Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Helaas vergeten mensen héél, héél, héel snel wie je bent’

Laatste update:

Cesc Fàbregas werd de voorbije maanden met een winters vertrek bij Chelsea in verband gebracht. De middenvelder kwam niet bijster veel aan spelen toe, daar Nemanja Matic en Ngolo Kanté de voorkeur van Antonio Conte kregen. Fàbregas startte woensdag tegen Sunderland (0-1) echter in de basis en maakte het winnende doelpunt.

/

Fàbregas werd door de Engelse media omschreven als 'te oud' en 'te traag' om in het 4-3-3-systeem van Conte te spelen. "In de voetballerij vergeten mensen helaas héél, héél, héel snel wie je bent en wat je kan", zo vertelde de Spanjaard na de overwinning in het Stadium of Light. Fàbregas was er met zijn voltreffer in de veertigste minuut verantwoordelijk voor dat Chelsea nu tien Premier League-duels op rij heeft gewonnen.

Fàbregas verscheen bijna twee weken geleden ook in de basisopstelling voor het uitduel met Manchester City (1-3 winst). Hij denkt dat hij met zijn optredens van de laatste weken laat zien dat hij wel degelijk toekomst in West-Londen heeft. "Mensen vergeten ook dat ik vanavond (woensdag, red.) pas voor de tweede keer in mijn leven in dit systeem heb gespeeld. Ik raak eraan gewend. Ik heb veel spelers voor me en ik krijg rugdekking van de spelers achter mij."

Cesc Fàbregas is goed genoeg voor Chelsea

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

In dit soort wedstrijden, tegenstanders die met zijn alle voor de goal gaan zitten, kun je inderdaad het beste Cesc gebruiken voor aanvallende opties.

Matic is juist weer beter voor tegen teams die durven te voetballen.

Fabregas is ook gewoon een prima speler. Hij is alleen wel een speler die rugdekking nodig heeft, en daar is dit systeem van Chelsea juist uitermate geschikt voor. Ik vind het knap hoe Conté het na de omzetting naar 343 het zo op de rit heeft gekregen. Zelfs iemand als Moses, die eigenlijk allang afgeschreven was, blinkt uit in dit systeem. Tactisch is Conté een waar genie in mijn ogen. Ik ben benieuwd of Chelsea dit vol kan houden voor de rest van het seizoen. Ik hoop natuurlijk van niet . Maar ik ben bang dat ze weinig punten gaan verspelen..

15 december 2016 om 12:15

natuurlijk gaat chelsea nog punten laten maar de anderen ook.
chelsea zit in the mood , in the flow .....al 10 wedstrijden achter elkaar winnend afsluiten is een super prestatie , er zijn wedstrijden geweest waar chelsea tegenstrevers van de mat speelde en nu zijn er al 2 wedstrijden geweest waarin de tegenstrever heel dicht bij elkaar speelt en de ruimtes klein houdt .... moeilijk om dit te ontwrichten zoals we zagen maar toch werden ze gewonnen en dat is het belangrijkste , moeilijke wedstrijden winnend afsluiten!

wanneer chelsea eens een mindere dag heeft loopt dit wel eens verkeerd af maar tot nu toe worden de wedstrijden gewonnen , ook de moeilijke en op city had het anders kunnen zijn indien city behoorlijk had afgewerkt .

dit geeft aan dat chelsea niet onoverwinnelijk is maar de punten die ze nu al hebben kunnen niet meer afgenomen worden en er is al een verschil van 6 punten met de naaste achtervolgers waardoor die ook onder druk komen te staan want indien dit punten verschil nog oploopt is de titel voor hen waarschijnlijk , ook vroeg verloren maar in voetbal kan veel veranderen en snel veranderen dus lijken de spurs en united wel uitgeteld voor de titel... maar city , arsenal en liverpool hebben nog wel alle kansen , zolang ze het punten verschil niet groter laten worden.

de drukke periode in de PL is begonnen en daarin komen dikwijls verrassingen voor , ik ben nu al benieuwd naar de volgende wedstrijden en hoe de rangschikking er gaat uitzien medio begin januari

In jou geval terecht.... sinds je vertrek bij Arsenal is het bergafwaards gegaan en ben je by far geen wereldtop meer geweest. 5 jaar lang! Dan mogen mensen je wel vergeten...
Sinds dit seizoen ben je eindelijk weer de weg omhoog geslagen

15 december 2016 om 12:32

Oh? 2 jaar geleden was hij dus geen wereldtop? Samen met Costa en Hazard was hij de belangrijkste schakel van Chelsea en had een zeer groot aandeel in de kampioenschap.

15 december 2016 om 16:39

Dat is werkelijk 1 seizoen dat hij naar zijn volle kwaliteiten heeft gespeeld sinds Arsenal. Al vind ik hem op een goede dag nog wel top.

Is ook typish Cesc om na enkele goede wedstrijden zichzelf weer de man te vinden. Heb een beetje hetzelfde gevoel als Lukaku bij hem. Lukaku speelt bijvoorbeeld lange tijd ondermaats, scoort dan een keer tegen een ploeg zoals Estland en gaat dan meteen zijn vinger op zijn lippen leggen omdat hij denkt dat hij zo iedereen het zwijgen oplegt. Ze vinden zichzelf zo heel goed en kennen weinig bescheidenheid. Al heeft Cesc wel nog meer bewezen als Lukaku.

Waarom is Fabregas nog niet geschorst? Volgens mij deelde hij ook gewoon een klap uit tegen City, maar goed.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren