Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'FC Twente vind ik op voetballend gebied veel verder dan PSV'

Laatste update:

FC Utrecht hoopte donderdagavond te kunnen verrassen tegen PSV, maar begon verschrikkelijk slecht aan de bekerwedstrijd en had geluk dat het na twintig minuten spelen nog maar 2-0 achter stond. Robby Alflen hoopt dat zijn ploeg hiervan geleerd heeft en wil zondag graag een reactie zien in de Grolsch Veste, waar het nog ongeslagen FC Twente de tegenstander is.

/

Alflen verwacht een moeilijke wedstrijd voor zijn ploeg. "FC Twente vind ik op voetballend gebied veel verder dan PSV”, zegt de coach op de website van zijn club. “Ze kunnen compact verdedigen en ook wel goed een counteraanval uitspelen. Qua team zijn ze verder dan PSV. Ons wacht dus een heel mooie uitdaging. We moeten volledig ons eigen ding doen en naar Enschede afreizen om te winnen.”

Issa Kallon, Ramon Leeuwin en Mark van der Maarel ontbraken om verschillende redenen tegen PSV, maar kunnen zondag weer in actie komen. Aanvoerder Willem Janssen is nog niet van de partij tegen zijn oude club: hij brak vorige week een middenhandsbeentje en het is nog niet bekend wanneer hij zijn rentree kan gaan maken.

FC Twente is voetballend beter dan PSV

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik deel deze mening absoluut. PSV vind ik nog niet stabiel genoeg en bij FC Twente is er een duidelijkere manier van het voetbal te herkennen. Het is minder individueel, meer als team. Maar dat maakt FC Twente natuurlijk niet beter dan Psv. Anders zou Zwolle kampioen worden...

26 september 2014 om 18:58

Twnrte speelt heel ander voetbal als PSV...als je combinatie voetbal speelt lijkt het al snel alsof je 'verder' bent

26 september 2014 om 19:10

Bij Twente ging het vooral via Gutierrez en als hij er niet is voetballen ze een stuk slechter

26 september 2014 om 19:46

Twente speelt leuk.. zag ze tegen feyenoord en dan gaan ze weer helemaal af. Altijd als er een grote.wedstrijd is dan kijken ze tegen hun tegenstander op.

26 september 2014 om 19:52

Tegen Feyenoord waren ze vrij kansloos en hadden geluk dat Feyenoord (weer) hun kansen niet afmaakte

26 september 2014 om 22:18

Net als Feyenoord als ze naar Go -Wet moeten , dan spelen ze ook slecht.
Die spelen alleen tegen ajax goed.
Mentaal zwak .

26 september 2014 om 19:16

Nu doe je ajax wel te kort. Vooral door te lachen om van der Hoorn, wat gewoon een uitstekende verdediger is. PSV beschikt inderdaad over sterke spelers. Ik ben benieuwd of ze het dit jaar wel iets oplevert.

Overigens vind ik dit een rare uitspraak. Waarom zou de trainer over zijn concurrent zeggen dat deze slechter is dan Twente. Bemoei je met je eigen zaken.

26 september 2014 om 20:27

Raouli dan noem je ook wel bij psv de beste en bij ajax de mindere. Psv heeft ook genoeg mindere voetballers. En volgendsmij is dit elk jaar het geval, psv een goede start en ajax erna kampioen of vergis ik me?

27 september 2014 om 02:07

Je vergiste je, thaleiderx, kajax is namelijk niet elk jaar kampioen geworden zoals jij beweert.
Zummere de gekste.

26 september 2014 om 19:11

Het verschil is dat Twente op kwaliteit geklopt kan worden, en dat kan je van psv niet zeggen in de eredivisie.

26 september 2014 om 22:10

Haha welke wedstrijd kijk jij van Twente

Als team wel maar psv heeft betere spelers

Klopt inderdaad, maar PSV speelt reactie voetbal en blijkbaar is dat effectiever. Bovendien heeft PSV met Depay en Wijnaldum iets meer individuele kwaliteiten.

26 september 2014 om 19:12

Ik ben niet zo onder de indruk van wijnaldum depay daar tegen is geweldig

26 september 2014 om 19:48

Ik vind persoonlijk alleen depay een meerwaarde. Ik vind als ajax fan vitesse het verzorgdste voetbal spelen. Alleen is het blijkbaar onmogelijk om de bal in het doel tr krijgen

FC Twente heeft een prima ploeg, begint ook steeds beter op elkaar ingespeeld te raken. Verdediging moet nog iets stabieler, en we kunnen inderdaad ook redelijk op de counter spelen. En als het eenmaal een wedstrijd niet loopt, heb je ook nog genoeg individuele kwaliteit lopen die de wedstrijd kan beslissen.

27 september 2014 om 00:43

Verdediging moet niets iets stabieler maar Veel stabieler.
Er worden zoveel individuele fouten gemaakt achterin elke wedstrijd dat je gewoon elke wedstrijd minimaal 3 x moet scoren om te winnen.

Zelfs tegen Achilles maak je zo'n fout. Stond je 1-0 was het gewoon verlenging of afgelopen...

Ik vind het niet echt geweldig wat Twente laat zien. PSV is voetballend gezien oké, Maar als team staan ze er wel tot nu toe en ze hebben iemand in huis die het verschil kan maken + een brede selectie.

Als team verder, voetballend verder. Het zal wel, psv heeft veel meer kwaliteit. Ik vind dat mensen overdreven proberen PSV omlaag te praten. Met de snelheid en individuele klasse schakelen ze snel om. Zijn ze dan combinerend slecht of spelen ze op de counter ? Nee, ze kiezen gewoon snel de aanval als ze de bal hebben.

'fc Twente vind ik op voetballend gebied veel verder dan Psv'nog wat gefustreerd van gisteren robby.

Ik word zo moe van al dat commentaar over psv.
Elke x alsk een topic open staat er wel psv countert is voetballend niet goed etc etc...
We worden constant naar beneden gepraat.

Ja we zijn razendsnel in de omschakeling.
Waardoor het misschien lijkt dat we counteren..
We zijn als team duidelijk gegroeid geven steeds minder weg achterin en daar ligt de sleutel tov vorig jaar

Daarbij hebk liever de snelle aanvallen van psv real madrid dan het eindeloos getik van barcelona en ajax.

Noem me maar een calimero of wat dan ook maar ik zie het zo

26 september 2014 om 19:36

Dat voetbal van PSV is ook wel meteen de zwakte hoor. Cocu zei het laatst ook al ergens. PSV probeert in balbezit de bal veel te snel diep te spelen. Bij oa Ajax tikken ze rustig op het middenveld en in de verdediging rond totdat de tegenstander hapt en er ruimte komt. Is een veel veiliger manier van spelen. Bij PSV gaat de bal soms tussen 3 verdedigers in naar voren, waardoor je weer snel balverlies leidt. Tevens wordt dat dan weer al snel als reactievoetbal gezien.

26 september 2014 om 23:08

je kunt het zo verwoorden maar je zou ook kunnen zeggen dat psv doelgerichter is. het is natuurlijk een kwestie van smaak maar ik vind dat eindeloze rondgetik wat ajax vaak heeft ( zeker niet altijd) vaak slaapverwekkend. twente heeft dit ook geregeld.

26 september 2014 om 19:44

Wees blij, voorgaande jaren waren we voor de buitenwacht al in september kampioen. Dat ging PSV niet heel goed af

Had die trainer van Twente een blowtje op of wat? PSV speelt veel beter en is veel verder Twente is wel goed maar is er nog niet helemaal..

26 september 2014 om 19:45

Lezen is moeilijk; het zijn uitspraken van de trainer van Utrecht (rob Alflen), die gisteren bij PSV op bezoek was en zondag naar Enschede mag afreizen.
Dus als iemand een blowtje op had, was jij het wel, toen je zo dom reageerde.

27 september 2014 om 05:02

Alsof je van een blowtje rare dingen gaat zeggen, tis geen whisky

Ik vind geen enkele ploeg er qua voetbal uitsteken. Ook mijn eigen club FC Twente niet. Beetje onzin artikel dus, mja dat zijn we wel gewend van voetbalzone.

27 september 2014 om 10:07

Ligt meer aan Alflen, die doet die uitspraak. Dekt zich alvast in voor de volgende nederlaag.

De wedstrijden die ik heb gezien vond ik Psv een betere indruk maken. Twente viel me juist erg tegen tot op heden. Logisch gezien het feit dat ze erg veel kwaliteit hebben moeten inleveren de laatste jaren.

Er is een verschil tussen countervoetbal spelen en de mogelijkheden tot counters gewoon goed uitvoeren ;-)

Wielaart jij domme sukkel, dat is mijn mening k mag zeggen wat k vindt dan hoef jij niet zo te reageren op mijn reactie.

Maak niet uit welke trainer het zegt k mag grapjes maken! En nee ik blow niet a domme ezel!!

Ik denk dat Twente nog niet zo ver is maar als ik kijk naar de potentie schat ik ze hoger in. Het punt bij Twente is wanneer vinden ze het automatisme en daarmee het vertrouwen in zichzelf, dan kan er echt wat leuks uit rollen dit jaar en kijk ik naar Ajax of PSV dan doen ze daar echt niet voor onder. Maar dat is mijn mening maar.

Twente mag dan op voetballend gebied verder zijn dan PSV (ook pas 2/3 wedstrijden), het is gewoon niet het type voetbal van Psv. Ik vind de stijl van PSV juist mooi voetbal. Die tikken de bal niet rond tot er ruimte ontstaat als ze de bal hebben maar gaan gewoon over tot actie. Ze hebben de bal en proberen meteen diep te gaan. Waar Twente de bal eerste een aantal keer achterin rond tikt voor ze naar voren gaan.

Achja ieder zijn ding. Alfen heeft in elk geval gelijk.
Al weet ik niet of dat een goed iets is tegen Utrecht.

Ik zie in Twente een geduchte concurrent echt een heel goed team. Uitgebalanceerd middenveld met Mokotjo die sterk in de duels, Ebecilio een box-box speler en Ziyech als creativeling. Castaignos laat zich als spits steeds meer zien en Corona en Miyaichi op de flanken. Dan nog Eghan, Borven talent Ould-Chihc (sorry als ik het fout schrijf) en Kusk op de bank.

Ik blijf alleen de verdediging wel gammel vinden, Bjelland ben ik nooit een grote fan van geweest, Lachman vind ik een hele goede aankoop en Schilder en Koppers komen net tekort. Martina daarvan snap ik niet wat ze er in zien, had daar een Dijkhuizen van Roda neergezet en het zag er al een stuk beter uit.

26 september 2014 om 23:53

Draai martina en lachman maar om.. juist lachman is dit seizoen en nog niks kan t niveau niet aan! Martina daar en tegen is toch echt aangepast aan t niveau en doet het zeer behoorlijk! En bjelland is een uitmuntende verdediger die ook nog eens alles neerzet!

Ik zie Twente totaal niet als een concurrent. En vind ze helemaal niet goed voetballen . Waar heeft Robbie gezeten met zijn hoofd ? Overspannen of ziet ie de ballen nog steeds vliegen na de 1e helft gisteravond ?

Zie de uitslagen dit jaar van Twente in de competitie en dat zegt me lijkt me genoeg.

Ow en btw

ons PSV mist onderhand een half elftal :

Schaars Hiljemark Tamata Guardado De Jong Memphis

26 september 2014 om 22:16

Ben het met je eens dat Twente niet een directe concurrent is.
Maar als jij op die conclusie komt door naar uitslagen te kijken -.- Uitslagen zeggen ook niet alles. Van alle teams is het spel van Vitesse het beste maar dat zie je niet aan de uitslagen.

zo te zien moeten PSV en Twente het allebij een tijd doen zonder hun beste speler.

26 september 2014 om 23:55

Haha kijk na de teams waar twente tegen heeft gespeeld zullen er veel zeggen.. maar een zwolle en cambuur draaiden de eerste weken toch wel erg lekker. Feyenoord begon ook redelijk en is altijd een ploeg waarvan je kunt verliezen. Zo slecht was de start van onze fc niet hoor

27 september 2014 om 14:04

Tuurlijk en Utrecht was op volle oorlogssterkte.

28 september 2014 om 13:25

PSV speelde maar met 4 basisspelers ; )

Zoet Brenet Rekik Guardado Wijnaldum De Jong Memphis speelde niet.

Je kan er uren over discussiëren wie er nou beter / verder is, ik zie het wel zodra de prijzen daadwerkelijk verdeeld gaan worden. Maar als Twente zoals Robby aangeeft werkelijk zo veel beter / verder is dan PSV, zou ik met Utrecht niet eens afreizen richting Enschede. PSV was al veel te sterk voor Utrecht, dan zal Twente wel helemaal gehakt maken van Utrecht.

27 september 2014 om 14:07

Het is dat Utrecht zo slap begon, anders hadden ze gewoon kunnen winnen, zo sterk was PSV nou ook weer niet.

Yep Twente is veel verder en beter voetballend. Psv is van Jupiler legeau niveau. Yeah right. Daarom staat psv stijf bovenaan en twente in de subtop.

27 september 2014 om 13:27

Vitesse is het best voetballende team en die staan ook 17e, lul argument dus.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren