Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Groningen verliest concurrentiestrijd van Bundesliga-degradant

Laatste update:

FC Groningen heeft naast Tim Handwerker gegrepen. De 21-jarige vleugelverdediger speelde afgelopen seizoen op huurbasis voor de Trots van het Noorden en de club wilde hem dolgraag definitief overnemen van 1.FC Köln. Handwerker heeft echter gekozen voor een dienstverband bij 1.FC Nürnberg, dat afgelopen seizoen uit de Bundesliga degradeerde.

Nürnberg communiceert via de officiële kanalen dat Handwerker zijn handtekening zet onder een driejarig contract. “Ik kijk uit naar de uitdaging in Nürnberg. Er staat een jong en hongerig team, dat ik graag wil helpen om de doelen te bereiken”, zegt Handwerker op de website van zijn nieuwe werkgever. Robert Palikuca, sportief directeur in Nürnberg, is in zijn nopjes met de komst van de verdediger. “Tim is een getalenteerde speler, met aanvallende kwaliteiten.”

“Hij heeft zich afgelopen jaren enorm ontwikkeld en we weten zeker dat hij hier zijn volgende stap kan zetten”, zegt Palikuca. Nürnberg eindigde afgelopen seizoen als laatste in de Bundesliga, waardoor de club na een jaar op het hoogste niveau weer afdaalt. 1.FC Köln, dat Handwerker nu laat vertrekken, promoveerde daarentegen naar de Bundesliga. De verdediger kwam in Keulen niet in de plannen voor, waardoor men besloten heeft om hem voor een onbekend bedrag naar Nürnberg te laten vertrekken.

Handwerker kwam afgelopen seizoen in het shirt van Groningen tot 34 wedstrijden, waarin hij goed was voor 3 assists. Trainer Danny Buijs had de verdediger graag in het Hitachi Capital Mobility Stadion gehouden, maar dat is dus niet gelukt. Groningen versterkte zich eerder deze zomer met Azor Matusiwa, Ramon Pascal Lunqvist, Gabriel Gudmundsson en Sam Schreck.

Snap jij deze keuze van Tim Handwerker?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg jammer. Na een stroef begin (van eigenlijk alle spelers) heeft hij zich toch uitstekend ontwikkeld tot een meer dan prima back voor ons. Is daarnaast nog zeer jong dus zal alleen maar beter worden. We gaan hem missen!

Jammer. Een linksback is hard nodig hier in Groningen. Naar mijn weten zijn alleen Absalem en Warmerdam een optie op die positie.

Warmerdam redeneert toch beter wanneer hij een linie naar viren geschoven wordt en wat ik van wat ik van Absalem heb gezien vond ik niet echt overtuigend, maar misschien ontwikkeld hij zich nog.

4 juli 2019 om 23:46

Absalem is veel en veel te licht. Moet je niet eens willen laten invallen.

Ben er niet rouwig om, leuke back. Fijne voorzet en trap, maar verdedigend erg zwak, heeft behoorlijk veel tegengoals gekost.

5 juli 2019 om 00:52

het is maar wat je liever op die positie hebt staan... ik zie liever een hard werkende handwerker dan een te lichte absalem. Maarja dat vind ik😜

5 juli 2019 om 09:04

In de paar wedstrijden die Absalam gekregen heeft vond ik hem anders niet slecht. Ik snap niet helemaal waar die verheerlijking van Handwerker vandaan komt, die heeft zeker 7 tegengoals gekost. Dan deden pak hem beet Burnet, Davidson en Warmerdam het echt niet minder.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren