Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht sloeg 'veel geld' af voor sterspeler: 'We wilden hem behouden'

Laatste update:

Sébastien Haller maakt het seizoen waarschijnlijk af bij FC Utrecht, maar had ook zomaar elders kunnen voetballen. De Franse spits stond in de belangstelling van vele clubs en een groot aantal daarvan heeft de voorbije weken geprobeerd om de goalgetter los te weken. Dat onthult algemeen directeur Wilco van Schaik op de website van de club.

/

“We hebben de voorbije periode biedingen van buitenlandse clubs ontvangen die veel geld wilden neertellen voor Sébastien”, zegt hij. “Dusdanige bedragen zelfs, dat we daarmee sneller dan gepland, in één klap, financieel gezond zouden zijn. Toch hebben we besloten niet op die avances in te gaan. We wilden Sébastien behouden.”

FC Utrecht is financieel aan de beterende hand en kon het zich daardoor veroorloven om de lucratieve biedingen naast zich neer te leggen. Van Schaik noemt het behouden van Haller een investering in de continuïteit van FC Utrecht. “We zijn iets aan het opbouwen met onze staf en selectie. Dat proces wilden we niet verstoren.” Suikeroom Frans van Seumeren wordt daarbij speciaal bedankt. “Het bewijst nogmaals zijn intense betrokkenheid bij onze club”, aldus Van Schaik.

Niet alleen de club, maar ook de speler in kwestie wilde graag dat de samenwerking bleef voortduren. “Het tekent de mens Sébastien dat hij graag wilde blijven en gefocust is op presteren bij FC Utrecht en verbeteren. Hij heeft een prachtig karakter, het is een ongelooflijke winnaar. Ik ben ervan overtuigd dat hij hier nog veel beter gaat worden”, besluit coach Erik ten Hag.

FC Utrecht heeft er goed aan gedaan door Sébastien Haller te behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

De eerste zin lijkt me ietwat voorbarig aangezien er nog een transferwindow aankomt in de winter waar er best een heel erg interessant bod kan komen als Haller flink productief blijft.

3 september 2015 om 15:41

Hij heeft zelf aangegeven het seizoen af te maken in Utrecht... vaak zeggen spelers dat en valt dat te betwijfelen, maar op een of andere manier geloof ik het van hem

3 september 2015 om 15:47

Spelers moet je niet geloven. Als over een half jaar een club als Swansea of Southampton bij hem op de stoep staat is hij deze uitspraak allang weer vergeten.
Maar voor nu is het verstandig om dit te zeggen, hij maakt zichzelf daarmee natuurlijk zeer geliefd.

3 september 2015 om 16:08

Ik hoop zo dat het dan Swansea is.......

3 september 2015 om 19:36

Daar doet Utrecht geen zaken meer mee.

3 september 2015 om 20:18

southampton is al langs geweest en vriendelijk verteld dat hij niet te koop is ook voor bentford ,monaco en een club uit nederland en dat kan alleen ajax of psv zijn bleef een transfer onbespreekbaar onder de 10 miljoen wat er in de winterstop gebeuren gaat zullen we nog wel zien kans is groot dat hij vertrekt bij het juiste bedrag

Een goede en vooral verstandige keuze. Natuurlijk als er een bod boven de 10/12 miljoen kwam ging die alsnog weg, maar dat Utrecht een bod van 6 miljoen kan afslaan is alleen maar een teken dat het de goede richting op gaat. Jarenlang een wanbeleid geweest door steeds te veel geld in de club te stoppen om de subtop te bereiken en niet constant gelukt. Zonder FvS waren we allang failliet.

Alleen dit toont aan dat er een goede weg is ingeslagen met FC Utrecht. Talenten krijgen veel de kans, spelers hoeven niet meer verkocht te worden en we worden langzaam financieel gezond en kunnen gaan werken aan een stabiele toekomst waarin we niet steeds met een schuin oog als het mis gaat naar FvS te kijken.

Trots op Utrecht.

En toen brak Haller zijn been, werd nooit meer de oude en over 20 jaar vertellen we het verhaal over hoe Utrecht 20 miljoen verloor. Hopelijk niet dat scenario!

3 september 2015 om 16:21

Ik ben ook voor de verkoop, aangezien de gemeente nog 20 miljoen krijgt.

3 september 2015 om 16:38

Niet van FC Utrecht iig Utrecht staat los van de oud-eigenaar van het stadion, Memid.

3 september 2015 om 16:58

Voordat je wat zegt verdiep je dan eens ergens in wat een onzin loop je hier te verkondigen de gemeente krijgt helemaal niks van utrecht.

Fc utrecht huurt alleen maar het stadion de gemeente krijgt /kreeg nog 20 miljoen van de eigenaar maar die is er niet meer gaat waarschijnlijk naar de rabobank

3 september 2015 om 20:19

je hebt geen idee waar je over praat

3 september 2015 om 20:26

is al na de rabobank toe

3 september 2015 om 17:01

20 miljoen? misschien 8 miljoen, maar echt niet super veel meer hoor

3 september 2015 om 20:25

en toen speelde hij een topseizoen werd topscoorder van europa en vertrok voor 45 miljoen na man city onzin natuurlijk maar als ik jou mag geloven moeten we alles zsm verkopen in nederland want stel je voor dat iemand een been breekt

Inderdaad! Laten we hopen dat Haller eind seizoen verkocht word voor een mega bedragje!

Haller levert in de winterstop of einde seizoen ook nog wel 8 miljoen op, kunnen we er in ieder geval zelf nog even van genieten, van zijn assist en doelpunten. Wil Haller en Boymans wel graag samen zien spelen, lijkt me een top duo.

3 september 2015 om 22:34

Naar die combi ben ik ook erg benieuwd

Heel erg fijn voor fc Utrecht dat deze goeie spits gebleven is, maar het voelt toch raar als je dit zegt terwijl nog geen week geleden een schuldeiser 20/30miljoen euro kwijtscheld...

4 september 2015 om 12:53

Theo, FC Utrecht is niks kwijtgescholden en met de schuld die de stadioneigenaars bij de gemeente hebben/hadden heeft FC Utrecht helemaal niks te maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren