Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht stuurt linksback op huurbasis terug naar vaderland

Laatste update:

FC Utrecht neemt tijdelijk afscheid van Michael Zullo. De club uit de Domstad maakt bekend dat de 24-jarige linksback op huurbasis vertrekt naar Adelaide United. Die club staat momenteel vierde in de A-League in Zullo’s vaderland Australië. Zijn contract bij de Eredivisionist loopt nog twee jaar door, maar Zullo kwam tot nu toe niet vaak aan spelen toe bij FC Utrecht.

/

In de zomer van 2010 arriveerde hij, samen met Tommy Oar en Adam Sarota, bij FC Utrecht. Van dat drietal wist eigenlijk alleen Oar veel aan spelen toe te komen. Ook dit seizoen is het uitzicht op speelminuten niet zo ruim, geeft Edwin de Kruijff aan namens de club. De manager spelerszaken en scouting zegt op de clubwebsite van FC Utrecht dat een verhuurperiode daarom het beste was voor Zullo.

“Door veel wedstrijden te gaan spelen, hopen we dat Michael na het seizoen fris terugkeert en dan de stappen heeft gemaakt die hem weer van waarde kunnen laten zijn voor FC Utrecht. Ook met het oog op het WK in Brazilië volgend seizoen is het voor Michael belangrijk dat hij wedstrijden gaat spelen”, zegt De Kruijff. “Michael wil, begrijpelijk, met de nationale ploeg naar de eindronde.”

Michael Zullo heeft aangetoond een versterking te zijn voor FC Utrecht

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Uiteraard doen we dat.. we hebben namelijk een veel te brede selectie die elke tik zomaar op kan vangen..

29 augustus 2013 om 10:18

Ja inderdaad... Als Bulthuis nog gaat vertrekken naar Hsv, dan wordt het erg krap. Had liever gezien dat ze Mulenga hadden verkocht en een degelijke spits erbij hadden gehaald

29 augustus 2013 om 10:22

Als Bulthuis niet vertrekt heb je met Bulthuis en Teijsse als 2 linker verdedigers, zo gek is deze keuze dus niet om Zullo te verhuren.

Mocht Bulthuis vertrekken, wat ik niet verwacht, dan zal er ongetwijfeld een goede vervanger komen.

29 augustus 2013 om 10:25

Maar als Bulthuis Wel vertrekt, heb je dus maar 1 jeugdige lb staan met nauwelijks ervaring. Een vervanger halen vraag ik me nog af en dat zal dan ongetwijfeld een paniekaankoop gaan worden.

Daarnaast kon Zullu op gehele linker kant wel aardig uit de voeten, dus blijf het een vreemde beslissing vinden!

29 augustus 2013 om 10:45

In Maastricht gaan de geruchten dat Labylle naar Utrecht vertrekt op het moment dat Bulthuis naar HSV gaat.

29 augustus 2013 om 11:00

labylle word al maanden aan utrecht gelinkt maar ik zie het nog niet gebeuren wel een prima speler overigens

29 augustus 2013 om 11:01

Als men zoveel vertrouwen had in teijsse had ie wel lb gespeeld en was bulthuis doorgeschoven naar cv.. daarbij heb ik zeer weinig vertrouwen in het schakel vermogen om een goede vervanger te halen.. als je je eerste spits nadrukkelijk in de etalage zet zorg je er op zn minst voor dat je een vervanger op je lijstje hebt staan die haalbaar is, daar is al geen sprake van

29 augustus 2013 om 19:57

zullo kwam duidelijk tekort dus daar heb je niets aan

Als Bulthuis zou vertrekken wat weer 1 van de vele vage roddels is dan komen er miljoenen binnen en wordt er een vervanger gehaald

Teijsse is de 1e RB achter Bulthuis, Zullo was de 2e Rb

prima dat ie weggaat

Jammer, vond het altijd een modale voetballer. Daarnaast een prima vervanger voor Bulthuis wanneer hij naar HSV mocht vertrekken. Daarnaast is de selectie van Utrecht smal, dus helemaal snappen doe ik dit niet.

29 augustus 2013 om 12:25

Denk dan ook dat die transfer van Bulthuis naar HSV onzin is, anders zou Utrecht dit niet doen. Als het bij de verhuur van Zullo blijft is het namelijk prima op te vangen, want met Bulthuis en Teijsse hebben we toch al twee linksbacks.

Zullo kan nu lekker speelminuten maken in zijn thuisland, beetje zelfvertrouwen kweken, en dan kan hij volgend seizoen de vervanger van Bulthuis zijn. Het enige gevaar dat ik zie is dat het Australische voetbal helemaal niet op het Nederlandse lijkt en dat de switch als hij weer terug komt te groot is.

29 augustus 2013 om 14:42

Deels eens, ik sla Zullo een stuk hoger aan dan Teijsse. Teijsse had ik een stuk liever verhuurd gezien.

29 augustus 2013 om 14:54

Zullo staat nu hoger in de pikorde, maar ik vind Teijsse een jongen met veel meer potentie. Hem dit seizoen weer verhuren is nu niet het beste voor hem. Hij heeft vorig jaar veel kunnen spelen in de Jupiler League, laat hem dan dit jaar als tweede lb maar af en toe aan de Galgenwaard proeven. Zullo weet al hoe het is om in de basis te staan, die jongen heeft nu veel speeltijd nodig zodat hij volgend jaar een lekker ritme heeft als hij de eerste lb is.

29 augustus 2013 om 20:09

de selectie is breder dan vorig seizoen hoor, alleen door blessures van Ruiter, Sarota, Duplan en vd Gun en Teijsse is de selectie nu wat smaller

er zijn meer spelers dan vorig seizoen verder.

Van dat drietal wist eigenlijk alleen Oar veel aan spelen toe te komen.

fout: Sarota was voor zijn blessure afgelopen seizoen basisspeler.

29 augustus 2013 om 10:24

Oar en Sarota zijn allebei basis spelers wanneer ze fit zijn al is de concurrentie toegenomen met Janssen er bij.

Je hebt nu Toornstra, Janssen, Ayoub, Oar, Sarota en Martensson. De laatste gaat absoluut het kind van de rekening worden en terecht, gaat met de week slechter presteren.

29 augustus 2013 om 20:14

als alles fit is heb je het volgende:

Ruiter/verhoeven

vd Maarel/markiet, Heerings/nilsson, Derijck/bjelica, Bulthuis/teijse

Janssen/martensson, Toornstra/takagi/duplan, Sarota/ayoub/diemers. Oar/pappot

Mulenga/de Ridder, V.d. Gun/schepers

Verder achter de hand:

vd Stoep, v Velzen, Moro, Rosheuvel, vd Winden, Wingerden

leuk voor die jongen, maar dit is dus wel gelijk de bevestiging dat bulthuis niet verkocht gaat worden,
anders is het wel een heel erg stukje wanbeleid van utrecht

29 augustus 2013 om 17:05

alsof utrecht niet zonder bulthuis kan bulthuis is een leuke back niet meer en niet minder erg sterk maar zo traag als een schildpad en mocht bulthuis alsnog vertrekken na hsv waar ik niet in geloofd moet je de miljoen(en) lekker pakken en dan zal labylle wel komen van mvv aangezien zullo verhuurd is

Utrecht heeft laten weten dat ze geen spelers meer zullen verkopen in de laatste dagen van de transfermarkt. Uiteraard breken ze die belofte wanneer er een goed bod komt op Bulthuis, maar dat betwijfel ik.

29 augustus 2013 om 17:09

utrecht heeft dat niet aangegeven ze hebben aangegeven dat mulenga niet meer te koop is over de rest vh eltal m.u.v. toornstra is niets gezegd

Verdere leegloop.. Leon de Kogel weg, Zullo weg..

Er zijn dit jaar weer meer spelers vertrokken dan dat erbij gekomen zijn

29 augustus 2013 om 20:07

leegloop?

Assare, Wuytens, Kali, vd Hoorn, Zullo en De Kogel zijn weg. zijn 4 basisspelers en 2 bankzitters

daarvoor zijn terug:

Janssen, De Ridder, Derijck, van Velzen, Diermers (was verhuurd), Toornstra (vorig jaar in winterstop gehaald, nu een heel seizoen beschikbaar) zijn gehaald

Verder doorgestroomd naar 1e selectie, Markiet, Teijsse, Bjelica, Ayoub, Pappot, vd Stoel

Na het aanblijven van Mulenga zullen ze wel proberen om ruimte te creeeren in het salarishuis, ik betwijfel echter of er daardoor ook nieuwe spelers aangetrokken gaan worden. Het stond in de planning dat het salaris van Mulenga een gat op ging leveren en dat is nu niet het geval. Dat Zullo een jaartje vertrekt is spijtig, maar niet erg gezien de mogelijkheden die er nu nog liggen op die positie..denk wel dat dit inhoud dat Bulthuis niet mag vertrekken. Jammer..nadat hij vorig seizoen meer salaris eiste had ik hem liever zien vertrekken.

Prima,
Laat hem maar een jaar lang presteren en alle wedstrijden (blessurevrij) spelen.

Kan Bulthuis volgend jaar verkocht worden en zullo op zijn plek. :"-)
Op dit moment hebben we teijsse ook nog als LB.

Jammer dat het geen rb is. Hij is stukken beter dan van der Maarel. Ik herinner me zijn solo nog tegen FC Twente. Wat een snelheid! Hopelijk gaat hij mee naar het WK, leuk en goed voor hem en ook leuke publiciteit voor FC Utrecht (sarota, Oar en Zullo

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren