei 2012 om 00:55

hij bedoeld waarschijnlijk tom van weerdt,
ze hebben toch al ronnie reniers overgenomen?

9 mei 2012 om 06:58

klopt Reniers komt al naar Zwolle en ze zijn druk bezig met Wiljan Pluim

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren