Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht-keeper kan bekerfinale ondanks wanhoopspoging vergeten

Laatste update:

Keeper Robbin Ruiter van FC Utrecht had gehoopt deel te kunnen nemen aan de bekerfinale tegen Feyenoord, zondag. De sluitpost moet de voor de Domstedelingen belangrijkste wedstrijd van het jaar toch laten schieten, zo communiceert FC Utrecht via de officiële kanalen.

/

Ruiter liep in het uitduel met Heracles Almelo een fractuur aan zijn linkerhand op. De doelman liet een speciale handschoen maken, om de wedstrijd tegen Feyenoord toch te kunnen halen. “Ruiter werd deze week tijdens de training getest, maar daarop reageerde zijn hand negatief”, communiceert FC Utrecht nu via de officiële kanalen.

De sluitpost wordt donderdag geopereerd. Eerder werd al bekend dat ook Yassin Ayoub de bekerfinale moet missen. Ayoub wordt maandag geopereerd aan zijn buikwand. De operatie stond eigenlijk gepland voor de zomer, maar Ayoub komt niet meer in actie en de operatie is naar voren gehaald.

Robbin Ruiter is toe aan een stap hogerop

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wij moeten morgen uit naar Cambuur en ik vrees dat de punten daar blijven. Het verschil is dus na morgen misschien nog maar 2 punten. Ik weet de resterende schema's niet maar volgens mij is er nog niks beslist tussen die 2.

Dit is echt triest voor die kerel, misschien wel een van de beste doelmannen van Nederland. Erg jammer dat hij dan het hoogtepunt van het seizoen moet missen..

Goede keeper alleen net iets te vaak een fout

Bednarek heb ik de laatste wedstrijden bij utrecht gewoon goed zien keepen, maar erg lullig voor Robin Ruiter

20 april 2016 om 22:16

Bednarek is geen keeper die punten pakt. Dat is Ruiter wel.

20 april 2016 om 22:48

Waar baseer je dat op? 3 redelijk foutloze wedstrijden?!

21 april 2016 om 17:59

wel thuis tegen de graafschap verliezen met 0-2.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren