Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Utrecht bereikt akkoord over transfersom: ‘Mooie stap in zijn carrière’

Laatste update:
/

FC Utrecht en 1. FC Nürnberg hebben een akkoord bereikt over de overgang van Dave Bulthuis naar de club uit de 2. Bundesliga. De 23-jarige verdediger, die uit de jeugdopleiding van FC Utrecht komt, moet nog wel tot een vergelijk met de Duitsers komen.

Wilco van Schaik is er honderd procent zeker van dat Bulthuis vanaf komend seizoen voor Nürnberg speelt. “Dave moet er zelf nog wel uitkomen met de club”, vertelt de algemeen directeur in gesprek met RTV Utrecht. “Maar ik zie dat snel goedkomen.”

“Voor Dave is het een mooie stap in zijn carrière.” Bulthuis heeft nog een contract tot 2016 in de Domstad. De kans is groot dat hij met de voormalig werkgever van Gertjan Verbeek tot een akkoord komt. Eerder werd al gesuggereerd dat hij bij der Club een riant contract kon ondertekenen.

Van FC Utrecht naar 1. FC Nürnberg is een sportieve verbetering

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben er niet rouwig om. Met Dorda en Van der Winden hebben we twee spelers die echt niet voor hem onderdoen. En als we nog een leuke transfersom ontvangen vind ik het helemaal goed. Ga hem wel missen vanwege zijn vechtlust. Gaf elke keer weer 120% procent voor onze FCU

7 juni 2014 om 21:36

Vergeet Zullo (ook al gaat hij miss weg) en Cortie niet! Maar zeker mooi dat we nog een leuk bedrag vangen. Is zeker te vervangen, alleen zijn vechtlust zal een gemis zijn!

7 juni 2014 om 21:37

Liever van der Winden dan Dorda op linksback. speelde geweldig tegen ajax met een enorme drang naar voren toe

7 juni 2014 om 21:56

Dat ben ik helemaal met je eens! Jordy speelt precies zoals FCU een aantal jaar geleden speelde. Vrolijk, vrij en met lef. Dorda is meer een angstvoetballer die altijd de simpele weg terug kiest. Met zulke spelers win je geen duels. Je hebt spelers die risico's nemen en niet bang zijn voor de onvermijdelijke fouten. Waardeert het publiek in Utrecht ook meer

7 juni 2014 om 21:58

Idd, ik heb hem alleen tegen Ajax gezien, maar hij speelde toen beter dan Bulthuis. Bulthuis werd door Schaken en Bakkali helemaal overlopen.

7 juni 2014 om 22:24

Jordy is een uitstekende linksback en die gaat komend seizoen zeker de kansen krijgen lijkt mij,
Weet iemand heel toevallig het bedrag wat er is neergelegd?

7 juni 2014 om 22:38

Het zou gaan om zo'n 1,5 mil. Best verbazingwekkend dus.

8 juni 2014 om 13:01

jordy heeft een grote terugval die gaat voorlopig nog niet in het eerste spelen hoor

snap er geen ruk van? Nurnberg toch grote club haalt Bulthuis, wel is waar tweede liga maar dan nog Bulthuis? die heeft wel een heel slecht seizoen gedraaid bij Utrecht of zie ik het verkeerd? Maaskant zou zeggen "die kan nog geen ... dekken !! "

2 seizoenen geleden was hij echt top, afgelopen seizoen gewoon bagger. ik hoop van harte dat hij ervan geleerd heeft om z'n concentratie en focus te bewaren. Zit nog redelijk potentie in.

7 juni 2014 om 22:21

Bulthuis was een redelijke speler die presteerde toen het elftal draaide maar is toch wel een blind paard en Van Der Winden maakte een goede indruk op me . Maar een back-up op ten minst kan geen kwaad want Dorda is niet van heel hoog niveau

Heb een beetje het idee dat die jongen na één topseizoen het een beetje te hoog in zijn bol heeft gekregen. Hopelijk herpakt hij zich in Duitsland. Zou voor het Nederlandse voetbal toch goed zijn als Nürnberg straks promoveert en we een Nederlandse verdediger op BL niveau erbij hebben.

In Nürnberg zijn ze slimmer dan je denkt. Ze zien zijn kracht en verbeterpunten en wil om zichzelf te verbeteren en dat gecombineerd met zijn leeftijd maakt heb een interessante speler.

Let maar op die zetten ze daar als centrale verdediger neer ipv LB

8 juni 2014 om 13:03

nee hoor cv word hij niet hij heeft een draaicirkel van drie vrachtwagens en komt snelheid tekort gewoon op de backpositie daar komt hij het best tot zijn recht

Goede linksback, jammer voor utrecht, nu hopen op goede gerichte aankopen een hupperts of een fledurus(die naam schrijf ik wss verkeerd)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren