Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Falcão prijst ‘bijzondere’ Ajacied: ‘Hopen dat hij een Braziliaanse ster wordt’

Laatste update:

Ajax is momenteel op trainingskamp in Orlando, waar het deelneemt aan de Florida Cup. Als opwarmertje voor het mini-toernooi werd dinsdag een zogenoemde Legends-wedstrijd afgewerkt tussen Ajax en Sao Paulo. Aan de kant van de Brazilianen speelde Falcão mee, een van de beste zaalvoetballers aller tijden. Op de website van Ajax geeft hij aan dat hij bekend is met de club uit Amsterdam en zegt hij hoge verwachtingen te hebben van David Neres.

“Ajax is een grote naam in Brazilië. De geschiedenis van Ajax en de impact die de club heeft gehad, spreken veel mensen aan”, aldus Falcão na afloop van de met 4-5 gewonnen wedstrijd, waarin aan de kant van Ajax Edwin van der Sar, Mario Melchiot, Richard Witschge en Aron Winter op het veld stonden.

Met Danilo Pereira en Neres beschikt Ajax over twee Brazilianen. Met name laatstgenoemde wordt op een afstand gevolgd door Falcão. “Hij is een bijzondere speler, very special. Laten we hopen dat zijn ontwikkeling doorzet en Neres een Braziliaanse ster wordt.”

Neres werd de afgelopen dagen in verband gebracht met een transfer naar Guangzhou Evergrande. De Chinese club zou volgens De Telegraaf een bod van dertig miljoen euro hebben uitgebracht op de buitenspeler. De krant schreeft dat Neres niet onwelwillend tegenover een overstap staat. Naar verluidt wil directeur spelersbeleid Marc Overmars vijftig miljoen euro vangen voor Neres.

Verwacht jij dat David Neres naar Guangzhou Evergrande vertrekt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gruwelijkste zaalvoetballer allertijden! Mooi dat hij zoiets over Neres zegt.

Wat een heeeeerlijk filmpje! Zullen vast supporters van anders clubs anders over denken, maar het plezier spat er vanaf!

9 januari 2019 om 12:40

Ik heb het filmpje ook bekeken en (spel)plezier spat hier van af. Hoef je geen Ajax supporter voor te zijn. Alleen als je hater bent wil je dit niet zien.
Naast veel individuele klasse is het dus ook een (h)echt team. PSV heeft ook een team dat stoïcijns doorgaat met punten pakken dus dat wordt een leuke tweede helft van de competitie.

Goh wat een verrassing, dacht dat het radamel zou zijn maar goed wellicht was dat nou wel precies de bedoeling

9 januari 2019 om 13:34

Radamel Falcao spel je anders (zonder ã) en aangezien Falcão aardig bekend js denk ik niet dat het de bedoeling was😉

9 januari 2019 om 15:36

Die geef ik je idd, maar denk dat weinig mensen dat beseffen op het eerste gezicht waaronder ik dus. Heb helaas geen andere voorbeelden van clickbait van vz zo paraat (mede omdat de laatste tijd mijn commentaar verwijderd wordt), maar dit zou niet de eerste keer zijn

Met alle respect, maar David Neres 'very special' noemen getuigt niet van veel kennis over de speler. Hij is natuurlijk geen slechte speler, maar David Neres is geen speler die ik de afgelopen jaren niet vaker voorbij heb zien komen. Ik denk dat de Europese subtop voor hem het hoogst haalbare is, maar spelers kunnen verrassen.

David Neres is een jonge speler met veel potentie. Het is een ruwe diamant. Een speler die met zijn snelheid en dribbels een wedstrijd uit het niets kan beslissen. Hij kan voor Ajax nog van grote waarde zijn, maar als je minimaal 35 mln voor hem kan vangen, dan moet je dat niet weigeren. Maar dan wel doorverkooppercentage afdwingen! Hij gaat een ster worden!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren