Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht doet opvallende zet: ‘Het kan iets losmaken bij de spelers en fans’

Laatste update:

FC Utrecht-trainer Rob Alflen heeft besloten dat zijn technische staf van dug-out gaat wisselen. De coach en zijn assistenten verkassen naar de andere dug-out, die voorheen bestemd was voor de bezoekende club. Alflen heeft daartoe besloten omdat hij niet langer naar ‘voetbal met hindernissen’ wil aankijken, legt hij uit in De Telegraaf.

/

Alflen zegt zaterdag dat hij het als assistent-trainer altijd al vervelend vond, dat de grensrechter voortdurend voor zijn neus heen en weer bewoog. Dat maakte het voor hem gecompliceerd de wedstrijd optimaal te kunnen volgen. De trainer van de Domstedelingen verruilt de ‘thuis-bank’ nu dan ook voor de ‘uitbank’. Dat heeft bovendien een tweede mooie bijkomstigheid.

“Ik vind het prettiger dat we wat dichter bij de Bunnikside zitten. Bovendien doen we nu onze warming-up voor onze fanatiek aanhang, wat iets kan losmaken bij de fans”, vermoedt Alflen. FC Utrecht ging vorige week van start met een nederlaag in de Eredivisie. Op bezoek bij PEC Zwolle verloor de club met 2-0. Zondag komt Willem II op bezoek.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goeie! Vond t alleen leuk als ajax de warming-up deed voor ons. Altijd gezelligheid met ze, maar onze eigen fc is toch beter.

16 augustus 2014 om 10:51

laat Alflen meer op zijn spelers concentreren dat ze op hun minst inzet en strijd op het veld laten zien want dat was tegen Zwolle ver te zoeken

En laat Alflen en v Seumeren iets minder in de glazen alcohol kijken want beide zitten tegen alcoholisme aan als je ze in de kroeg ziet of bij Utrecht achter de coulissen.

Ik wacht op de dag dat Alflen ontslagen wordt en Co Adriaanse het mag overnemen

Geniale zet! Nu zitten ze 145 meter van de Bunnikside ipv 149!

Ja snap best dat het irritant is. Bij Ajax zat ik ook vaak vlak op het veld achter de grens en/of camera en dat is echt vervelend soms.

16 augustus 2014 om 10:12

Maar dat "losmaken" is gewoon onzin.

16 augustus 2014 om 10:53

had je een betere plek moeten kopen, voor supporter is dat simpel lijkt me, dan hoef je je ook niet meer te irriteren Paolo Maldini, de oplossing is vaak simpel

16 augustus 2014 om 11:11

Werknemers seizoenskaart is moeilijk te wijzigen

Kan ik me wel iets bij voor stellen
Zit zelf ook veel op de bank en word ook altijd schijt ziek van zn grens voor mn neus

wat een onzin nieuws het was al maanden bekend dat ze van dug out gingen wisselen omdat je vanuit de dug out weinig ziet

16 augustus 2014 om 10:52

de andere dug out staat even ver van het veld af, het enige verschil qua zicht is dus die grensrechter, pfff wat een onzinverhaal verder

Als fc utrecht de volgende thuis wedstrijd wint! komt het sowieso hierdoor en geeft iedereen hem gelijk let maar op

16 augustus 2014 om 14:36

Tuurlijk, want FCU won nooit wedstrijden met de 'oude' dug-out..

je kunt nu niet meer de grensrechter beïnvloeden..

Na deze geniale vondst, acht ik Utrecht wel in staat om te winnen van Willem II zondag.

16 augustus 2014 om 10:28

Haha want anders zou het vast en zeker een zeperd worden..

Kijk je ziet meteen het verschil met Wouters. Dit is echt een toptrainer.

Als Willem II zijnde zou ik een klacht indienen! Echt schandalig. Streppel probeert zich heel de week voor te bereiden hoe hij gaat coachen en nu moet dat ineens vanuit een andere dug-out

16 augustus 2014 om 10:59

Je ziet bij topcoaches vaak wel vaak dat ze in staat zijn om zich snel aan te passen aan de omstandigheden. Ik denk dat Streppel zich wel redt zondag.

16 augustus 2014 om 11:43

Haha ik denk dat Streppel zich wel met andere zaken bezighoud, zal hem waarschijnlijk weinig uitmaken waar en hoe hij zit.
Gewoon zorgen dat je veel op de helft van de tegenstander bent dan heb je ook geen last van een voorbij rennende grensrechter.

Dat ze daar nu pas achter komen! Zijn toch al genoeg clubs die het wiel al hebben uitgevonden.

Psychologisch gezien erg sterk. Raar dat dit niet altijd zo is geweest. Niks is lekkerder dan voor de wedstrijd even zelfvertrouwen tanken voor een stampvol vak met fanatiekelingen

Echt een rare kerel die Van Alflen. Ik ken hem nog van de tijd Fc-De Bilt. Zat meneer met een Wiskey Cola in de Dug Out als trainer..

16 augustus 2014 om 11:39

Niks mis mee toch een whiskey cola? Je moet drinken, anders droog je uit.

16 augustus 2014 om 11:51

Nee is ook niks mis mee, maar als trainer geloof toen 1e klasse kan dat eigenlijk niet. Toch?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren