Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Midtjylland doet wat Feyenoord niet lukte en vernedert Lazio met 5-1

Laatste update:

Lazio is donderdagavond hard onderuitgegaan in Groep F. Op bezoek bij het Deense FC Midtjylland werden de Italianen flink vernederd: 5-1. In de eerste speelronde was Lazio nog met 4-2 te sterk voor Feyenoord. Door de nederlaag in Denemarken zakt de ploeg van trainer Maurizio Sarri naar de derde plek in de groep, die nu geleid wordt door Feyenoord.

Midtjylland kwam halverwege de eerste helft op voorsprong. Vlak nadat Gustav Isaksen de lat had geraakt, kwam de bal terecht bij Paulinho, die uit de draai van dichtbij de openingstreffer op zijn naam zette. Een paar minuten later stond het al 2-0: voormalig sc-Heerenveen-aanvaller Anders Dreyer wilde een combinatie aangaan met Isaksen, maar die mislukte. Per toeval kwam de bal daarna alsnog bij ploeggenoot Sory Kaba terecht, die de score wél kon verdubbelen.

In de 52ste minuut kwam de thuisploeg op 3-0 via Evander, die een door Danilo Cataldi veroorzaakte penalty benutte. Via een afstandsschot van Sergej Milinkovic-Savic leek Lazio enkele minuten later terug te komen in de wedstrijd, maar tien minuten daarna was de marge in het voordeel van de Denen alweer drie. Evander miste vanaf elf meter, maar Isaksen was er als de kippen bij om de rebound te benutten: 4-1.

De eindstand werd niet veel later op het bord gezet door Erik Sviatchenko, waarmee de Deense stunt compleet was: 5-1. Midtjylland heeft zo behoorlijk aan vertrouwen getankt richting het treffen met Feyenoord op 6 oktober, terwijl Lazio op diezelfde dag tegen Sturm Graz uit een ander vaatje zal moeten tappen dan het donderdagavond deed.

Wie gaat er winnen op 6 oktober?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hele aparte uitslag. Deze ploeg verloor namelijk weer van Sturm graz en die kunnen er vrij weinig van. Feyenoord kan nu gewoon voor nummer 1 strijden.

15 september 2022 om 20:47

Italianse ploegen doen europees alleen in thuiswedstrijden hun best om te winnen. Zeker in de europa league. Pakken thuis gewoon 9 en dan uit een paar puntjes.

15 september 2022 om 20:49

Ho ho, wil je niet alle Italiaanse clubs over een kam scheren, Milan doet gewoon overal z’n best, zelfde geld voor Atalanta en Juve, en gok ook inter. Dat de prestaties niet altijd daar zijn, is een ander ding. Maar Lazio is daarin een uitstekend voorbeeld

15 september 2022 om 20:52

Snap jij dit nou dan maurootje? Lazio speelde Feyenoord helemaal zoek in de eerste helft vorige week.

15 september 2022 om 20:56

Of ze zijn gewoon ontzettend wisselvallig.

15 september 2022 om 20:58

Nee haha, want het is wel gewoon de eerste elftal dus niet zo dat ze er makkelijk over doen. Maar zoals ik in m’n eigen reactie al zei, Lazio is Europees altijd teleurstellend. Prima als je de competitie op de eerste plaats zet, maar stuur dan ook geen eerste elftal erin. Ja ik snap Lazio niet zo goed. En Lazio is wel normaliter op z’n absoluut minimum gelijkwaardig aan de Denen, dus ja, zeg het maar

15 september 2022 om 21:12

Ja jn de champions league ja. Europa league kan bijna alle itialiaanse ploegen toch gewoon gestolen worden in de poulefase? Die gaan pas gas geven vanaf de kwart finale oid.

Bedoel ook meer grote ploegen in het algemeen. Die gaan echt niet hun energie verspelen in uitwedsrrijden in de poule van de europa league. Gewoon thuis 3 keer winnen en dan ga je ook wel door joh.

15 september 2022 om 21:27

Maurootje in de CL heb je gelijk maar Italiaanse teams spelen in de EL en ECL vaak met B ploeg of met lage inzet. Vooral in uit wedstrijden en vooral in de groepsfases.

15 september 2022 om 21:28

Zodra Roma er zes tegen krijgt in Noorwegen of Lazio vijf in Denemarken kan je hele argument van tafel, zelfs in een oefenwedstrijd probeer je een monsterscore ten alle tijden af te wenden. Ik weet ook zeker dat ze gebrand zullen zijn in de Kuip. Onderschatting zal hebben meegespeeld, maar bewust de boel laten lopen in onzin. De Italianen die ik ken willen zelfs nog winnen bij optrekken bij het stoplicht.

15 september 2022 om 21:45

Lazio wint weer van Feyenoord wat dus weer de cirkel rond maakt. Na 6 wedstrijden heeft iedereen in deze poule 9 punten .

16 september 2022 om 01:51

Dit word denk ik echt zo'n poule waarin je met 10 punten eerste word en met 7 laatste.

Ongelooflijk dit zeg, feyenoord dus een totale offday of namen ze het iets te simpel vandaag?

Ik volg al een tijdje de Serie A en Lazio is toch wel bekend als een ploeg die van iedereen kan winnen om de week erna weer af te gaan tegen een degradatie kandidaat maar dit slaat echt alles hoor. 5-1 tegen mydjylland. Sorry hoor maar deze gasten verloren vorige week nog van Sturm Graz die we net hebben zien afgedroogd worden met 6-0 door Feyenoord. Lazio kan dat Europese ticket beter aan Atalanta or Torino geven want hoe zij zich toch ieder jaar voor schut zetten in Europa gaat nergens over.

Wat een bizarre uitslag is dit. Eerst Feyenoord verslaan met een vrij groot verschil en nu hard onderuit gaan tegen een subtopper uit Denemarken. Feyenoord heeft nog genoeg kansen in deze poule.

Schandalig wat Lazio vaak laat zien in Europa voor de heerlijke spelers die ze hebben. Je zou kunnen zeggen, wellicht nemen ze het niet serieus maar waarom treed je dan aan met een A Elftal. 3-1 masterclass tegen Inter weggeven maar dus ook 5-1 af tegen de Deentjes, Schiet mij maar lek

15 september 2022 om 20:58

Ja echt jammer dat Lazio zo vaak met de pet er naar gooit. Als je dan teams als Frankfurt de Europa league ziet winnen dan zou Lazio met zo'n ploeg ook is een serieuze poging moeten doen. Alleen spelen ze vaak zo waardeloos en lijkt het erop dat ze liever alles geven om bij de bovenste 4 in serie a te eindigen iets dat eigenlijk onmogelijk is.

15 september 2022 om 22:07

Omdat Lazio en ook Fiorentina met een instelling komen van we zien wel wat er gebeurt, staan ze achter dan weet je al genoeg dat ze er niet meer voor gaan.

Tsja, er is niks zo bipolair als Italiaanse ploegen in Europa.

15 september 2022 om 23:22

Bipolair? In dit geval kan je dat net zo goed over Feyenoord zeggen. Blijkbaar waren die vorige week van het padje af.

Als Lazio in alle uitwedstrijden zo slecht voor de dag komt, is de poulewinst binnen!

15 september 2022 om 21:14

Feyenoord in uitwedstrijden is nou ook niet bepaald een zekerheidje dat ze de punten gaan halen. Nog geen pijl op te trekken wie doorgaat.

Hopelijk speelt Lazio ook zo in de Kuip.

zul je zien dat lazio in de kuip weer van een heel ander niveau is, in deze poule is echt nog alles mogelijk en iedereen kan van iedereen winnen, en zelfs met een hoog puntenaantal kan je nog aan de verkeerde kant van de streep eindigen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren