Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Hopelijk houden die gasten die onzin verkondigen nu hun mond’

Laatste update:

Cesc Fàbregas heeft in de Premier League nog niet in de basis gestaan onder Antonio Conte, maar dinsdag was hij wel goud waard in het EFL Cup-duel met Leicester City. Chelsea kwam 2-0 achter, kwam terug tot 2-2 en in de verlenging besliste Fàbregas de krachtmeting met twee goals. Na afloop haalt hij hard uit naar de Britse roddelpers.

/

“Het team speelde fantastisch. Hopelijk houden een paar journalisten hun mond, gasten die de hele tijd onzin verkondigen”, aldus Fàbregas tegen Sky Sports. “Laten we ons richten op wat belangrijk is: wedstrijden winnen met Chelsea. Ik richt me op winnen, spelen en tonen wat ik kan.”

Ploeggenoot Gary Cahill is van mening dat Chelsea tegen Leicester City pas in de tweede helft op stoom kwam. “Het begin was erg slordig. Het is nieuw, we moeten wennen aan nieuwe dingen, maar het was erg slordig. Met name in de tweede helft zag je waartoe we in staat zijn.”

Cesc Fàbregas moet altijd een basisplaats krijgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Fàbregas moet gewoon altijd spelen. Hij presteert misschien niet altijd even constant maar statistisch gezien nog altijd één van de beste middenvelders die er is. Tenminste een speler die met een splijtende pas het spel kan openbreken.

21 september 2016 om 03:22

Of zag je sinds hazard erin kwam en een mooie combinatie aanging met diego costa en de bal panklaar neerlegt achter m voor fabregas die m binnenschiet.

21 september 2016 om 13:58

Heb ik inderdaad gezien ja. Maar ik heb het toch duidelijk over het algemeen beeld van Fàbregas. Dus over alle wedstrijden gezien.

Geeft hem in elk geval vertrouwen. Misschien dat die de volgende wedstrijd start. Fabregas blijft in goede doen een hele goede speler natuurlijk

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren