Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Fazli ambitieus: ‘Ik wil er staan, als Finnbogason vertrekt in de winter’

Laatste update:

Wie moet concurreren met Alfred Finnbogason, weet dat het lastig is de doelpuntenmachine uit het elftal te spelen. De 22-jarige Samir Fazli, die bezig is aan zijn vijfde seizoen bij sc Heerenveen, richt zich in Friesland dan ook met name op het tijdperk ná Finnbogason.

/

Voordat Finnbogason de macht greep in de spits van Heerenveen had Fazli concurrentie van Bas Dost. “Ik wil laten zien dat als Finnbogason vertrekt in de winter, ik er kan staan”, laat de Macedoniër optekenen via de officiële kanalen van de club. “Zo wil ik laten zien dat ik ook volgend seizoen mee kan doen.”

“Mijn doelstelling is om hier te spelen en me hier te laten zien. Mijn uiteindelijk droom is om bij een grote club in Europa te spelen”, aldus Fazli, in totaal goed voor 23 optredens (1 doelpunt) bij sc Heerenveen. Dat waren allemaal invalbeurten. Dit seizoen kwam Fazli tot drie invalbeurten. Zijn debuut maakte hij op 25 oktober 2009 tegen Willem II.

Samir Fazli kan Alfred Finnbogason opvolgen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Met zijn allen maar hopen dat Finnbogason nog even blijft. Nwofor zit tenslotte in begin 2014 ook in Afrika voor de Africa Cup.
Fazli mag hopen wat hij wil, als Finnbogason gaat in de winter komt er geheid een nieuwe eerste spits.

28 oktober 2013 om 15:35

Is veranderd. Africa cup is nu in de oneven jaren. Daarom had je je ook in 2012 én in 2013 een Africa cup.

28 oktober 2013 om 15:53

Oja die is er ook nog. Hoe speelt hij eigenlijk (als hij al speelt?). En die Pappa uit Amerika is ook nog niet echt een meerwaarde, of wel?

28 oktober 2013 om 18:34

Ik denk niet dat Nwofor überhaupt een kans maakt om aan dat toernooi deel te nemen hij is veels te beperkt. SC Heerenveen kampt met torenhoge schulden, ze zitten niet voor niets in categorie 1. De verkoop van Finnbogason wordt vooral gebruikt om de clubkas te spekken. Fazli maakt best kans om in de spits te spelen maar hij is toch meer een tien. Ik denk dat ik het wel aandurf om Van La Parra in de spits te zetten. Ik zie in hem een type Bergkamp, herinneren jullie zijn lobje van vorig jaar nog?

28 oktober 2013 om 20:18

Wat kraam jij allemaal voor onzin uit zeg. Nwofor zat meestal bij de selectie van Nigeria en werd door grote clubs gevolgd. sc Heerenveen heeft helemaal geen torenhoge schulden meer, ze zitten zelfs in de veilige categorie 3. Er is zeker een schuld, maar Heerenveen 'ligt niet aan het infuus'. Anders hadden we Finnbogason in de zomer wel verkocht.

En Fazli meer een tien? Is een echte spits, net zoals Van La Parra een typische buitenspeler is. De vergelijking met Bergkamp is daarnaast een beetje te enthousiast.

Ik hoop voor Fazli dat het nog wat wordt. Hij is nog jong dus het kan nog. Wellicht bij Heerenveen.

betwijfel of Fazli ooit wat wordt

spreekt trouwens nog amper Nederlands na al die jaren in Heerenveen...

28 oktober 2013 om 15:30

Alsof de rest in Heerenveen dat wel doet

Geintje moest hm even maken.

Ontopic: Waarschijnlijk is het voor iedereen die Finnbogason op moet volgen heel erg lastig, een veel betere spits is er niet op het moment denk ik.

28 oktober 2013 om 15:38

Jij bent de grappigste thuis?

28 oktober 2013 om 15:42

Thuis zeker ja

Was ook wachten tot er iemand met lange tenen kwam opdagen

28 oktober 2013 om 16:01

Je geeft aan dat het heel moeilijk is Finbogasson op te volgen maar wij hebben elk jaar weer hetzwlfde en weer een geschikte spits.

28 oktober 2013 om 16:09

Daar heb je zeker een punt, er staat altijd een top spits.
Toch is het moeilijk om een vervanger te vinden. Als dat allemaal zo makkelijk was hadden ze hem namelijk al iets eerder weg gedaan, om zo wat meer geld te vangen.

28 oktober 2013 om 16:18

Finnbogason mag pas weg pas na dit seizoen als we kampioen zijn geworden, dan komt Uth terug jawel Uth

28 oktober 2013 om 16:24

Ok ik begrijp dat hij dus nog een paar jaartjes blijft

28 oktober 2013 om 17:10

Heracles heeft volgens mij een optie tot koop op Uth. Dat is dus nog maar de vraag wat hij gaat doen.

deze soeler uitlenen aan een club waar die wel speelt misschien wel handig! als finnbogason weg gaat in de winter (wat ik denk van niet) gewoon een half ajar fithouden!

28 oktober 2013 om 15:29

Zou ik verschrikkelijk knap vinden als hij Alfred na de winter vervangt.

28 oktober 2013 om 15:34

Is het eigenlijk mogelijk dat je in Nederland verhuurde spelers ''ineens'' terughaalt?
In Engeland kan dat volgens mij wel...

Dacht er toevallig aan, AZ moet Rosheuvel terughalen naar Alkmaar, die doet het bij Heracles veel beter dan een Gudmundsson en/of Beerens, maar dat zal contractueel wel niet kunnen o.i.d. (of regelgeving knvb?)

Ot:
Ik verwacht dat Heerenveen, zoals altijd, gewoon met een of andere verassing uit de hoge hoed komt, tenminste dat was met Riemer van de velde altijd, die vond een Alves, Tomasson, Huntelaar, Nistelrooij en ga zo maar door, zelfs Finnboggasson was een vondst, enorm geflopt in Belgie e.d. dus Finnboggasson is echt gescout op kennis en gevoel, niet op basis van zijn CV. Des te knapper is de vondst van Finboggasson, iedereen kan immers een spits scouten als hij wel statistieken van 1 op 1 heeft.. in welke competitie dan ook..

28 oktober 2013 om 15:37

als je het contractueel laat vastleggen ( wat veel clubs in engeland doen ) is dat mogelijk, maar zover ik weet is dit niet het geval bij uth. verwacht ik ook eigenlijk niet van heracles. smit is niet zo van de onzekerheden.

on:
ik hoop idd ook weer op een verassing. elke keer als er een een spits uit heerenveen vertrekt denk ik: ''het zal ze toch niet weer lukken hé'', maar ze flikken het toch elke keer weer.

28 oktober 2013 om 15:55

Een contract voor een jaar valt niet zomaar eenzijdig op te zeggen, maar wel af te kopen natuurlijk.

28 oktober 2013 om 16:07

Volgens mij kan dat alleen als er geen huursom wordt betaald. Als er wel een huursom wordt betaald, dan kan het niet.

28 oktober 2013 om 15:52

Is het nou echt typisch Turkse humor om dagenlang dezelfde afgezaagde 'grap' te maken? Elke keer bij nieuwsberichten aankomen met nietszeggende Turkse spelers. Misschien leuk bij je vriendjes in de klas, maar hier wordt het inmiddels behoorlijk irritant.

28 oktober 2013 om 16:05

Kijk nog even naar je post-geschiedenis: elke post van je gaat over die kerel. Of het nou een bericht over Ajax, Heerenveen of Man United is, allemaal moeten ze een 17-jarige knul uit Turkije ophalen. Het zal wel je simpele humor zijn. Ik reageer er verder ook niet meer op. Veel plezier hier, Geniet er nog even van, die ban zal niet lang meer op zich laten wachten.

28 oktober 2013 om 16:19

O ja dat is die geweldenaar die je broer gescout heeft, toch? Nou ik denk dat je ons allemaal ontzettend nieuwsgierig hebt gemaakt!

Ja Heerenveen en dan Uth zo "makkelijk" uitlenen.
En ook nog eens een optie tot koop voor Heracles.

I Love It!!

28 oktober 2013 om 16:11

Marviaan

28 oktober 2013 om 16:13

De speler moet eerst nog wel een handtekening onder een contract zetten. Als hij weet/denkt dat hij eerste spits zou kunnen worden bij Heerenveen dan gaat hij terug naar Heerenveen ook al licht Heracles de optie tot koop. Optie tot koop betekent alleen dat de maximale transfersom al vast staat.

Blijft ook een eeuwig talent. Zal het er ooit nog uitkomen? Misschien is verhuren aan een mindere club een optie? Hij is op dit moment zeker nog niet van het niveau Finnbogason. Als die al vertrekt in de winter zal er zeker een vervanger gehaald worden.

28 oktober 2013 om 16:00

Hij is eerder al aan Helmond Sport verhuurd. Heeft daar wel een paar keer gescoord, maar echt potten breken lukte hem daar ook niet. Sibon heeft hem nog wel eens een van de luiste spelers genoemd die hij ooit bij Heerenveen zag. Hij vond het een schande dat deze jongen een langdurig contract heeft. En als een voetballer die zelf geen stap te veel zette als Sibon dit al over je zegt, heb je het wel vrij bont gemaakt.

28 oktober 2013 om 17:07

Dan is ie helemaal lekker bezig haha! Dit wist ik nog niet.

28 oktober 2013 om 17:48

klopt, aardige aanvaller voor ons, maar geen goede conditie, qua mentaliteit kon het ook wel beter, en eerste spits van Heerenveen, daar is ie niet goed genoeg voor

Voor herenveen moet finnie nog wel ff blijfen.

28 oktober 2013 om 15:46

Off: Heerenveen

28 oktober 2013 om 16:26

Mis je een paar toetsen ofzo

Uiteraard zou het top zijn als Heerenveen hem zou kunnen behouden, maar die kans is maar gering. Er is altijd wel een club die een dergelijk bedrag voor hem neertelt, en dan is de gok ook wel waard met deze jongen.

28 oktober 2013 om 17:16

Denk je dat die deze winterstop al weg gaat? Welke club vindt je hem passen?

28 oktober 2013 om 16:09

Wat leuk, nog zo'n onzinaccount. Speciaal vandaag aangemaakt zie ik.

28 oktober 2013 om 16:29

Ik vraag me serieus wel eens af of dit niet gewoon hele amateuristische zaakwaarnemers (aka kinderhandelaren) zijn die naamsbekendheid willen verwerven voor hun net binnengehaalde 'talentjes'.

28 oktober 2013 om 16:39

Op de basisschool heb ik leren lezen. Als je goed leest, kun je zien dat ik hier op Gerwindetalent reageer. Die heeft vandaag een account aangemaakt en inmiddels 2 berichten geplaatst. Beide over dat 'megatalent' waar jij ook al zo positief over was.

Fazli zal het wel redden denk ik en hoop het ook. Hij blijft iedere keer hier ( in Friesland ) en hoopt steeds op kans en blijft. Hen gun ik het. Samem met Pappa en Nwofor dat ze nog ooit komen te spelen.

28 oktober 2013 om 17:32

Als dat de aanval is voor volgend jaar dan zeg ik voor een jaartje mijn seizoenskaart op... Kom op zeg... Een speeltuin voetballertje Pappa, een lange bonenstaak zonder ook maar enige techniek Nwofor en een Fazli die eigenlijk in alles het net niet is als voorhoede... Dan zit ik me nog liever wekelijk te ergeren aan Rajiv...

Uth is een prima speler die gewoon, net als Streutker trouwens, dit jaar 15 wedstrijden had moeten spelen. Belachelijk om Uth te verhuren om Nwofor er voor terug te huren. Streutker had ook prima naast Otigba kunnen spelen. Deze beide spelers stonden aan aan de basis van het kampioenschap van het beloften-elftal en nu moeten we kijken naar Kruiswijk en Zomer..

Eeuwig zonde.

28 oktober 2013 om 18:13

Nwofor heeft wel iets meer laten zien dan Uth. Streutker was bij de beloften niet 1 van de dragers van het elftal, waar Otigba dit wel overduidelijk was. De stappen die Streutker heeft gemaakt zijn buitengewoon knap, maar tot voor kort kwam hij toch echt te kort voor het 1e van Heerenveen. Nu nog wel denk ik.

Uth is al wel 22 jaar, niet echt een 'belofte' meer. Ik heb het idee dat Riemer het niet in hem ziet zitten en op zoek is naar een andere spits. Uth laat het bij Heracles ook nog lang niet altijd zien, laat staan dat hij voldoende kwaliteiten heeft voor Heerenveen.

Ik heb vorig jaar die fazli gezien bij helmond sport en moet zeggen dat het niks speciaals is. Natuurlijk staan er dan ook spelers om hem heen van mindere kwaliteit maar t was geen uitblinker. Denk dat Heerenveen toch maar moet gaan investeren als ze kunnen.

Ik schat zelf Mark Uth toch nog stukje beter in. Die jongen doet het buitengewoon goed bij Heracles. Neemt niet weg dat Fazli aardig kan voetballen, maar hij speelt hier nu al 5 jaar en is nog steeds niet gegroeid tot basisspeler wat natuurlijk door de concurrentie van de goeie spitsen van de afgelopen jaren ook erg moeilijk bleek, maar goed denk dat hij toch niet gaat maken in Heerenveen.

Wanneer gaan de nederlandse clubs weer eens echte nederlandse jongens opleiden en een kans geven. Over een jaar of 3 zijn van Persie en Huntelaar over hun hoogtepunt heen en ik zie weinig doorstroming van nederlandse spelers, met name centrumspitsen. Uitgaande van de huidige stand van zaken is Castagnos dan de 1e spits van Nederland.

Ach, waar zijn de tijden dat jongens als Hasselbaink en "das Phantom"overal topscoorders) nauwelijks kansen kregen in het nederlands elftal omdat er jongens als Gullit, Bergkamp, Kluivert en van Basten voor hen liepen.

Het lijkt wel alsof we voornamelijk opleiden voor België en Denemarken. Deze 2 landen in het byzonder.

28 oktober 2013 om 22:39

In die tijd hadden we extreem veel goede spitsen. Nu gewoon niet meer.

Had verwacht dat hij al veeeel eerder zou doorbreken bij Heerenveen. Denk dat hij in vorm zeker zijn steentje bij kan dragen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren