Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied zit nog zonder club: ‘Maar ik verwacht in augustus wel iets’

Laatste update:

Christian Poulsen kon na het aflopen van zijn contract met Ajax transfervrij op zoek naar een nieuwe club, maar aan de vooravond van de jaargang 2014/15 heeft de 34-jarige middenvelder nog niets gevonden. Zaakwaarnemer Jörn Bonnesen gaat er niettemin van uit dat er binnenkort nieuws zal zijn.

/

Belangstelling is er namelijk wel voor de routinier, benadrukt zijn begeleider. “Christian heeft alleen nog geen beslissing genomen. We wachten af wat de opties zijn, daarna zal hij bepalen wat hij doet”, vertelt Bonnesen aan Sporten. “Er is in ieder geval al wel contact met ons opgenomen.” Zijn transfervrije status geeft Poulsen bovendien de gelegenheid om in alles rust een keuze te maken.

“Hij heeft niets te maken met het einde van de transferperiode, eind deze maand”, geeft de belangenbehartiger aan. Dat wil overigens niet zeggen dat het geduld van Poulsen eindeloos is, merkt Bonnesen op. “Ik verwacht wel dat er in augustus iets gebeurt.” De middenvelder, die in het verleden onder meer uitkwam voor Schalke 04, Juventus en Liverpool, traint momenteel voor zichzelf om zijn conditie op peil te houden.

Denk je dat Christian Poulsen snel een nieuwe club vindt?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had hem graag nog langer bij Ajax gezien. Brengt strijd en bovenal ervaring.

5 augustus 2014 om 12:22

Hij wisselde sterke wedstrijden af met zeer matige wedstrijden. Maar inderdaad, hij ging wel altijd voorop in de strijd. Vreemd dat ie nog geen contract heeft getekend. Zullen wel niet al te beste aanbiedingen/clubs zijn. Zijn leeftijd spreekt natuurlijk ook niet in zijn voordeel.

Stiekem hoop ik toch dat hij zichzelf nog een jaar laat verleiden om terug te komen bij Ajax. Hij brengt toch nog heel vele ervaring met zich mee en kan ook komend seizoen nog gewoon 20 a 30 wedstrijden (deels) spelen. Als hij er vanaf het begin af aan bij was geweest had hij de eerste 2 al in de pocket gehad komend weekend.

Christian, je was vorig jaar belangrijk ondanks de criticasters. Maar keer alsjeblieft nog ene jaartje terug met je ervaring!

Wat mij betreft is hij nog steeds welkom bij Ajax! Maar ik begrijp dat hij liever elke wedstrijd speelt.

Hij mag wel weer terug naar Ajax. Als Blind niet als controleur kan spelen op het middenveld blijft er weinig van niveau over. Viergever is niks voor die positie.

5 augustus 2014 om 12:01

Hoezo is Viergever niks voor die positie... Dat hoor ik vaker... maar die speelde als enige zo slecht nog niet zondag voordat hij geblesseerd raakte.

Overigens is Viergever gekocht om Moisander te vervangen, die waarschijnlijk nog wel vertrekt. En als Blind gaat zal Mokotjo gehaald worden. Dus Poulsen komt niet terug denk ik!

5 augustus 2014 om 12:41

Nee, Poulsen komt niet meer terug. Is eigenlijk wel uitgesloten, al zou ik het wel willen. Was gewoon een belangrijke speler in het veld, maar ook daarbuiten. Hij hield het simpel qua voetbal, maar hij kon ook wel ff de grens opzoeken en daardoor het team op sleeptouw nemen.

Vind dat de handelingssnelheid van Viergever op het middenveld om het spel te verdelen te langzaam is. Denk dat Moisander nog wel vertrekt, zie hem wel naar HSV gaan. Blind blijft nog wel denk.

Ik weet dat het vloeken in de kerk is, maar mocht Clasie bij Feyenoord weggaan, dan kan hij daar een zeer nuttige kracht worden. Ik zie hem uiteraard graag bij Ajax, maar hij heeft nu eenmaal de keuze gemaakt om weg te gaan, dus die komt echt niet meer terug.

5 augustus 2014 om 12:03

Denk dat hij zelf niet die keuze gaat maken. Snap het technisch gezien wel ja.

5 augustus 2014 om 12:18

Preces dit ! Zou perfect voor Feyenoord zijn als Clasie zou vertrekken. Ervaren speler en een fantastische klootzak in het veld. Maar net zoals myvision hieronder zegt, zal hij niet voor Feyenoord kiezen, als zijn keuze ook al is geweest om niet door te gaan bij Ajax.

Grappig en triest tegelijkertijd hoe het merendeel van de Ajax supporters nu reageert dat ze hem terug willen. Hij werd vaak uitgekotst en bekritiseerd en nu hij weg is mist iedereen hem, omdat ze eindelijk beseffen hoe goed en belangrijk hij was voor dit team.

5 augustus 2014 om 12:03

Weet niet welke supporters jij kent, maar iedereen die ik ken was juist fan van Poulsen. Was niet de eerste keus, maar was in bepaalde wedstrijden wel zeer nuttig. Wedstrijd tegen PSV toen nog met van Bommel en Strootman liet hij meteen zien dat hij niet met zich liet sollen en dat gaf Ajax een voordeel. Daarnaast deed hij altijd wel zijn taak en lag hij goed in de groep. Wanneer Moisander vertrekt en Viergever als LCV gebruikt gaat worden, mis je een ervaren back-up voor achter Blind. Het is dus gewoon zonde dat hij weg is.

5 augustus 2014 om 12:05

Dat is opzich niet zo vreemd... In de Champions League werd hij uitgekotst omdat het altijd maar half werk was wat hij deed.... De 0-1 tegen Madrid de 0-1 en 0-2 tegen Dortmund en 2 van de 4 goals in Nou Camp waren ook zijn fout.

In de eredivisie kon hij zijn ervaring wel compenseren met zijn zwaktes en was hij zo nu en dan heel belangrijk...

Persoonlijk zie ik hem ook liever niet terug omdat ik Poulsen niet het niveau vind waar Ajax naar moet streven!

5 augustus 2014 om 13:45

@shenkie:

In principe heb je een punt met "ik Poulsen niet het niveau vind waar Ajax naar moet streven", maar ik denk dat Ajax naar een niveau streeft dat het nooit gaat halen. Zeker niet op deze manier.

FDB en de zijnen houden wel erg lang vast aan de utopie dat je met alleen opgeleide en gekochte 19-jarigen een Europa League gaat pakken, of de tweede ronde van de CL gaat halen.

Afgelopen vier seizoenen is Ajax weliswaar (wonder boven wonder) kampioen geworden, maar het voetbal is elk jaar slechter geworden. Ik denk zelfs dat we rustig kunnen stellen dat het voetbal onder Dick Jol mooier was dan het Ajax van nu.

5 augustus 2014 om 16:22

palingbob

Wij verschillen van mening (dat is overigens niet erg)

Overigens kan ik me geen wedstrijden herinneren dat Dick Jol Ajax floot.. je kan best gelijk hebben overigens Je zal wel Martin Jol bedoelen denk ik?

Maar het laatste hele jaar onder Martin Jol was ben ik met je eens erg sterk. Met veel dikke overwinningen en een gigantisch punten aantal dat zowaar een tweede plek opleverde. Het seizoen daarna bleef het team behoorlijk hetzelfde met spelers als Vertonghen, Suarez, van der Wiel, Anita enz. en dus een kampioenschap was een must!

Toen ging Jol verliezen van Utrecht en Ado thuis.. bij Az werd verloren, bij Excelsior gelijk gespeeld tegen Psv thuis niet gewonnen en toen er thuis tegen Nec niet werd gewonnen was het dus ook meer dan terecht klaar!

Nu belangrijker nog;

Jij geeft de Boer de tijd niet die hij gevraagd heeft. Dat is 3 jaar geleden dat hij zei dat hij wacht op de lichting die toen in de B zat... Dat zijn bij Ajax C-leeftijd spelers. Kortom je moet dit beleid nog 2 jaar geduld hebben tot je kan concluderen of het is gelukt of mislukt. Als je het mij vraagt staat er nog een hele mooie tijd te wachten.... Wat ik wel met je eens ben, is dat het een wonder is dat ze nu 4 x op rij kampioen zijn!

Maar met Kishna, El Ghazi, Andersen, Bazoer, Tete enz. gaat nu het blik pas opengetrokken worden.... Veltman, Denswil en Klaassen heb je o.a. al... En uit de jeugd komen er straks nog een aantal door waaronder Nouri, dat schijnt een hele goede te zijn. En daarbij is Zivkovic een goede aankoop, want aan een spits ontbreekt het. Ik heb vertrouwen!

5 augustus 2014 om 12:35

Hij maakte inderdaad wat fouten maar welke speler deed dat niet? In top wedstrijden wist hij zich altijd vast te kleven aan de sterke aanvallers. Ook wist hij de rust in het spel te houden.

Ajax moet geen Poulsen maar gewoon Anita terughalen! Kan Blind gewoon weer linksback want met Boilesen ga je het ook niet redden tenzij ze een keer beseffen dat hij ontiegelijke gaten achterlaat zoals tegen Zwolle! ja het is in balbezit van Ajax en je mag de bal niet zo verliezen (ook al word er een overtreding begaan) maar het is te vaak gevaarlijk over de kant Boilesen omdat hij te aanvallend denkt. Zelfde geld voor Ligeon, verdedigend komt hij tekort, aanvallend en met hun rushes compenseren ze veel maar vrhijn is zoveelllll beter.. Blind is ook zoveellll beter op linksback als Boilesen!

5 augustus 2014 om 12:03

Goede speler, maar die zit goed bij Newcastle. Die komt misschien later in zijn carriere terug, maar voorlopig echt nog niet.

5 augustus 2014 om 12:04

Had het zelf niet beter kunnen verwoorden wat betreft de backs, maar ik denk niet dat Ajax Anita kan betalen. Wat mij betreft is Poulsen nog steeds welkom, heb hem altijd als belangrijke speller in de selctie gezien. Niet foutloos, maar wel nuttig.

5 augustus 2014 om 13:48

Ja klopt is onhaalbaar zit daar goed plus is niet te betalen qua salaris, maar zo een soort speler heeft Ajax nodig voor hoe de Boer wil spelen, de opties nu zijn elke keer of voetballend of verdedigend goed, Anita was beide! En anders moet je toch echt met een 10 spelen zo ingewikkeld is dat helemaal niet lijkt me zo en irriteer me daar echt aan onder de Boer. En ik ben nog ouderwets maar imo de Jong en Anita kan je beter in Amsterdam en bij Ajax zitten als in Newcastle maja daarvoor ben ik Ajacied

Poulsen is wat mij betreft ook meer dan welkom nog! Haha maar ik hou van romantische ideeen, Seedorf paaien voor een laatste jaartje als voetballer

Iets voor AZ? Zo duur is hij niet en woont graag in Nederland. Feyenoord zie ik hem ook als een betere ervaring dan Boulahrouz. Zie hem het liefst nog bij Ajax.

Als ik de Boer was zou ik hem toch nog eens bellen. we missen een klootzak die kan uitdelen. genoeg talent in de selectie maar echte kerels hebben we niet en die hebben we wel nodig. een middenveld met Klaassen Serero en Blind is prima maar komt fysiek te kort.

Prima voetballer voor middenmoot Zwitserse competitie. Komt veel tekort en gaat vaak over de grens.

Hij had natuurlijk allang kunnen tekenen bij FC Kopenhagen maar het is duidelijk dat hij op meer hoop.t

ajax mist na 2 jaar ooijer en 2 jaar poulsen wel een voetbal-opa die de jonkies met beide voetjes op de grond kan houden en kan vertellen wat er nodig is om succesvol te zijn

Jammer dat Ajax met Poulsen niet verder wil gaan. Nmm kan hij aan de jonge AJAX-groep nog veel toevoegen.

Ik zou willen dat NAC een sponsor kon vinden om deze sympathieke en gelouterde voetballer voor 2 seizoenen vast te leggen. Maar helaas kan ik daar alleen maar over dromen. Het is niet anders !

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren