Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Twente legt oude bekende vast en versterkt keepersgilde

Laatste update:

Nick Hengelman keert terug bij FC Twente. Technisch en commercieel directeur Jan van Halst laat aan Voetbal International weten dat de 26-jarige doelman een contract voor één seizoen tekent in De Grolsch Veste.

Hengelman gaat bij het team van trainer René Hake de concurrentie aan met Nick Marsman, Sonny Stevens en Joël Drommel. Hij speelde van 2007 tot 2010 al in de jeugdopleiding van de Tukkers, maar brak toen niet door.

Hengelman diende later Heracles Almelo, AGOVV Apeldoorn, Jong Vitesse/AGOVV, Achilles’29 en FC Oss en sinds zijn vertrek bij laatstgenoemde club was hij transfervrij. Hengelman kwam in dienst van Oss tot 26 officiële wedstrijden.

Een goede aanwinst voor FC Twente?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

heel rare transfer tenzij FC Twente Drommel of Stevens verhuurd dat is volgens mij oo kde intensie van FC Twente.

12 augustus 2016 om 03:27

Als FC Oss zijn contract al niet verlengd.....

12 augustus 2016 om 09:12

Kansloos. Geen geld en dan matige keeper nummer 4 halen. Geweldig beleid haha

Ik begrijp echt niet wat hier het nut van is. Je hebt al drie hele matige keepers en dan zet je daar nog even de reservekeeper van FC Oss bij? Nu zit je als eredivisieclub dus met vier keepers van Jupiler League-niveau...

12 augustus 2016 om 02:31

Waarschijnlijk naast Drommel geen jeugdkeepers en deze jongen voor jong Twente gehaald is lijkt mij.
Als hij in de eredivisie gaat keepen kan hij vaak Hengelen man

Regelmatig gezien bij Jong-Vitesse, veruit de slechtste keeper die ik daar ooit heb zien spelen.

12 augustus 2016 om 07:43

Had je beter moeten kijken gewoon een degelijke keeper. Kijk anders de samenvatting jong ajax tegen fc oss eens terug

Als je die gast erbij haalt zakt het zelfvertrouwen nog verder bij de huidige 3 keepers. Deze aanvulling op de selectie (lees: positie) was wel het laatste wat ik verwachtte.

Is maar goed dat ie Hengelman heet want kan dit seizoen genoeg gaan vissen denk ik zo.

11 augustus 2016 om 22:57

maar hij heeft wel succesvol gehengeld naar een baantje bij Twente..

Ontopic, weet niet hoe het met de jeugd van Twente zit maar denk dat hij vooral gehaald is voor het tweede elftal neem ik aan

11 augustus 2016 om 23:14

Ja, omdat jong en het 1e allebei in t weekend spelen en omdat Stevens nog altijd een zwakke knie heeft. Daarom is hij gehaald.

12 augustus 2016 om 13:13

Bedankt, deze opmerking zocht ik! Hoewel Twente dit seizoen wellicht beter een schepnet dan eem hengel kan gebruiken met de huidige bezetting.

Zucht... Nog zo'n clown met groene zeep aan zijn keepershandschoenen

Onnodige aankoop en kost alleen maar extra salaris. Je hebt 3 matige keepers. Marsman (goede reflexen, mentaal erg zwak), Stevens (matige keeper, maar mentaal relatief sterk en maakt weinig blunders), Drommel (onervaren en veel zwakke punten vanwege z'n korte loopbaan als doelman, maar er zit duidelijk nog veel rek in). Marsman uitzwaaien, Stevens op doel en Drommel langzaam brengen met een verhuurperiode. Deze jongen is zeker niet beter dan de huidige keepers en dit neigt naar wanhoop.

12 augustus 2016 om 09:19

voor jong twente neem ik aan, anders kan ik het niet plaatsen. ongelovelijk, we hebben al 3 jl keepers en er dan nog een bij halen.

Ik snap dit wel. Twente gaat dit seizoen veel goals om de oren krijgen. Iemand met de naam hengelman lijkt me dan perfect om de ballen uit het net te vissen.

12 augustus 2016 om 09:50

Oké, deze is wel grappig :P

Jong FC Twente heeft nog een vaste keeper nodig. Gaat natuurlijk niet voor het eerste elftal.

12 augustus 2016 om 07:45

Gaat hij zeker wel! Is beter dan wat er nu staat!!

Mooie aankoop....marsman moet oppassen...

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren