Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘FC Porto meldt zich bij Real Madrid voor aanvallende middenvelder’

Laatste update:

Marco Asensio heeft zich in de voorbereiding aardig in de kijker gespeeld bij Zinédine Zidane en Florentino Pérez. De kans is echter aanwezig dat de Spaanse middenvelder met een Nederlandse moeder volgend seizoen niet in het shirt van Real Madrid te zien is: FC Porto schijnt volgens A Bola bij de Koninklijke te hebben geïnformeerd of het mogelijk is Asensio een seizoen te huren.

/

Het is evenwel nog lang niet zeker dat de middenvelder uit de Spaanse hoofdstad vertrekt, want hij is naar verluidt in de afgelopen weken uitgegroeid tot een favoriet van Peréz. De voorzitter zou dan ook liever afscheid nemen van Isco of James Rodriguez, die allebei veel meer moeten opbrengen dan Asensio. Als het niet lukt één van deze grote namen te slijten komt een verhuur van de jongeling echter weer in beeld, aangezien Zidane ook weet dat het voor zijn ontwikkeling beter is elke week te spelen.

Porto, dat verwacht binnenkort Yacine Brahimi uit te kunnen zwaaien richting de Premier League, kan Asensio dat nou juist bieden. Os Dragoes hopen dit seizoen weer mee te doen in de strijd om de Portugese landstitel en kunnen zich ook nog verzekeren van deelname aan de Champions League. Daarvoor zal in de laatste voorronde echter wel afgerekend moeten worden met AS Roma.

Denk jij dat het voor de ontwikkeling van Marco Asensio beter is om naar Portugal te gaan?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Denk niet dat hij bij Real veel kansen krijgt, of misschien ff afwachten om te kijken of james en isco weg gaan.

7 augustus 2016 om 23:02

Hahahaa, moest echt eff lachen toen ik je naam zag! Geniaal, voorderest denk ik dat asensio misschien wel blijft. Misschien dat een James of Isco weggaan, want asensio is een groot talent en ze zijn erg tevreden over hem.

8 augustus 2016 om 06:37

Deze geweldenaar gaat helemaal nergens heen! Zoals het er uit ziet gaat Isco vertrekken en kan Assensio bekerwedstrijdjes mee pikken en invalbeurten gaan maken! Erg groot talent en Perez en Zidane hebben al plek vrij gemaakt voor hen door Isco op de transferlijst te zetten

8 augustus 2016 om 07:21

Ik hoop dat james ook gaat, tegoed voor op de bank.

8 augustus 2016 om 08:20

@insane, een talent als Asensio moet wekelijks spelen, zoals bij Espanyol. Hij moet het niet doen met invalbeurtjes... voor zijn ontwikkeling is Porto misschien wel de beste club

Het inkoopbeleid van FC Porto is er wel wat minder op geworden. Geen sluwe aankoopjes meer uit Latijns Amerika. Wie van het huidige team moet een groot bedrag gaan opleveren?

7 augustus 2016 om 23:04

Martins indi

7 augustus 2016 om 23:12

Ben benieuwd waar hij aan het einde van de transferperiode speelt.

8 augustus 2016 om 01:40

volgens mij is er echt een premier league club die gewoon 35 - 40 mill gaat leggen voor Martins indi hahaaha.

zou leuk zijn krijgt Feyenoord een lekkere bonus.

7 augustus 2016 om 23:07

Asensio over een paar jaar, als dit doorgaat. Alleen niet voor Porto

7 augustus 2016 om 23:09

Dat klopt, Portugese clubs hebben geleefd op de beurs van een ander en hebben leuk mooi weer gespeeld de afgelopen jaren. Nu ze het zelf moeten doen wordt het moeilijker en zijn ze net als Nederlandse clubs kwetsbaarder.

7 augustus 2016 om 23:30

R. Neves was geloof ik een top talent die wel een aardige zak geld kan opleveren. Die Mexicaanse middenvelder is ook een aardige speler.

8 augustus 2016 om 00:10

Hector Herrera!
En vergeet niet Danilo Pereira.

8 augustus 2016 om 00:10

Herrera

8 augustus 2016 om 01:57

Die Awaziem speelt toch ook nu en dan wedstrijden hoor. Groot centraal verdedigend talent.

8 augustus 2016 om 08:00

Aboubakar zou kunnen, Corona misschien, ze hebben Danillo (portugees) die t goed doet maar Porto hoeft het niet meer voor de clubkas te doen, die hebben Jackson, Alex Sandro en Danillo weggedaan voor veel geld

Kunnen ze beter wel doen of verhuren aan een kleinere clubs zoals real sociedad, granada of espanyol.

7 augustus 2016 om 23:55

Asensio is klaar voor de volgende stap. Voetballend is hij veel te goed voor een Espanyol oid. Porto zou een mooie club voor hem zijn mocht er geen plaats voor hem zijn bij Madrid, wat ik niet hoop.

Denk dat hij blijft.
Wie wel zeker vertrekt is Jese.
Morgen zal hij medisch gekeurd worden in Parijs.
Hij zal met bonussen en al 35 miljoen opleveren.
Heel dom van Real om een speler te verkopen die zowel op links als op rechts kan spelen.
Jonge van de club plus nog jong, ik had hem liever verkocht aan Porto ofzo met een terug koop clausule.
Balen!

8 augustus 2016 om 08:02

Uefacl/ balen idd, anderzijds Jese heeft zn niveau van voor zn blessure niet gehaald, laat Perez maar een groot talent kopen van t geld dat Isco oplevert! We wachten nog op aankopen

Brahimi richting de PL? Weet iemand welke club geïnteresseerd zou zijn?

ELsierdhero:

Volgens mij had Crystal Palace serieuse intresse in Brahimi al hoop ik toch op een Everton, Tottenham of West Ham voor deze Algerijn, heerlijke speler.

Ideaal voor PSV. Ajax heeft al genoeg mogelijkheden op zijn poaitie, anders hadden zij hem moeten halen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren