Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente neemt Lachman na maand buiten selectie weer in genade aan

Laatste update:
/

De plooien tussen FC Twente en Darryl Lachman zijn gladgestreken. Op 23 februari maakte de Enschedese club bekend dat de verdediger uit de selectie was gezet. Trainer Alfred Schreuder vond dat Lachman er niet alles aan deed en wilde daarom even geen energie meer in hem steken. Na een absentie van vier weken maakt Lachman nu echter weel deel uit van de spelersgroep.

Vrijdagmorgen laat FC Twente in een officieel communiqué weten dat Lachman komende maandag weer zal aansluiten. De ontmoeting met FC Groningen gaat dus nog aan de centrale verdediger voorbij. Woensdag hebben club en speler met elkaar gepraat en coach Schreuder zegt dat het aan Lachman zelf is, om te laten zien dat hij een basisplaats verdient bij FC Twente. “Daar krijgt hij op de trainingen de kans voor.”

De 25-jarige Lachman, die tot zijn verbanning geregeld basisspeler was voor FC Twente, reageert ook. “Ik ben blij dat ik weer kan aansluiten bij de trainingen en zal er alles aan doen om zo snel mogelijk weer terug te keren in de wedstrijdselectie.”

FC Twente is mét Darryl Lachman sterker achterin

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ben heel erg benieuwd, Lachman bezit de kwaliteiten om een goede verdediger (voor Nederlandse begrippen) te zijn maar is bij Twente heel matig begonnen. Irriteer me ontzettend aan zijn gemakzuchtige opvattingen en slappe inkomen.
Hoop dat hij het niet ziet als tweede kans, maar als laatste kans. Succes!!!

20 maart 2015 om 07:37

Dat slappe gedoe zie je helaas overal in Nederland. Kan geen 4 sterke verdedigers opnoemen.

20 maart 2015 om 07:38

4 weken vind ik vrij lang. Dan zet ik m'n vraagtekens bij z'n mentaliteit en vraag ik me af of het niet structureel is ipv een dip..

20 maart 2015 om 13:27

Of het in zijn geval gemakzucht is weet ik niet.

Hij heeft idd last van concentratieverlies en lijkt er soms met zijn hoofd niet bij te zijn.
Dat heeft hij al een vol jaar.

Ik had ook ergens gelezen dat hij een dochtertje heeft van 2 jaar met het syndroom van Down.
Als die peuter worden vergt dat echt veel extra aandacht thuis.

Ik kan dit toch niet helemaal los van elkaar zien en denk dus ook dat het meer is als "gewoon" een dipje.

Vandaar dat ik persoonlijk hem zeker deze kans gun en hoop dat hij hem met beide handen aangrijpt...

Opvallend nu Bengtsson naar Malmö verhuist Lachman ineens weer welkom is. Ergo, wat een slappe knieën trainer hebben we toch ook. Die man kan alleen overwicht op de ploeg hebben door zich als een tiran te gedragen. Geen trainen in Nederland die in één (half) seizoen zoveel selectiespelers verbannen en weer in genade aangenomen heeft. Lachwekkend......

20 maart 2015 om 07:57

Als je nog maar 2 centrumverdedigers hebt moet je wat hè..

20 maart 2015 om 08:55

Als Ebicilio en Lachman gemotiveerder en beter terugkomen na hun verbanning heb ik er geen problemen mee. Heb veel meer problemen met dat ondoordachte wisselbeleid van onze trainer. Hoe hij verder is als trainer weet ik niet, daarvoor bezoek ik te weinig (geen) trainingen maar zie in hem niet een man die het team flink op de flikker geeft als ik hem met de handen in (bij) de zak langs de lijn zie staan. Volgens mij heeft hij niet het overwicht om het team dusdanig te motiveren (bijv. in de rust) dat ze een wedstrijd kantelen door zijn toedoen.

20 maart 2015 om 09:04

@radicofani

Je hebt hier een heel goed punt. De ene week is Corona te dik en traint hij niet goed. Een week later is hij man of the match tegen Go Ahead (blessure Kusk), en traint Corona ineens wel goed en is hij niet meer te dik. Ruzie met Ebecillo, Bengtsson en Lachman. Koppers niet opstellen terwijl bij 80 % van de tegendoelpunten na de winterstop Schilder de oorzaak is. Ruzie maken met Bilal, die nu niet bij gaat tekenen wat Fc Twente miljoenen gaat schelen in de toekomst. Nee de beste transfer in de komende zomer zal zijn om afscheid te gaan nemen van Schreuder. Hij is absoluut niet de juiste man voor Fc Twente. Hij maakt meer kapot dan dat hij goet doet. En welke spelers die er vorig seizoen ook al waren zijn dit seizoen nu beter geworden?? Het is typerend dat de nieuwe jongelingen zoals Tapia en Ter Avest de meest slimme en beste spelers zijn op dit moment.

20 maart 2015 om 14:13

Hij speelt nog niet en de bank moet ook gevuld zijn. Misschien wil Twente hem wel lozen. Dan moet hij eerst in de etalage.

Lachman zal utieindelijk de CV van Twente worden, niet geweldig, maar goed genoeg voor de toekomst. Tenminste, als hij volledig bij de les is. Het blijft een beetje wisselvallige jongen. Dan weer tegen het NL elftal aan om toch weer langere periodes af te zakken. Geef deze jongen vertrouwen en je gaat er plezier aan beleven. Vertrouwen is waar het uiteindelijk allemaal om draait bij de huidige generatie voetballers. Te snel worden ze afgeschreven, uit de selectie gegooid en op de tribune gezet.

20 maart 2015 om 09:49

Tegen het nederlands elftal aan? Wanneer dan? In z'n tijd bij Zwolle?

20 maart 2015 om 10:15

Nope, ik denk sat lachman voorbijgestreefd wordt of misschien zelfs al is door de jonge deen andersen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren