Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas onthult: 'Ja, ik heb meerdere keren met Real Madrid gepraat'

Laatste update:
/

Cesc Fàbregas heeft in het verleden meerdere keren gesproken met Real Madrid. De middenvelder, die op jonge leeftijd door Arsenal werd weggeplukt uit de jeugdopleiding van Barcelona, doet die onthulling zondag in een interview met Marca. “Het kwam er niet van”, zegt hij.

Wanneer de Spaans international precies sprak met los Blancos, wil hij niet kwijt. “Er is meerdere keren contact geweest, verspreid over meerdere jaren en met meerdere voorzitters. Het is nooit tot een akkoord gekomen, uiteraard. Er speelde wel iets, maar het lukte gewoon niet. De definitieve stap ontbrak altijd.”

Fàbregas keerde in de zomer van 2011 terug bij Barcelona, waar hij drie jaar bleef. Vorig jaar vertrok hij naar Chelsea, waar hij ging samenwerken met José Mourinho. “Het was een keuze om meer aan voetballen toe te komen, niks meer en niks minder”, zegt Fàbregas. “Het voetbal gaat zó snel, veel sneller dan mensen denken. Je leeft van dag tot dag. Je praat met een speler of een coach, en de dag erop kan alles anders zijn.”

Denk jij dat Cesc Fàbregas een basisplaats zou hebben bij het huidige Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou geen basis plek hebben als iedereen fit is maar ja wanneer zijn ze nou allemaal fit ?

15 november 2015 om 15:34

Fabregas is beter dan Kroos.

15 november 2015 om 15:48

Haha droom lekker verder misschien toen hij nog bij Arsenal speelde.

15 november 2015 om 16:18

En eerste seizoenshelft bij Chelsea, speelde weergaloos.

15 november 2015 om 21:22

Haha beter dan kroos, in de vorm van fabregas nu is kroos min 3 klasses beter dan hem

Dat was wel lekker pikant geweest met zijn verleden in de Barca jeugd.
Al ben ik blij dat hij niet bij Real zit.

Geeft maar weer aan wat voor een enorme hypocriete vent Fabregas is. Die draait met alle richtingen mee zodat het hem maar uitkomt. Toen hij weg ging bij Arsenal claimde hij nog dat hij alleen naar Barca zou gaan, dat was zijn droom, daar was hij opgeleid en opgegroeid, dat was zijn club.

15 november 2015 om 19:12

Hij heeft toch ook nooit bij Real gespeeld of wel? Wellicht was Barca wel de reden dat het er nooit echt van gekomen is

15 november 2015 om 23:34

Lijkt mij dat hij hier toch duidelijk laat uitschijnen dat hij graag voor Real had gespeeld, dat Barca er voor iets tussenzit zou ik niet zomaar durven beweren. Hij verliest toch iets van mijn sympathie op deze manier. Sommige transfers liggen gewoon gevoelig, waaronder Barcelona verleden en dan zo flirten met Madrid... Net zoals hij voor Chelsea gekozen heeft. Dat hij zegt dat hij 'gewoon' wil spelen is kort door de bocht. Kon bij 80% van de topclubs terecht, iemand met een beetje clubliefde (die hij zogezegd hoog in het vaandel droeg door per se naar Barca te willen gaan) zou hier gewoon niet op ingaan..

15 november 2015 om 15:45

Whut cl finale Arsenal-Real?

15 november 2015 om 16:27

Wat lul je nou? Arsenal speelde in de finale tegen Barcelona. Niet tegen Real Madrid.

Het is er bij Fabregas nooit helemaal uitgekomen. Hij was zo veelbelovend bij Arsenal, maar is op dit moment niet eens een van de beste middenvelders ter wereld. Kroos, Modric, Iniesta, Busquets, Alonso, Rakitic en Özil vind ik beter. Fabregas had nooit naar Barcelona moeten gaan. Heeft hem, buiten een landstitel niet veel opgeleverd. Is nu aan het zwalken bij Chelsea. Kan natuurlijk nog steeds geweldig voetballen, maar onder Mourinho gaat dat niet gebeuren.

Een geweldige speler wanneer hij fit is en z'n niveau haalt. Eerst m'n favoriete speler, tot 'ie Arsenal naaide. Eerst zeggen dat als hij ooit terug zou keren naar Engeland, hij nergens anders zou komen dan terug bij Arsenal. Gaat 'ie naar Chelsea. En dan zou hij nu Barcelona ook gaan naaien door misschien alsnog naar Real Madrid te gaan. Nu heb ik zo'n hekel aan die man.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren