Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas weet niks van komst Messi: 'Wat denken de mensen wel?'

Laatste update:

Cesc Fàbregas zegt absoluut geen nee tegen de komst van Lionel Messi naar Chelsea, maar zal zelf, indien hem dat wordt gevraagd, slechts een bescheiden rol spelen. De twee spelers kennen elkaar goed uit hun gezamenlijke periode in Barcelona en in Engeland wordt dan ook beweerd dat de Londense club Fàbregas wil inzetten om de Argentijnse superster te overtuigen. "De geruchten zijn zwaar overdreven", zegt de Spanjaard echter.

/

Volgens Fàbregas is er absoluut geen aanleiding om te veronderstellen dat Messi Barcelona zou willen verlaten, zoals veelvuldig wordt geschreven in de Spaanse en Engelse media. "Messi is tevreden bij de club en voelt zich gelukkig", zegt de middenvelder in gesprek met Onda Cero. "Het voelt niet fijn om mensen te horen zeggen dat ik als bemiddelaar zou fungeren bij een transfer. Waarom denken mensen dat ik iets van contracten af weet? Ik ben maar een voetballer."

Fàbregas staat uiteraard niet onwelwillend tegenover de komst van zijn goede vriend. "Hij zal doen wat hem het gelukkigst maakt. Als vriend en voormalig collega lijkt het me mooi als hij hier komt spelen. Ik ken Luis Enrique niet zo goed, maar ik ken Leo en ik betwijfel of ze echt een aanvaring hebben gehad. Hij is een stille jongen en in de drie jaar die ik bij Barcelona heb gespeeld, heb ik hem nooit zoiets zien doen."

En passant geeft de Spaans international ook nog even zijn mening over het vraagstuk wie de beste speler ter wereld is. Hij kiest voor zijn oude collega. "De beste ter wereld en de meest getalenteerde is Messi. Tactisch en als speler, is hij beter dan Cristiano Ronaldo. Ik zie Ronaldo meer als een spits, hij is niet meer zo betrokken bij het spel als in zijn tijd bij Manchester United. Natuurlijk is hij een monster, maar Messi is meer betrokken. Ik zou hem altijd boven Ronaldo verkiezen."

Denk jij dat Lionel Messi daadwerkelijk zal vertrekken bij Barcelona?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Waarom maken mensen hier serieus een onderwep van.. Messi is Barcelona, en vice versa. Klaar.

9 januari 2015 om 12:21

En waarom moet er na elk interview gevraagd worden of Messi beter is dan Ronaldo of andersom??
Slaat nergens op

9 januari 2015 om 12:29

Omdat dat dat nou eenmaal de hoofdonderwerp is van dit tijdperk van het voetbal en dat moet je accepteren. Ik zie de laatste tijd veel reacties van hoezo moet er weer ronaldo of messi worden genoemd. Maar dat is nou de behoefte van de voetbalfan. Het betekent niet meteen dat je niet van beide geniet, maar het gewoon net een strijd tussen 2 grote keizers. Je kan van beide genieten maar stiekem wilt iedereen weten wie er nou de beste is. Ieder zijn mening.

9 januari 2015 om 13:24

precies als iso-ineasta zegt, het is dé cruciale vraag tegenwoordig, belangrijker dan het onderwerp communisme of kapitalisme, ooit zal dit mensenlevens redden

Gelukkig blijkt Fabregas nuchterder tegen de zaken aan te kijken dan Gullit.

Ferm overdreven en gelijk heeft hij.

En het lijkt me een veilige stelling dat Fabregas iets meer weet heeft van de interne keuken bij Barcelona dan Gullit.

Eindelijk iemand die beseft dat het gewoon dikke onzin is.

Aan de ene kant hoop ik dat hij komt, aan de andere kant hoop ik natuurlijk van niet want dat zou betekenen dat deze geruchten waar zijn en zo'n speler hoef ik dan niet bij mijn club.. Messi bij Chelsea, dat zou pas echt feest zijn!

9 januari 2015 om 12:39

Jullie hebben mensen als Mourinho en Abramovich bij Chelsea en jij wil niet zo een speler als Messi bij je club hahaha..
Je wil Messi maar al te graag bij Chelsea zien en je zou niet de enige zijn. Iedereen zou Messi bij zijn club willen. Zelfs Madrilenen.. Messi zorgt er persoonlijk voor dat C.ronaldo al zijn eigen doelpuntenrecords aan flarden zou schieten.

9 januari 2015 om 14:07

Volgens mij zijn die twee mannen die jij noemt totaal verschillend t.o.v Messi! Abramovich is dé reden dat Chelsea nu de tweede grootste club van Engeland is. Door die man hebben we alles gewonnen wat er te winnen viel! Ja, zo iemand wil je bij club hebben!
José Mourinho is een geniale coach die andere managers compleet onderste boven kan keren en de kleinste details kan gebruiken als een manier om een wedstrijd te winnen! bovendien is hij niet bang om ook defensief te spelen. Daar nog eens bij is het een enorm vermakelijke, grappige man waar alle spelers helemaal gek op zijn. Ja, zo iemand wil je bij je club hebben.
Maar als de geruchten rond Messi waar zijn, dan is het een vervelend mannetje, die zichzelf het belangrijkste vind i.p.v de club! Die compleet respectloos is tegen zijn manager... Zo iemand hoef ik niet bij de club! Als dit allemaal niet klopt, is Messi nog steeds een van de beste spelers van de afgelopen 20 jaar en hoop ik hem in het blauw te zien. Maar liever geen arrogante, nare, niet-hard-werkende mannetjes bij dit team wat ongelofelijk sterk is en bekend staat om zijn mentaliteit..

9 januari 2015 om 14:20

Ik snap je wel als Chelseafan en vraag me trouwens of je wel Chelsea zou supporten zonder Abramovic.

Voor mij is de echte financiële ontsporing begonnen met Abramovic en het Galactico-project van Perez en daarom heb ik bij beide teams gemengde gevoelens, ook al spelen ze mooi voetbal op het moment (wat voor Chelsea trouwens nog niet zolang opgaat, eigenlijk maar van dit seizoen).

Ongebreideld met geld smijten, ronduit ziekelijke bedragen,... Het is toen begonnen.

En ik weet dat het een economische wetmatigheid is en dat er Return On Investment is maar toch, het bezorgt me dus geen goed gevoel.

9 januari 2015 om 15:14

Ik zou het niet weten, is heel lastig.. Ik ben uiteindelijk Chelsea-fan geworden door spelers als Robben, Drogba,deco, Lampard, Terry en later Torres. Dus misschien wel niet! Ik heb niks tegen zo'n investeerder puur en alleen om het feit dat het de enige manier was voor clubs als Chelsea, PSG en bijvoorbeeld Manchester City om aan te kunnen sluiten bij Real, Barcelona, Liverpool, Manchester United etc. (die in de jaren '60/'70 gewoon simpelweg of meer mazzel gehad hebben) aan te kunnen sluiten!! Ik snap dat idee van die 'historie is bepalend' niet. Als je vroeger goed en een zeer rijke club was, is dat dan een garantie dat je dat ook moet zijn in de toekomst? Zegt dat dan dat andere clubs geen hulp van buiten af mogen krijgen?

Dat 40% ook nog ja zegt haha denk je echt dat messi weg zal gaan die jonge blijft zijn hele leven bij barca

Wat weerhoud Fabregas ervan om lekker met de gekte mee te doen? Dat deden ze bij Barcelona namelijk constant toen Fabregas bij Arsenal speelde en er geruchten waren over een overgang.

9 januari 2015 om 13:06

Misschien omdat het toen wel ergens op gebaseerd was ?

9 januari 2015 om 13:08

Dat mag de pret niet bederven. Dat wuiven we gewoon weg als details.

Is er weleens een (ex)-ploegenoot of trainer geweest van Messi of CR7 die toegegeven heeft de ander beter te vinden?

9 januari 2015 om 12:59

@cr7depay. Waarom zou Fabregas Ronaldo beter moeten vinden? Hij geeft toch aan dat Messi meer betrokken is bij het spel. Technisch en tactisch beter? Wat moet hij nog meer aangeven om jou duidelijk te maken waarom hij Messi beter vind?

9 januari 2015 om 13:03

Di maria vond Messi volgens mij beter maar weet het niet zeker, maar zij spelen ook samen bij Argentinie

9 januari 2015 om 14:25

Dat telt dus niet. SAF en Rooney vonden messi toch beter dan ronaldo?

Dat hij dan niet aan city wordt gelinkt. Met aguero en hij. Apart allemaal. Maar hij zal niet gaan.

9 januari 2015 om 13:16

Gelukkig gaat hij wel, alles al gewonnen daar, barca is barca niet meer, tijd voor nieuwe uitdaging

Messi onder Mourinho, Messi die op eigen veld gaat moeten staan als Mourinho tegen een club als Rel Madrid of Bayern gaat spelen, haha! geloven jullie het zelf.

Waarom denken mensen dat ik iets van contracten af weet? Ik ben maar een voetballer.

Waarschijnlijk denken mensen dat omdat er bij Barcelona een paar jaar geleden door zijn "vrienden" een hele campagne werd opgezet om hem naar huis te halen. Het kan verkeren. Geld is blijkbaar belangrijker dan vrienden. Dat hij gevraagd wordt naar Messi is derhalve gewoon logisch.

Ik ben een Chelsea supporter en ik hoop oprecht niet dat Messi naar Chelsea komt.
Messi hoort bij Barcelona zoals Terry bij Chelsea hoort. Dat is onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Bovendien past Messi ook niet bij het spel wat Chelsea speelt en waar ik van hou. Messi is uiteraard een van de beste spelers ter wereld, maar hou hem aub waar hij nu zit.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren