Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Excelsior denkt aan Feyenoord-aanvaller: ‘Dat maakt het interessant’

Laatste update:

Excelsior hoopt zich komende zomer te versterken met Joël Zwarts. De negentienjarige spits van Feyenoord kreeg deze week te horen dat zijn aflopende contract niet wordt verlengd. Na dit seizoen kan hij derhalve transfervrij terugkeren bij de club waar hij eerder al in de jeugdopleiding speelde. Zwarts maakt zijn minuten dit seizoen in de Keuken Kampioen Divisie op huurbasis bij FC Dordrecht.

Zwarts speelde tot medio 2017 bij Excelsior en maakte toen de overstap naar Feyenoord. "Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die zouden passen in de Eredivisie", laat algemeen directeur Ferry de Haan weten bij FC Rijnmond. “Of hij interessant is voor Excelsior? Hij heeft bij ons gezeten. Wij wilden hem een contract aanbieden, maar hij ging naar Feyenoord. Dat is drie jaar geleden. Ik denk dat hij kwaliteiten heeft die wij op dit moment niet hebben. Dat maakt het interessant."

‘Van Persie heeft me uiteindelijk uitgelegd welke stapjes ik moest ondernemen’

Voetbalzone sprak Joël Zwarts onlangs nog over onder meer zijn verwachtingen voor de toekomst.Lees artikel

“Mijn zaakwaarnemer en mijn vader kregen twee weken geleden te horen dat de optie van Feyenoord om mijn contract te verlengen sowieso gelicht zou worden”, zei Zwarts deze week in het Algemeen Dagblad. “Ik zou onder contract blijven bij Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel zei dat ik mij daar helemaal geen zorgen om hoefde te maken. Maar nu opeens kreeg ik te horen dat ze toch op hun woorden terug moesten komen. Feyenoord laat me na dit seizoen niet meer terugkeren.”

Zwarts laat zich niet uit het veld slaan door het slechte nieuws uit De Kuip. “Ik ben teleurgesteld, maar niet uit het veld geslagen. Dat laatste ben ik nooit. De voetballerij is nog niet van Joël Zwarts af. Ik denk weleens aan Garry Mendes Rodrigues. Die kreeg ook nauwelijks een kans en via Dordrecht kwam hij toch verder. Tot zelfs een mooie stap naar Galatasaray.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Martin van Geel wat een geklungel. zo kun ej een speler goed kapot maken. eerst zeggen dat er geen zorgen zijn en vervolgens een week later is alles anders. lekker gemanaged man...

13 april 2019 om 10:31

Zou het kunnen dat Van Geel wilde verlengen, maar nu hij weggaat dat er anders over beslist is? Qua tijdspanne zou dat namelijk kloppen, toen hij zei dat hij mocht blijven zou Van Geel nog TD zijn volgend jaar, inmiddels weten we dat hij vertrekt. Het is populair om lekker te trappen naar Van Geel, maar dat lijkt me hier niet helemaal terecht.

13 april 2019 om 10:38

het gaat om de communicatie en de timing. het is niet echt een natrap hoor, maar het is gewoon ronduit zwak van hem als ervaren technisch directeur die gewoon bij Feyenoord een tijd lang goed heeft gedaan maar nu gewoon pech heeft en verder niet creatief is geweest.

13 april 2019 om 11:01

Je onderbouwing is dramatisch. vGeel is eigenlijk door alle spelers die in de Kuip hebben rondgelopen beschreven als een eerlijke man die zn woord houdt. vGeel zegt tegen deze speler dat hij kan blijven. vGeel krijgt shit over zich heen, vGeel gaat vertrekken en nu moet de speler ook weg. Lijkt me duidelijk dat hij niet diegene is geweest die hier een eindbeslissing heeft mogen maken. Wat heeft dat te maken met pech en een gebrek aan creativiteit?

13 april 2019 om 14:21

@ijsmuts

Correct wat je zegt. Er wordt alvast geëvalueerd voor volgend seizoen en de nodige knopen worden doorgehakt. Het is vrij duidelijk dat de leiding van volgend seizoen heeft aangegeven hem niet nodig te hebben. Van Geel moet ruimen en Feyenoord wil zijn eigen visie volgen hierin. Van Geel zal waarschijnlijk geen blaam treffen hierin. Vanuit menselijk oogpunt triest voor die jongen, maar ook zakelijk gezien want waarom geef je zo'n jongen niet een extra jaar de tijd om te rijpen...

13 april 2019 om 10:34

Misschien heeft Stam aangegeven hem niet te gaan gebruiken (zo heeft Stam namelijk al wel met Kökcü gesproken). Hoe dan ook is het slecht gehandeld van Feyenoord maar ben blij voor die jonge dat hij terug kan keren op zn oude nest.

13 april 2019 om 11:04

@fr; in het meest recente artikel over kokcu waarin wordt gerefereerd aan een interview met fox, zegt kokcu dat hij nog niet de gelegenheid heeft gehad om met stam te praten

13 april 2019 om 11:54

@Ijsmuts

Dank voor je correctie in deze, heb het idd verkeerd gelezen rn heeft hij juist niet met Stam gesproken.

13 april 2019 om 13:08

Van Geel heeft zwaar gefaald met Jong Feyenoord dat in een camping competitie speelde en met zes man trainde.

wat een geweldige deal voor excelsior als dit zo doorgaat, Genoeg potentie in Zwarts en is altijd keihard aan het werken om beter te worden

Dus Feyenoord had kunnen verlengen en er nog een tonnetje voor kunnen vangen en nu loopt hij gratis de deur uit? Goed bezig!

13 april 2019 om 15:10

Feyenoord steekt liever een paar ton in het salaris van een huurling als Clasie dan in hun eigen jeugd

13 april 2019 om 15:23

Japie

Clasie kost onze club 1 Miljoen!

13 april 2019 om 15:26

dat wist ik niet eens. een bizar hoog salaris voor een twijfelachtige speler die al geflopt was bij Club Brugge en Southampton

Feyenoord had deze jongen gewoon een nieuw contract moeten geven en nog een seizoen moeten verhuren. Kan alleen nog maar beter worden. En ook al wordt het uiteindelijk geen Feyenoord 1 materiaal, je creeert wel iets aan transferwaarde. De financiele risicos zijn er bovendien nauwelijks. Kost geen transfersom want je hebt hem immers al. Alleen salaris, maar dat zal echt nog geen enorme post zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren