Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior verrast met komst Tottenham-talent: ‘Hoefde niet lang na te denken’

Laatste update:

Excelsior kan dit seizoen beschikken over Marcus Edwards, zo maken de Rotterdammers donderdagmiddag bekend via de officiële kanalen. De negentienjarige Engelsman wordt voor een jaar gehuurd van Tottenham Hotspur, de club waar hij sinds zijn achtste in de jeugd actief is.

Edwards geeft op het digitale thuis van zijn nieuwe werkgever aan uit te kijken naar het dienstverband: “Toen ik hoorde over de belangstelling hoefde ik daar niet lang over na te denken. Ik volg de Nederlandse competitie al langer en ik denk dat het voetbal hier bij mij past. Van Excelsior wist ik eerlijk gezegd nog niet zo veel, maar ik heb het een en ander opgezocht en wat ik heb gelezen, sprak me erg aan. Ik moet nog kennismaken met iedereen, maar ik voel me al welkom. Er hangt een prettige sfeer bij deze club”, vertelt hij.

Edwards, die in de Engelse pers door het leven gaat als ‘mini-Messi’ en in het verleden ook in verband werd gebracht met Ajax, tekende in 2016 zijn eerste profcontract bij the Spurs. De jonge aanvallende middenvelder ligt nog medio 2020 vast in Londen en speelde tot nu toe in de League Cup één officieel duel voor de Engelse grootmacht. Met Engeland Onder-19 werd hij vorig jaar nog Europees kampioen.

Een goede aanwinst voor Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Opmerkelijke transfer, alhoewel hij hier beter uit de voeten zal kunnen dan in bijvoorbeeld de League One of de Championship. Benieuwd of hij zijn stempel kan drukken op het spel van Excelsior, verwachtingen zijn in elk geval hooggespannen.

Groot talent, maar wel 1 met attitude problemen. Niet heel erg volwassen zeg maar.

30 augustus 2018 om 18:25

Daar is hij 19 voor en dus nog officieel een tiener

Als je deze goed geïmplementeerd krijgt in je spelsysteem en hij ook maar 80% kan laten zien van laatste 2 jaar in jeugd bij Tottenham zit je als Excelsior met een hele fijne speler dit seizoen. Talent genoeg (Ajax wilde hem vorig jaar ergens graag overnemen maar hij wilde voor kans bij Tottenham gaan, niet gelukt in winter naar Norwich maar daar durfde ze het niet aan hem te spelen) maar volgens verhalen moet hij wel gemotiveerd worden en dat blijven. Puur voetbaltechnisch lijkt me de Eredivisie top voor hem, ben heel benieuwd.

Snap niet waarom clubs zoals Heracles of Utrecht niet de mogelijkheid hebben genomen om hem te huren. Dit is een toptalent en zal naar mijn waarschijnlijkheden een topper worden voor de Eredivisie!

30 augustus 2018 om 17:36

Waarom noem je heracles en Utrecht? Daar zit toch ook een Flink kwaliteitsverschil tussen.

talent heeft ie zeker , nu kijken of hij kan volwassen worden in mentaliteit .

Hoop op het beste voor Marcus! Technisch gezien is het een toptalent, maar mentaal heeft hij schijnbaar nog al wat steken laten vallen. Hopelijk weet hij hier een comeback te maken in zijn carrière!

30 augustus 2018 om 18:28

Dat mentale kan met de jaren komen, want niet iedere tiener is al volwassen qua gedrag; ook dat ontwikkeld zich naarmate je ouder wordt. Als deze jongen zijn potentieel kan waarmaken, wordt het een grote; net als dat hij voor Excelsior van waarde gaat zijn.

Dat excelsior heeft echt een hele aardige ploeg. Heb ze zaterdag in Breda in actie gezien en wat ik zag sprak me aan. Veel lopende mensen, veel dreiging vanuit de backs, echt een goed voetballende ploeg. Ben benieuwd wat deze jongen ze kan brengen.

Ha Marcus Edwards! 68/87 in Fifa18 haha Buiten dat, een groot talent die het helaas niet heeft gered bij Norwich. Waar ze Angus Gunn wel een kans gaven, kreeg Edwards bijna geen kansen en ging volgens mij al vroegtijdig terug richting de Spurs. Ik heb het idee dat bijna elke Eredivisie club zich heerlijk aan het versterken is!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren