Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Emmen weet in eigen huis raad met wederom machteloos FC Utrecht

Laatste update:

FC Emmen heeft zaterdagavond zeer belangrijke punten gepakt in de strijd om lijfsbehoud. De ploeg van trainer Dick Lukkien won voor eigen publiek van FC Utrecht, dankzij doelpunten van Michael de Leeuw en Keziah Veendorp: 2-0. Door de verdiende overwinning neemt FC Emmen voorlopig een veertiende stek in de Eredivisie in en staat men, met een wedstrijd meer én nog drie volledige speeldagen te gaan, zes punten boven de rode streep.

Het team van Lukkien legde in de eerste 45 minuten de basis voor de overwinning in de uitverkochte Oude Meerdijk. In het eerste half uur barstte de wedstrijd nog niet los. Aan de intenties van FC Emmen lag het niet; de thuisploeg was dreigender, maar creëerde geen grote kansen. De thuisploeg nam afstand in het laatste kwartier voor rust: na een door Veendorp verlengde corner kopte De Leeuw de bal bij de tweede paal binnen.

FC Utrecht, dat in de twee voorgaande duels niet tot scoren kwam, kreeg in de eerste helft geen enkele grote kans. Het team van Dick Advocaat kon de aanvallers niet bereiken en was alleen enigszins gevaarlijk uit vrije trappen: de inzet van Jean-Christophe Bahebeck ging over en een poging van grote afstand van Urby Emanuelson werd gekeerd door Kjell Scherpen.

FC Emmen sloeg vijf minuten voor rust opnieuw toe. Veendorp kapte zijn tegenstander uit en schoot het leer in de verre hoek: 2-0. Advocaat greep in de rust in: Emanuelson en Nicolas Gavory bleven in de kleedkamer achter, ten faveure van Leon Guwara en Gyrano Kerk. De eerste kans van het tweede bedrijf was hoe dan ook voor FC Emmen. Een vrije trap van Anco Jansen werd uitstekend uit de hoek getikt door David Jensen.

FC Utrecht kon ook in de tweede helft geen uitgespeelde kansen creëren en mocht Jensen dankbaar zijn dat De Leeuw tot tweemaal toe niet tot scoren kwam. Het team van Advocaat wacht nu al drie opeenvolgende duels op een overwinning en zet door de nederlaag in Emmen deelname aan de play-offs om Europees voetbal op het spel.

Gaat FC Emmen boven de rode streep eindigen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Geconcentreerde wedstrijd van Emmen. Terechte overwinning en cruciale drie punten. Veendorp zowaar met een beauty. Direct degradatie gaat ons in ieder geval niet overkomen.

6 punten los, ik zie het de graafschap en excelsior niet goemaken. Ik had het niet durven dromen voor het seizoen.

20 april 2019 om 20:32

Als de Graafschap vanavond wint, mogen ze dinsdag tegen Emmen strijden. Ik hoop van ganze harte dat het goede spel van de graafschap beloond gaat worden. Dus de strijd is nog open wat mij betreft.

20 april 2019 om 20:50

Maar het voetbal van Emmen is ook absoluut niet slecht!

20 april 2019 om 23:28

Ja dat deden ze niet haha

Pff, 3e wedstrijd op rij niet gescoord. Ik ben echt klaar met dit klote seizoen, playoffs heb je niks te zoeken met deze slappe wedstrijdmentaliteit.

Wat een Campingelftal dat fc emmen
Tjonge jonge jonge

Haha
Niet naar huis toe gaan, niet naar huis toe gaan!!!

Emmen blijft in de eredivisie. Wel lekker hoor. Ze spelen ook nog eens leuk voetbal als het kan. Ik ben benieuwd wat hun plan is nu dat ze een eredivisie team zijn. Zijn het een beetje verstandige mensen die het beleid bepalen? Hoe is hun jeugdopleiding tegenwoordig?

Lijkt er op dat Emmen zich veilig gespeeld heeft. Erg knap!

Dick Advocaat en de spelers willen en kunnen gewoon niet naar de playoffs.
Ze zijn hun fans steun niet waard.

Waar is Utrecht mee bezig? Hebben ze er nog wel zin in? Onbegrijpelijk seizoen tot nu toe. Soms echt heel goed, maar vaak echt heel erg slecht. Met dit voetbal hoeft Utrecht niet eens aan de playoffs te beginnen.

6 punten gepakt van Utrecht. Ze doen het toch maar. En niet met afbraakvoetbal. Succes Emmen tegen De Graafschap.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren