Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente legt ‘trainer met de nodige ervaring’ vast voor beloften

Laatste update:

Dennis Demmers is de nieuwe trainer van de beloften van FC Twente. De 42-jarige Deventenaar heeft een contract voor twee seizoenen getekend, zo maakt de club uit Enschede maandagochtend via de officiële kanalen bekend.

“We zijn verheugd dat we Dennis hebben kunnen vastleggen. Een trainer met de nodige ervaring, die deze voetbalregio goed kent en verschillende facetten van het vak beheerst. Naast zijn functie bij Jong FC Twente zal Dennis vanaf het komende seizoen ook betrokken zijn bij de scouting”, aldus directeur Jan van Halst op de clubwebsite.

Demmers werkte eerder bij diverse amateurverenigingen, bij Go Ahead Eagles en bij Al-Taewoun in Saudi-Arabië. “Dit is een mooie nieuwe stap die perfect bij mij past”, reageert Demmers, die bij Jong FC Twente de opvolger wordt van Puaul Bosvelt.


Een geschikte trainer voor Jong FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was die man niet nog trainer van Go Ahead een tijdje terug? Dan is het wel een enorme stap naar beneden als je volgend seizoen in de derde divisie moet gaan spelen

9 mei 2017 om 11:26

Ja is toen van assistent naar hoofdtrainer gegaan na t ontslag van Booy aan het eind van het seizoen. Toen toch gedegradeerd en rond februari weer ontslagen, heeft toen geen hele geweldige indruk achtergelaten. Dus ik snap wel dat er niet zo snel een betere club komt voor m.

9 mei 2017 om 11:42

@mueslireep. Hij heeft het volgens mij best redelijk gedaan bij Excelsior '31, wat ongeveer op dat niveaus speelt, dus kan best goed trainer zijn voor dat niveau.
Daarnaast ook ervaring op hoger niveau, dus kan best wel wat worden.

9 mei 2017 om 12:29

Hij heeft het in die tijd als hoofdtrainer niet echt goed gedaan en staat eigenlijk bekend als amateurtrainer. Helemaal niet zo gek dat hij dan bij de belofteploeg van Twente aan de gang gaat.

Hele goede aanstelling van twente uit! Zeer gedreven trainer, te vroeg voor de leeuwen gegooid, wat resulteerde in een aantal niet-zo-slimme acties, maar hier zal hij van geleerd hebben (mag ik aannemen). Gaat Twente een hoop plezier aan beleven!

Jong Twente had dit jaar een goede groep voor de Tweede Divisie. HHC Hardenberg werd bijvoorbeeld helemaal weggespeeld op de Boshoek. Het enige wat dit elftal ontbeert is een speler/spits die goals scoort. Dat vond ik niet perse de schuld van Bosvelt.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren