Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente wil contract van tweede aanvoerder graag verlengen

Laatste update:

FC Twente is tevreden over Cuco Martina en wil graag langer met hem door. De 25-jarige verdediger stapte vorig jaar zomer over van RKC Waalwijk naar de Enschedeërs en tekende toen tot medio 2016. Dit seizoen is hij een vaste waarde in het elftal van Alfred Schreuder.

/

Na dit seizoen ligt Martina nog een jaar vast bij FC Twente. De club wil volgens het Algemeen Dagblad graag met hem praten over de toekomst en hoopt dat de verdediger, die in 2008/09 bij RBC Roosendaal debuteerde in het betaald voetbal, positief staat tegenover een langer contract.

Managementbureau P4P, dat Martina zakelijk bijstaat, zegt dat er binnenkort al om tafel gegaan wordt. “Cuco is inmiddels tweede aanvoerder en ontwikkelt zich uitstekend. Het is een blijk van waardering als de club het initiatief neemt om met elkaar verder te gaan”, zegt Steve Ebecilio namens het bureau. Martina speelde inmiddels 25 wedstrijden in de Eredivisie voor FC Twente.

Cuco Martina staat terecht wekelijks in de basis bij FC Twente

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Volgende jaren hopelijk mooi centraal. Daar speelde hij echt sterk. Handig als back up rechtsback, maar ik denk ook dat ze hem voor de cb willen houden. Bjelland zal in de zomer wel vertrekken, misschien Bengtsson ook als ze niet verlengen.

Martina zit bij Twente prima op zijn plek, dit is zijn niveau, valt niet op maar kan behoorlijk meekomen, mocht hij nog een keer weg willen kan hij denk ik meekomen bij een middenmoter in een top 5 competitie.
Een Hull, Hoffenheim of Espanyol, dat is wel zijn top.

Gekomen zonder al te hoge verwachtingen, dat maakt hem tot één van de verrassingen van het seizoen. Prima speler voor ons.

ik wist niet dat hij "al" 25 was.. ik zag hem voor het eerst tegen Ajax afgelopen zaterdag en vond hem toen niet erg sterk spelen..

Dit hoor je niet vaak van n zaakwaarnemer, maar ik hoop t vaker te horen. Meestal zeggen ze dat ze eerst naar de optie gaan kijken in de hoop dat ze wat meer kunnen krijgen bij n club in t buitenland.

Kan zo maar eens uitgroeien tot de centrale verdediger van het Nederlands elftal. Word nu misbruikt omdat Schreuder liever een 44ste vleugelaanvaller wou hebben in plaats van een fatsoenlijke back.

20 oktober 2014 om 17:31

Goeie grap, hij speelt bij Twente.

20 oktober 2014 om 17:59

Als hij in het centrum gaat spelen kan hij zich beter ontwikkelen en een goeie verdediger worden. Op rechtsback komt ie niet uit de verf.

21 oktober 2014 om 09:01

Lijkt me niet, alleen al om het feit dat hij al voor het nationale elftal van Curacao heeft gespeeld ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren