Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente wil na vertrek Ebecilio nog van twee man afscheid nemen

Laatste update:
/

Kyle Ebecilio zal donderdag of vrijdag zijn overstap naar Nottingham Forest afronden. Zodra hij echt weg is, richt FC Twente zich nog tot twee overbodige spelers in de selectie van Alfred Schreuder. Zowel voor Youness Mokhtar als Jerson Cabral staat de deur naar buiten nog open, zo weet De Telegraaf.

Mokhtar is net begonnen aan zijn derde seizoen in De Grolsch Veste, maar speelde nog niet mee in de Eredivisie. In zijn eerste twee seizoenen kwam de 23-jarige vleugelspeler tot 57 wedstrijden en 8 doelpunten. Na een mindere periode knokte hij zich weer terug, maar FC Twente wil hem niet tot het einde van zijn contract (zomer 2017) bij de club houden.

Cabral mag eveneens weg: zijn situatie is wat dat aangaat niet anders dan een jaar geleden. Hij heeft zijn leven weliswaar gebeterd en toonde in de voorbereiding veel goede wil, maar Schreuder heeft alsnog geen vaste plek in de selectie voor hem. Er is geen concrete belangstelling voor de ex-Feyenoorder; voor Mokhtar is er interesse van over de grenzen.

Youness Mokhtar en Jerson Cabral moeten terecht weg bij FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zijn inderdaad overbodige spelers. Cabral was bij Feyenoord al een drama, nooit gesnapt wat Twente daar in zag. Mokthar was op het moment van aantrekken, hoewel hij het goed deed bij Zwolle, ook overbodig. Een club wordt niet sterker van het halen van overbodige spelers. Er zijn wel vaker dit soort spelers gehaald, een van de oorzaken van de financiele problemen.

20 augustus 2015 om 08:11

Cabral werd geruild met Verhoek. Verhoek was drama bij Twente. Nooit gesnapt wat Feyenoord daar in zag...

20 augustus 2015 om 11:04

Laat Twente Cabral gewoon houden. Misschien pakt het wel goed uit. Zijn snelheid kunnen we voorin wel gebruiken.

Cabral Olaitan Corona
Mokotjo Ziyech Guti
Nieuwe back katsikas uvini t. Avest
Hopelijk binnenkort Stevens

Geef die vent gewoon een kans.

20 augustus 2015 om 11:50

Stevens is lang geblesseerd he. Heeft al een kans gekregen trouwens.

Verdient Cabral niet iets van een miljoen per jaar? Als dat zo is gelijk weg doen natuurlijk. Is een speler met een leuke actie, maar meer ook niet. Jongens met een goede actie, daar lopen er tientallen van in de jeugd.

20 augustus 2015 om 08:06

Gelijk wegdoen? Zo werkt het natuurlijk niet....niemand neemt dat salaris over. Cabral zal z'n contract aanhouden.

20 augustus 2015 om 09:26

Dat snap ik, maar als er een mogelijkheid is om hem van de hand tedoen, dan moet je dat met beide handen aangrijpen.

20 augustus 2015 om 11:29

Nee 6 ton, nog asociaal veel natuurlijk, maar snap eerlijk gezegd niet hoe jij bij die miljoen komt. Alleen Tadic en Castaignos hebben bij Twente 1 miljoen verdiend, Corona zit nu het dichtst in de buurt van 1 miljoen, die verdient nu iets meer dan 9 ton, dit alles volgens RTV Oost.

En geloof het of niet maar ook Schilder is met 6 ton een van de grootverdieners, dus veruit de slechtste voetballer van Twente verdient meer als dat (bijvoorbeeld) Ziyech doet, en die is veruit de beste voetballer van Twente.

20 augustus 2015 om 16:44

Las dat hij per maand een salaris verdient waar Rutte een half jaar voor moet werken, dat komt dus neet op 900.000 per jaar, vandaar dat ik zei rond de miljoen. Maar als jij 6 ton zegt wil ik dat graag geloven hoor.

Hoe kan Twee dat ooit hebben gedaan? Een dertien in een dozijn voetballer, zo'n salaris meegeven. Dan heb je er werkelijk waar geen verstand van.

20 augustus 2015 om 11:51

Ik geloof dat Da Cruz niet alleen in potentie beter is dan Cabral, maar dat zelfs op dit moment al is.

Cabral raken ze niet zomaar kwijt. Die ontvangt een mega salaris wat hij met zijn kwaliteiten nooit meer ergens zal verdienen. Ik kan me voorstellen dat hij z'n contract uitzit voordat hij eens ergens anders aan de slag gaat.

Hij wilde toch weer 433? Alle hoop op Agyepong dus? Wat een gok...

20 augustus 2015 om 08:49

Dat vind ik er ook zo vreemd aan. Vooral cabral: geef die vent toch eens een kans! En mokthar vorig jaar heel veel gespeeld; die is het in 1 zomer toch ook niet verleerd?! Let wel: ik ben geen fan van beide voetballers maar het lijkt allemaal zonder enig plan wat er nu gebeurt!

20 augustus 2015 om 08:51

En die mogelijke nieuwe huurling van city. Ben even zijn naam kwijt.

20 augustus 2015 om 09:07

Barker, moet nog maar zien of hij komt maar minder als mokthar kan bijna niet. Cabral krijgt geen kans terwijl je hem met zn salaris toch niet slijt, snap ik niet want hij is neter als mokthar

20 augustus 2015 om 09:36

Die huurling van City komt niet meer, is al weer ontkracht. En Cabral had ik ook eens gebruikt, gewoon: omdat het kan.

20 augustus 2015 om 11:52

Vergeet Da Cruz niet!


Deze trainer laat alle aanvallend ingestelde spelers gaan.
Daarvoor wil hij weer extra verdedigers aanschaffen.
Ik heb in al die jaren dat ik supporter ben van Fc Twente (jaarkaart sinds de oprichting)niet zo"n negatief ingestelde trainer meegemaakt.
Dus trainer doe ons een plezier en pak je koffers

Mokhtar naar Rusland. Nu nog Cabral en een vervanger voor Schilder en dan projectje Schreuder maar eens afronden

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren