Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

FC Dordrecht komt met groot nieuws: ‘Ik sta open voor nieuwe uitdaging’

Laatste update:

Marco Boogers vertrekt bij FC Dordrecht. De technisch directeur was sinds de zomer van 2003 als bestuurder werkzaam aan de Krommedijk en vindt dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging, zo vertelt hij op de website van De Schapenkoppen.

“Natuurlijk ga ik nu eerst op vakantie, maar daarna sta ik open voor een nieuwe uitdaging. En ik ben blij met de businesskaarten voor het leven, die ik als blijk van waardering heb gekregen van mijn club FC Dordrecht. Want dat blijft het”, aldus de vijftigjarige Boogers.

De oud-aanvaller van onder meer FC Utrecht, Dordrecht en West Ham United promoveerde in de zomer van 2014 met Dordrecht naar de Eredivisie, maar de club degradeerde na één seizoen. Hij haalde onder anderen voetballers als Gérard de Nooijer, Arjan van der Laan en Warner Hahn naar de club.

Zou Marco Boogers een geschikte td zijn voor een Eredivisionist?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goede bestuurder, benieuwd of hij ook een niveau hoger aan kan. Het mooiste van het artikel is nog wel de vermelding van de Dordrecht toppers die hij gehaald heeft.. Gerard de Nooijer, Arjan van der Laan en niemand minder dan de juichkeeper Warner Hahn.

Zijn er nog clubs die een technisch directeur zoeken, waar Boogers aan de slag kan?

Succes verder Marco, we gaan je missen. Naast een goede td was je ook makkelijk bereikbaar voor de fans, zoals oa ik. De selectie die je tot nu toe hebt opgezet voor het komende seizoen ziet er goed uit. En een 4-2 overwinning tegen rkc (oefen) kan dat alleen maar bevestigen. Nu hopen op een goede vervanger want anders gaat er wellicht weer degradatiegevaar dreigen.

Heeft zijn eigen, bijzondere manier van werken, maar heeft het bij FC Dordrecht met dat minimale budget altijd goed gedaan. Is altijd erg creatief geweest om een zo goed mogelijke selectie op de been te brengen, met de promotie natuurlijk als ultieme hoogtepunt. Afgelopen seizoen op het nippertje degradatie ontlopen, maar voor komend seizoen staat er weer een leuk team. Ben benieuwd waar hij nu terecht zal komen!

Daar mis je niks aan als Dordrecht. Deed het leuk totdat ze promoveerden, maar daarna heeft ie alle fouten gemaakt die ie kon maken en nu is men de topfavoriet om te degraderen uit de Jupiler League. Hij verlaat het schip dat hijzelf tot zinken heeft gebracht. Hier moet je als Eredivisionist nooit aan beginnen.

15 augustus 2017 om 12:23

Welke fouten dan?

15 augustus 2017 om 14:43

- Dat gekloot met de trainer die met een bepaalde aanvallende tactiek moest spelen.
- Het ontslag van Brandts
- Langere tijd weigeren op zoek te gaan naar een trainer met de juiste papieren
- Veel tussentijdse wisselingen in de selectie. Zo kwam Koolwijk in september en ging ie in januari al weer weg.
- Seizoen na de degradatie was het al helemaal een duiventil qua selectie.
- Trainer Everse die vlak na aanvang van het seizoen opstapt na een conflict met Boogers.
- Het hele vorige seizoen was een drama qua selectie.

Heb je nog meer fouten nodig?

15 augustus 2017 om 15:30

Blijft voor mij altijd de man die na zijn verlies bij Willem II uit drie seizoenen terug met zijn middelvingers omhoog naar ons stond te provoceren. Naar mannetje, wanneer het niet op zijn manier gaat doet hij er alles aan om zich te misdragen.

15 augustus 2017 om 18:33

Omdat jullie supporters onze spelers aanvielen/bekogelden. Staat klaar voor zijn spelers, niks mis mee.

15 augustus 2017 om 19:24

Leek me net een iets andere wisselwerking, wat begon met liedjes vanuit onze kant werden middelvingers vanuit jullie spelers. Toen begon er wat te vliegen inderdaad. Daarna kwam de man met zijn voorbeeldfunctie meedoen. Tot slot werd het onderling met de supporters erbij helemaal feest.

15 augustus 2017 om 17:59

Top favoriet om te degraderen winnen afgelopen zaterdag met 4-2 van rkc.
Spelen ook in de JL ik denk dat dordt juist weer een leuk seizoen gaat draaien.
Ze hebben spelers gehaald totaal onbekend maar het zie er aardig goed uit.
Enigste slippertje in de voorbereiding was tegen hoek 2-2.
De rest tegen amateurs wel maar vaak met grote cijfers dus het score kom ook wel goed.

Die ziet de bui al hangen natuurlijk nu Dordrecht bijna op omvallen staat

Degradeerde vorig seizoen nog bijna uit de Eerste divisie, Achilles '29 kwam nog heel dicht bij en kreeg nog een zetje van de Knvb.

Dat z'n zoon Quincy, die er ook alleen maar bij zat omdat het zijn zoon was, nu ook net weg is was natuurlijk al een teken.

Dus een TD besluit per direct te stoppen en gaat éérst even op vakantie om vervolgens midden in het seizoen een nieuwe uitdaging te vinden? En van het weekend kwam de KNVB weer eens met nieuws over de toekomst met vele vacatures die vervult moeten worden. Over een paar weken; Marco Boogers sluit aan bij de KNVB"

Idd daar gaan we niets aan missen. De arrogantie ten top en op het hoogste niveau geen waardig elftal kunnen samenstellen. Kijk eens naar Ted van Leeuwen vorig jaar bij Twente. Met geen geld en alleen maar schulden toch een elftal neergezet die mee kon komen in de eredivisie. Men schrijft over MB zijn netwerk. In het buitenland zeggen ze Marco Boogers wie is dat. Ik zou zeggen houdoe en bedankt morgen weer een nieuwe dag met nieuwe TD en nieuwe kansen

15 augustus 2017 om 16:10

Als je met het budget van Dordrecht moet werken, heb je geen netwerk in het buitenland nodig.
Die spelers kan je toch niet betalen.

15 augustus 2017 om 18:37

Hahahah, Dordt heeft altijd schulden gehad in die 16 jaar. 6x play offs, 4 periodes en promotie, met elk jaar (1 van) de kleinste budgetten. Eigen wijze van werken en voor misschien sommige een nare man maar heeft zeer goed gedaan overall.

Heeft met zijn beperkte middelen het goed gedaan bij Dord
Nadeel was dat hij binnen Dordrecht heel veel voor het zeggen had.
Zelfs buiten zijn functie als TD bemoeide hij zich veel met andere beleidstakken en trainerstakken.

Benieuwd als hij in een iets grotere/stabielere organisatie komt of hij het dan ook kan waar maken.

15 augustus 2017 om 21:01

Idd gewoon een arrogante dominante man die dacht dat hij t voetbal had uitgevonden bij Dordrecht. Er staat niet meer dan een veredeld hoofdklasse team op t veld.

Je zal nooit weten of het beter had gekund maar de club verheffen naar een hoger plan heeft hij in ieder geval niet gedaan. Het was in alle opzichten pover (club, selectie, uitstraling) en dat is het gebleven. Enige uitzondering was de promotie maar de Eredivisie maar dat was 90% te wijten aan Harry van den Ham en niemand anders.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren