Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-PSV’er valt in de smaak in de Premier League: ‘Hij is een doelwit’

Laatste update:

Atiba Hutchinson maakt kans op een mooie transfer naar West Ham United. De 33-jarige rechtsachter annex verdedigende middenvelder van Besiktas staat er goed op bij Slaven Bilic, de manager van West Ham United. Bilic kent Hutchinson nog van zijn tijd als hoofdtrainer van de kampioen van Turkije.

/

Ook Gökhan Töre, een andere speler van Besiktas, staat er goed op bij Bilic. “Ja, ik wil die twee naar West Ham United halen, het zijn doelwitten van mij”, aldus de coach op de Turkse televisie. “Er zijn nog meer spelers die we willen halen, maar zij zijn wel belangrijke doelwitten.”

“Of het gaat lukken? Ik wil een dubbelslag slaan. Ik ken ze goed, ik heb twee jaar met ze gewerkt”, aldus Bilic over de 33-jarige Hutchinson en de 24-jarige Töre. Canadees international Hutchinson was tussen 2010 en 2013 nog actief bij PSV. De Eindhovense club nam hem over van FC Kopenhagen en zag hem vertrekken naar Besiktas.

Atiba Hutchinson is goed genoeg voor de Premier League

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was bij PSV altijd een speler die een voldoende scoorde, maar nooit boven een 7 scoorde. Vond hem altijd een betrouwbare middenvelder.

13 juni 2016 om 12:42

Ik dacht dat het probleem was dat hij vaak in de verdediging stond ipv op het middenveld

13 juni 2016 om 12:42

En daarom wegging

13 juni 2016 om 13:25

Is inderdaad waarom hij weg ging. had van PSV zeker mogen blijven. Maar kreeg geen kans op het middenveld door (volgens mij) het druk bezette middenveld in het eerste jaar speelde Affelay, Simons en een Bakkal die het beste seizoen van zijn leven speelde op het middenveld en in de seizoenen erna kregen vervolgens Toivonen, Wijnaldum, Strootman en Van Bommel de plekken op het middenveld.

Altijd een ondergewaardeerde jongen in de selectie, maar was nu ook geen basisspeler geweest. Ben erg blij dat hij het zo uitstekend doet bij Besiktas! Kan op zijn ouwe dag nog een leuke transfer maken naar West Ham na zijn kampioensschap in Turkije!

Ik vond dat PSV hem vaak op verkeerde posities gebruikte. Daardoor leek hij een slechtere speler dan hij eigenlijk was. Zelfde verhaal als Bojan bij Ajax, die bloeide ook helemaal op in de PL. Vind hem alleen een beetje oud voor deze transfer.

Atiba Hutchinson, wat een klasbak is dit zeg! Helaas werd hij bij PSV ''misbruikt'' op de rechtsback positie al vulde hij die helemaal niet slecht in. Hij heeft bij PSV ook wel wat wedstrijden op zijn originele positie gespeeld, toen zag je zijn echte kwaliteiten. Dit is echt een van de meest onderschatte spelers geweest bij PSV in jaren tijd. Ik hoop dat hij een transfer maakt en nog in de premier league mag spelen. De Besiktas supporters waren ook dolblij met hem de afgelopen seizoenen.

13 juni 2016 om 12:57

Helemaal mee eens. Gewoon misbruikt als rechtsback, wat hij niet eens zo slecht invulde. Ik vond het ook jammer toen hij vertrok.

13 juni 2016 om 13:28

Het was zeker jammer dat hij vertrok, was een erg sympathieke gozer die zich altijd voor de volle 100% inzette.

Heeft afgelopen twee seizoenen constant gepresteerd. Zijn gemiddeld wat betreft zijn passing was erg hoog. Verovert de ballen en start vaak de aanval. Bij Psv werd hij misbruikt op de RB positie.

Gokhan Tore zie ik vertrekken en dat zou ik nog niet eens zo jammer vinden. Heeft het afgelopen half jaar helemaal niks gedaan. Maar Bilic (West Ham)moet wel behoorlijk wat gaan betalen.

Zoals ik al heb gezegd. Weet echt niet hoe we zijn vertrek kunnen opvangen. Behalve dat hij enorm veel ballen verovert, is hij ook nog eens extreem goed geworden in het meevoetballen! Zeker onze belangrijkste schakel dit seizoen. Door zijn aanwezigheid zijn Ozzi en Sosa ook enorm voor uit gegaan!
Ik wil onze middenveld wel eens meemaken in de CL, maar aan de andere kant is Atiba alweer 33, dit zie ik als een laatste mogelijkheid om te kunnen cashen. Dit zal een hele moeilijke beslissing worden. Ook omdat we er financieel weer veel gezonder uit moeten zien.

Tore mag en moet vetrekken vind ik! Zijn plek kunnen we opvangen, Kerim Frei moet de volgende ster onder Senol Gunes worden. Hoe meer spelers in het buitenland hoe beter zeg ik altijd.

Als je voor beide 30 kan vangen ( ook wat het bestuur wilt), dan zijn ze vertrokken denk ik.

West Ham gaat waarschijnlijk Feghouli halen, dus ik denk dat Töre gewoon blijft. Tenzij de interesse van PSG in Payet serieus blijkt te zijn. Dan zal Bilic alsnog aanbellen. Naast Töre en Atiba heeft hij overigens ook interesse in Jose Sosa, die had hij zelf naar Besiktas gehaald, net als Atiba.

Ik heb het al eerder gezegd, Atiba is onvervangbaar. Hij is zo'n belangrijke schakel dat het heel moeilijk zal worden om hem te vervangen. Als het aan mij lag zou ik hem helemaal niet verkopen, ook niet voor 7-8 miljoen euro. Töre mogen ze ophalen voor minimaal 15 miljoen, die heeft in de tweede seizoenshelft helemaal niks gepresteerd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren