Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior troeft concurrentie af: ‘Het was geen moeilijke keuze voor mij’

Laatste update:

Als Brandley Kuwas de medische keuring doorstaat, tekent hij een driejarig contract bij Excelsior. De 22-jarige aanvaller speelde de afgelopen drie seizoenen voor FC Volendam en was dit jaar al goed voor acht doelpunten en zestien assists in de Jupiler League.

/

Ook sc Heerenveen en SC Cambuur toonden interesse in de linksbenige rechtsbuiten: “'Het was geen hele moeilijke keuze voor mij. Ik wil graag veel spelen en ik denk dat dat bij Excelsior kan. Dat is belangrijk voor mij”, aldus Kuwas in gesprek met RTV Noord-Holland.

“Ik heb drie goede jaren gehad bij Volendam en ben hier een man geworden. Ik heb hier veel meegemaakt, ben mentaal sterk geworden en heb leren vechten”, aldus Kuwas, die eerder voor onder meer KFC in Koog aan de Zaan, Hellas Sport en AZ speelde.

Denk jij dat Brandley Kuwas gaat slagen bij Excelsior?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke speler. Hoop voor hem dat Excelsior in de eredivisie blijft. Hoop dat hij net zo'n verrassing wordt als Botaka. Die ik toch wel graag bij een hoger aangeschreven team in de eredivisie zie

30 april 2015 om 19:16

Leuk voor hem! Doet het goed bij Volendam (8 goals en 16 assists!) en verdient deze transfer zeker. En natuurlijk ex Kfc'er (off: net als Michiel Hemmen trouwens ). Het is inderdaad nog maar de vraag of Excelsior in de Eredivisie blijft, maar denk wel dat ze erin blijven.

30 april 2015 om 19:37

Als AZ thuis wint van Nac, zal Excelsior gewoon in de Eredivisie blijven. Zeker is het dus nog niet, maar de kans op lijfsbehoud is wel erg groot. Goede keuze van deze speler.

Wat betreft Botaka... uit je reactie blijkt dat je hem niet vaak ziet spelen. Meer zeg ik er maar niet over.

30 april 2015 om 20:38

Botaka speelt ronduit slecht de laatste weken. Voorzetten nooit op maat en zijn acties zijn ook niet meer wat het het begin van het seizoen was. De laatste wedstrijden is hij daarom op de bank gezet.

Hmm is deze speler gehaald voor de basis en op het oog van vertrek van botaka? of was deze aankoop gewoon nodig?

verder denk ik dat heerenveen botaka wel goed kan gebruiken, die komen sowieso spelers tekort op de flanken en daarnaast ben ik niet gecharmeerd van slagveer. verder hoop ik als heerenveen supporter toch ook wel/ of misschien wel op jahanbaksh van Nec, ik denk dat beide spelers heerenveen beter kunnen maken.

ON: kuwas lijkt mij voor excelsior een goede versterking op aanvallend vlak.

30 april 2015 om 19:25

Je hebt met Larsson en slagveer toch 2 goede talentvolle vleugelspelers. Ik ben toch van mening dat slagveer zich dit seizoen goed heeft ontwikkeld en ik zie wel eenzelfde traject als Narsingh in de lucht hangen.

30 april 2015 om 20:22

slagveer is productief, maar voor de rest vind ik hem tegenvallen. veel balverlies, niet verdedigen etc. verder zijn twee vleugelspelers voor een heel seizoen te weinig en is extra kwaliteit niet verkeerd. ik denk dat een botaka goed de concurrentiestrijd aan kan gaan met slagveer en hem misschien ook wel wint.

30 april 2015 om 23:44

Een jongen als Botaka is gewoon minder dan Slagveer. Het gras is snel groener bij de buren. Niet dat Slagveer nou zo geweldig is, maar dat zijn de meeste buitenspelers in de Eredivisie niet.

30 april 2015 om 19:41

Heerenveen kon Alireza in de winterstop en vorige zomer al niet betalen. Lijkt me sterk dat ze dat nu wel kunnen.

30 april 2015 om 20:14

ik denk dat ze die 2,5 miljoen wel kunnen betalen waar sprake van was . boekhoorn heeft dat tegengehouden , daarom is hij nog bij nec . nu liggen de kaarten anders .

30 april 2015 om 20:24

vorige zomer had hij nog een langlopend contract en vroeg NEC een belachelijk hoog bedrag, verder wou boekhoorn niet dat hij ging. afgelopen winterstop was er geen geld en geen noodzaak om hem te halen. nu is na het geld van sinkgraven en uth/nordfeldt en van anholt in de zomer er wel weer een potje. ook denk ik dat alireza een stap hoger op kan en de vraagprijs wellicht lager zal liggen, aangezien van zijn nog maar 1-jarige contract.

1 mei 2015 om 00:01

Alireza heeft nog een optie voor nog een jaar dus die vlieger gaat niet op. Alle verkopen van Heerenveen zijn nooit echt groot herinvesteerd. NEC hoeft Alireza niet perse weg te doen, we gaan er ook vanuit dat hij vertrekt maar alleen voor de zogenoemde hoofdprijs.

Heb een tijdje geleden FC Volendam gecoacht op OSM en Kuwas was op Wellbeck na mijn topscorer hahaha. Maar t lijkt me voor Excelsior goed om nog een aanvaller te halen (zeker met misschien vertrekkende spelers) en dit is (ook qua prijs) een prima versterking lijkt mij.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren