Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht-fans worden bedankt: ‘Geweldig als ze mijn naam scanderen’

Laatste update:
/

Door een verrekking aan een dijbeenspier in zijn rechterbovenbeen miste Jacob Mulenga dit seizoen vierenhalve maand voetbal bij FC Utrecht. Zo’n twee weken geleden maakte de spits zijn comeback tegen NAC en de wedstrijd erop was hij al direct goud waard, door het enige doelpunt te maken tegen SC Cambuur (1-0). De Zambiaan is heel blij dat hij weer terug is en dankt de fans van FC Utrecht voor al hun steun.

FC Utrecht moet in de laatste fase van het seizoen de teams onder zich goed in de gaten houden: zelf heeft het 35 punten en daaronder staan NAC Breda (34), RKC Waalwijk (30), NEC (28) en Roda JC (26). Directe degradatie is zo goed als onmogelijk voor het team van Jan Wouters, maar de play-offs spelen om afzakking te voorkomen is nog wel een optie. Mulenga roept de fans dan ook op zich zondag te laten horen tegen Heracles Almelo.

“We hebben de supporters achter ons staan en dus gaan we voor de winst. Hoe ze mij en de ploeg steunen, is niet te beschrijven. Ze steunen ons ook in mindere tijden. Het is geweldig als ze mijn naam scanderen. Ze houden van spelers die hard werken en dat doe ik altijd. De liefde die ik van hen krijg, probeer ik terug te betalen”, geeft Mulenga aan. Hij geeft op de clubwebsite aan dat hard werken de enige manier om punten te pakken.

Met een fitte Jacob Mulenga had FC Utrecht zeker hoger op de ranglijst gestaan

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben benieuwd waar Mulenga volgend jaar naar toe gaat. Transfervrij toch een hele redelijke speler. Zal wel Frankrijk of Championship worden denk ik

10 april 2014 om 16:02

Ik hoorde laatst dat Nottingham Forrest belangstelling had voor Mulenga.

10 april 2014 om 16:26

Hoop dat hij gewoon lekker blijft. Zal wel niet, maar je weet het nooit. Ligt er een beetje aan of hij salaris wil inleveren of niet. Aangezien hij al langer in NL is hoeft hij geen "buiten EU salaris" meer te krijgen, als ik het goed heb begrepen.
Maar denk toch dat hij niet te behouden is voor de FC.
Hopen dat hij zondag kan vlammen!

10 april 2014 om 17:38

Heb vorige week lang met hem gepraat. Hij wil zelf het allerliefste blijven. Doordat hij nu 5 jaar bij Utreg voetbalt vervalt zijn buiten-EU salaris, dus hij wordt betaalbaar.
En ik denk dat er weinig clubs voor hem komen, hij is wel erg blessuregevoelig gebleken. Daar moeten we zelf ook rekening mee houden.

Gezien zijn salaris en het aantal wedstrijden wat hij ervoor heeft gespeeld vind ik het bijna een verplichting dat hij voor minder bijtekend.

michael fcu

en jij geloof in sprookjes die loop over 3 weken voor niks de deur uit als jij een half jaar ziek ben bj je baas werk j dan ook een maand voor niks

Zou voor Utrecht mooi zijn als hij bijtekend. Prima speler. Ben sowieso erg benieuwd welke spelers er volgend jaar bij Utrecht worden aangetrokken, er moeten toch wel een aantal versterkingen bij komen. Een voordeel voor het dramatische seizoen is wel dat niet de halve selectie wordt leeg gekocht en Wouterse met een zelfde selectie verder kan trainen.

Mooi dat hij weer terug is!

Off:
Kan iemand mij de grootste Utrecht-talenten van 15-21 geven?
Alvast bedankt.

10 april 2014 om 19:27

Amrabat, El Aissati, Havekotte, en niet te vergeten Elroy Asmus!

10 april 2014 om 19:27

En Jordy vd Winden

10 april 2014 om 19:30

Ayoub, al draait hij de laatste weken erg slecht

10 april 2014 om 20:07

De grootste talenten die nog niet niet doorgebroken in het eerste zijn:

Amrabat, El Aisatti, Havekotte, Berenstein, Abena, Bjelica, Badjeck(heeft al wel paar keer meegespeeld), Guido Janssen.

Dat zijn spelers van Jong en de A1, die volgens mij als het meezit wel in het eerste terecht kunnen komen.

Jacob bedankt voor bewezen diensten bij de FC.. Ik wens je veel succes bij het vinden van je nieuwe club.. Ik vind jacob een fantastisch persoon, begrijp me niet verkeerd, maar als Utrecht zijnde moet er wel wat beters in de spits. zijn kracht is groot, maar zijn techniek, schot en passing zijn van bedenkelijk niveau. Blessure gevoeligheid daarbuiten gelaten. Ga dan voor een talent uit de Jupiler league... Die Muhren van Volendam, of die Gladon van Sparta.. Laten toch zien fysiek in orde te zijn en een goal te kunnen maken. Kosten niet al teveel denk ik zo... Lekker Samen met de Kogel of evt. De ridder (zie ik liever op de flank) concurreren voor de 9.. Met een de ridder/badjeck/duplan op rechts en een oar/vd Gun op links of vice versa.. Moet kunnen zo.. Goed genoeg voor plaats 5 tm 8..

Mulenga is zo'n speler met een enorme gunfactor. Laat zich nooit neerslaan door blessures, altijd positief en weet wat Fair Play is. Bovendien geen onaardige spits, jammer van z'n blessures... Wordt misschien tijd voor vernieuwing in de spits bij Utrecht, maar Mulenga vindt vast wel weer een club.

Bert 1

Zie je mij ergens zeggen dat ik er van overtuigd ben dat hij gaat bijtekenen? volgens mij niet toch?

Daarnaast verdien ik (helaas) niet meer dan een half miljoen per jaar en zoek ik niet constant de media op om te zeggen hoe fantastisch mijn werkgever is, hoe geweldig de steun van de achterban is en goed ze mij behandelen. Ik vind dat je dan als werknemer zijnde best wel iets terug kan doen, zeker als je over al die seizoenen net ongeveer de helft van de wedstrijden hebt kunnen spelen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren