Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fàbregas: ‘Grapje, zeker? Die prestatie van Arsenal evenaren we nooit’

Laatste update:

Chelsea boekte zaterdag een 1-2 overwinning bij stadsgenoot Crystal Palace. Oscar zette the Blues al vroeg in de wedstrijd op voorsprong en een paar minuten na rust tekende Cesc Fàbregas voor de 0-2. Kort voor het einde maakte Crystal Palace het nog wel spannend via Fraizer Campbell, maar de zevende zege in acht wedstrijden werd toch een feit voor Chelsea.

/

“We speelden een fantastische tweede helft”, sprak Fàbregas na afloop tevreden, “zeker voor een wedstrijd waar het nog maar tien tegen tien was. Oscar begon al fantastisch en na de rust domineerden we. Het was een solide prestatie”, vond de Spanjaard. Gevraagd naar de huidige status van Chelsea, en of die wellicht te vergelijken is met the Invincibles van Arsenal van tien jaar geleden, was Fàbregas heel duidelijk.

“Of wij ons ook zo voelen? Grapje, zeker? Die prestatie van Arsenal evenaren we nooit, die wordt door niemand meer neergezet”, verzekerde de middenvelder. Zijn trainer José Mourinho was goed te spreken over de winst in de Londense derby. “Mijn team speelde voortreffelijk, we deden vanaf minuut één datgene wat we wilden doen. De bal hebben, de bal gebruiken en de wedstrijd controleren. En die goal van Fàbregas… ongelooflijk goed! Ik dacht dat we tegen Burnley ons doelpunt van het seizoen maakten, maar deze was net zo mooi.”

Denk jij dat Chelsea nog een tijd ongeslagen blijft?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

ongeslagen kampioen van de premier league. moeilijk te bevatten

18 oktober 2014 om 19:38

Invincibles was dan ook prachtig, op youtube staat er een mooie docu over, leuk om te kijken doordeweeks een keer voor mensen die het niet weten of niet meegemaakt hebben.

18 oktober 2014 om 19:44

Wat is de titel van dat filmpje? Alvast bedankt!

18 oktober 2014 om 19:44

Ik zou 'm graag morgen willen kijken, maar jij raadt aan om 'm doordeweeks te kijken?

18 oktober 2014 om 19:53

Ja als je hem doordeweeks kijkt is die nog beter.

18 oktober 2014 om 19:59

Gewoon op youtube zoeken op arsenal invincibles

Haha check em wanneer je wilt.

18 oktober 2014 om 20:00

Ja als je geen werk of school hebt is het doordeweeks inderdaad wel stukken beter.

De prestatie valt best te evenaren vind ik. Kijk naar de selectie van chelsea. De bank alleen al...
Ik denk dat chelsea dit seizoen een (kleine) kans maakt op kampioenschap zonder nederlaag. Maar de kans is met dit team aanwezig

Het gaat ooit heus wel weer gebeuren, maar speculeer er past over na de winterstop (of in Engeland na boxingday).
Denk het overigens natuurlijk niet, Chelsea wordt wel kampioen, veruit de meest stabiele ploeg.

18 oktober 2014 om 19:47

Ik denk dat de prestatie van de invincibles in engeland in ieder geval nooit meer geevenaard zal worden. Er zit tegenwoordig zoveel geld in de ploegen en.de concurrentie is veel groter. Van de grote competities denk ik alleen dat Bayern de Invincibles kan evenaren.

18 oktober 2014 om 20:00

Ik kreeg ook hoop in dat jaar van Tito bij Barca, helaas mocht het niet zo zijn, zou het heel mooi vinden.

Denk ook alleen Bayern momenteel eerlijk gezegd, en natuurlijk Juventus, het is hen oo pas gelukt.

18 oktober 2014 om 19:48

City kan ook nog lang kans maken op de titel, maar als we van de kleintjes blijven winnen (waar we vorig seizoen ons kampioenschap hebben laten liggen) gaan we wel winnen. Heb de wedstrijd helaas niet kunnen bekijken, speelde chelsea goed?

18 oktober 2014 om 20:02

City kan ook maar mijn geld zou op Chelsea staan dit seizoen.
Ik keek overigens niet, keek Real

18 oktober 2014 om 20:15

Oke die vraag was ook meer in het algemeen. Het viel me op dat de verdedigers bang waren om te happen bij ronaldo, bijvoorbeeld die 2e slalomgoal hadden ze zoiets van, laat hem maar gaan haha.

Dat wordt sowieso lastig om te evenaren, de PL is nou eenmaal steeds meer competitief geworden over de loop van tijd en verlies je altijd wel een paar wedstrijdjes er tussendoor kijkende naar de kampioenen van de vorige seizoenen. Voor nu zou het eerder mooi zijn als we de huidige gat van 5 punten zo lang mogelijk kunnen behouden met de nummer 2, die "invincibles" status is gewoon onwijs lastig na te doen.

Met die concurrentie van tegenwoordig is dat haast niet mogelijk.

Als ze het kunnen doen, dan vind ik het wel wat bijzonderder dan 9 jaar(?) geleden.

Fabregas zou in ieder geval denken: wat een mazzel dat ik "overbodig" ben bij arsenal. Alleen een amateur team als chelsea zou hem nog nodig hebben. Vandaar dat ze nu riant aan kop staan..
Wenger heeft uiteraard gelijk, wat heb je nou aan de doelpunten en assists van fabregas.

Mwah, Chelsea 04-05 was al beter dan die Invincibles en verloren maar 1 x. Nu is dit team daar waarschijnlijk minder geschikt voor, maar die prestatie evenaren is zeker niet onmogelijk. In principe zouden we alleen City uit moet verliezen. Nu wint natuurlijk nooit de favoriet op papier altijd en moeten we hier eigenlijk ook niet echt mee bezig zijn. Ik haal liever meer punten dan die Invincibles.

Sluit het niet eens uit, waarom zou dit Chelsea een wedstrijd gaan verliezen in de Premier League? De enige die ik van Chelsea zie winnen zou Manchester City zijn, maar die hebben dat onlangs ook al nagelaten. Ik denk dat Chelsea dit seizoen weleens ongeslagen kan blijven, mits de sterkhouders fit blijven natuurlijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren