Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas vreest voor transfer: ‘Ander verhaal, dan heb je niet zoveel macht’

Laatste update:

Eden Hazard beleeft tot op heden een uitstekend seizoen bij Chelsea. De Belgische vleugelaanvaller is belangrijk met goals en assists en was woensdagavond beslissend in het bekerduel met Liverpool (1-2) door de winnende treffer te produceren. Cesc Fàbregas vreest dat zijn ploeggenoot in de toekomst de Londenaren gaat verlaten.

"Hoeveel moet Eden wel niet kosten? Weinig ploegen in de wereld kunnen Eden Hazard nu kopen. Hij heeft nog een tweejarig contract bij ons", zegt de Spanjaard in gesprek met de London Evening Standard. Fàbregas zegt dat het afgelopen zomer het nog makkelijk was voor Chelsea om geïnteresseerde clubs de deur te wijzen vanwege de verbintenis tot medio 2020.

"Volgend jaar heeft hij nog een jaar over, dat is een ander verhaal. Dan heb je niet zoveel macht als club. Eden is een van de beste spelers ter wereld. Maar als je nog twee jaar vastligt, zeker met hoe de markt nu is, is het praktisch onmogelijk hem te strikken. Ik geloof niet dat het zo moeilijk was voor de club om hem te behouden."

"Ik heb geweldige momenten beleefd met Eden op het veld. In termen van volwassenheid is het inderdaad de beste periode in zijn loopbaan. Hij heeft altijd de kwaliteiten gehad, maar op deze leeftijd, voelt hij dat hij nog gevaarlijker kan zijn. Hij weet beter wanneer te passen en wanneer te dribbelen. Nu scoort hij ook nog eens cruciale doelpunten", besluit de middenvelder.

Verwacht jij dat Eden Hazard Chelsea komende zomer gaat verlaten?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hazard samen met M10, R10 en de vroegere M10 sowieso de beste dribbelaars ooit. Alleen is de huidige M10 daarnaast ook de meest succesvolle en degene die dribbels t vaakst afrond met goals!

27 september 2018 om 20:07

M10,R10 en weer M10???? Verklaar je nader

27 september 2018 om 20:10

Ik denk dat hij Ronaldinho, de huidige Messi bedoelt en de jongere Messi toen ie nog als een echte aanvaller speelde.

27 september 2018 om 20:16

Bijna haha. Vroegere M10 is die andere Argentijn, die badboy

27 september 2018 om 20:25

Als je die vroegere periode erbij gaat pakken en Hazard als graadmeter neemt dan zijn er nog wel heel wat meer dribbelaars op te noemen hoor Sowieso steken Ronaldinho en Messi in hun beste periodes er al ver bovenuit.

27 september 2018 om 20:08

Fantastische dribbelaar maar is veel minder beslissend dan Ronaldinho en Messi. Daarnaast vind ik messi ook veel meer risico in zijn dribbels leggen dan Hazard die er meestal voor kiest om na een onnavolgbare dribbel achteruit te spelen of een tikkie breed te geven. Statistisch gezien is hij geloof ik zelfs de beste dribbelaar in Europa en dat al 5 seizoenen lang.

27 september 2018 om 20:45

Heeft veel tijd verloren bij Chelsea. Als hij eerder bij een Real of Barca terecht was gekomen zou hij binnen 30j nog herinnerd worden. Is een frivole speler en bij de Spaanse clubs zou hij echt tot zijn recht zijn gekomen. Hopelijk gebeurd het nog volgend jaar. Real en Barca blijven momenteel voor mij de summum. De rest volgt op een afstand. En ja zelfs al verliezen ze wedstrijden tegen topploegen. Denk niet dat iemand kan ontkennen dat ze op een eenzame hoogte staan

27 september 2018 om 21:21

Ik vind een Juventus of Bayern eigenlijk op basis van de laatste jaren niks minder dan Barca en dat zeg ik als Barca liefhebber. Het is wel zo dat de beste spelers van Barca beter zijn dan de beste van Juventus & Bayern maar qua team en prijzen zijn die teams wel beter imo. Maar gezamenlijk vormen zijn wel de top 4 met Real erbij en het verschilt allemaal niet zoveel. Atletico staat dan op 5 en daarna komen ploegen als City, Chelsea, PSG, Dortmund etc

28 september 2018 om 09:58

En dan vergeet je nog de aller beste. El Phenomeno, of R9 in jouw taal. De meest symmetrische dribbelaar ooit.

28 september 2018 om 18:43

R9 was gewoonweg abnormaal, zijn fysiek gecombineerd met zijn krankzinnige techniek is nog altijd ongekend en ongeëvenaard.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren