Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht slaat toe bij AS Monaco en contracteert Frans talent

Laatste update:

FC Utrecht heeft zich verzekerd van de komst van Zineddine Bourebaba, zo meldt de club maandagmiddag via de officiële kanalen. De zestienjarige middenvelder komt transfervrij over van AS Monaco en tekent in de Domstad een tweejarig contract, met de optie op een derde seizoen in Utrecht. Bourebaba sluit in eerste instantie aan bij FC Utrecht Onder-19.

“Vanuit ons Franse netwerk is Zineddine bij ons op de radar gekomen”, verklaart directeur voetbalzaken Jordy Zuidam. “Hij heeft op onze trainers en scouts indruk gemaakt tijdens zijn stages in Utrecht en toonde zich een speler die sterk is aan de bal en een goed gevoel heeft voor het kiezen van de juiste positie in het veld.”

“Zineddine is een intelligente speler, die het spel fantastisch leest”, vervolgt Zuidam zijn relaas over de kersverse aanwinst uit Frankrijk. “Hij beschikt over een goede steekpass en behoudt op het veld het overzicht. We zijn overtuigd van zijn potentie en gaan er alles aan doen hem zo snel mogelijk speelgerechtigd te krijgen.”

Bourebaba stelt zichzelf voor de camera van FC Utrecht TV kort voor aan de supporters van zijn nieuwe werkgever. “Mijn sterke speleigenschappen zijn mijn techniek en mijn spelinzicht. Ik heb voor FC Utrecht gekozen omdat er heel veel mogelijkheden zijn. Ik heb verschillende doelen om te bereiken. Individueel, maar zeker ook als team, als collectief. Ik denk dat er mooie dingen te wachten staan hier.”

Gaat Zineddine Bourebaba slagen bij FC Utrecht?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Iemand die Frankrijk goed genoeg volgt om te weten waar voor speler dit is?

12 augustus 2019 om 14:36

Je kunt het vragen, maar ik verwacht niet dat iemand het Franse jeugdvoetbal volgt.

12 augustus 2019 om 14:59

@boris19 ik sta hier met regelmaat versteld van wat sommige mensen weten over een aantal jeugdspelers in het buitenland. Dus ik hoop dat iemand iets weet.

@iseldiroed Utrecht heeft in Frankrijk natuurlijk Martel rond lopen als scout, hij is ook de gene die Haller gevonden heeft en dat bleek uiteindelijk ook een goede. Dat hij bij Monaco misschien geen toekomst ziet zou kunnen.. maar misschien dat hij voor in NL dan alsnog wel van goed niveau is.

Ik ben benieuwd of we hem dit seizoen al gaan zien bij Jong.. Echter hebben we al zoveel middenvelders.

12 augustus 2019 om 14:49

Ikvermoed dat een jeugspeler die van Monaco naar Utrecht gaat, niet goed genoeg was (in de ogen van Monaco) om naar de hoogste jeugdelftallen door te stromen, of dat hij in elk geval erg weinig uitzicht op het volwassen team van Monaco had in de toekomst. Dan is het dus nog maar even afwachten of hij goed genoeg gaat worden voor Utrecht.

Aan de andere kant; als hij wel talent heeft, maar bij monaco te veel sterren voor hem staan in de hierarchie, dan zou hij via Nederland wellicht betere kansen hebben op een mooie carriere..

12 augustus 2019 om 14:54

Ik ken hem niet, maar het schijnt een toptalent te zijn.

FC Utrecht heeft in Frankrijk een hele goede naam en voormalig speler Didier Martel is daar zeer actief voor de club aan het scouten.
Deze speler heeft dezelfde makelaar als Sebastien Haller, dus ik neem aan dat dat ook een rol heeft gespeeld in de keuze voor FC Utrecht.

12 augustus 2019 om 16:19

@orwell laten we hopen dat Martel inderdaad weer een parel heeft weten te vinden!

Aan het shirt hoeft hij in ieder geval niet te wennen

Zijn voornaam voorspelt in ieder geval veel goeds!

Als dit een idee van Didier Martel was heb ik er het volste vertrouwen in!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren