Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ex-Ajacied hoopt carrière te vervolgen bij revelatie Primera División

Laatste update:

Juanfran wordt over twee maanden 36, maar denkt nog niet aan het einde van zijn profloopbaan. De Spaanse verdediger is bezig aan zijn derde seizoen bij Levante en is in de zomer transfervrij. Het liefst gaat Juanfran nog een jaar door, zo zegt hij donderdag in AS. Hij weet echter nog niet of Levante, de verrassende nummer vijf op de ranglijst, er net zo over denkt als hij.

/

“Ik wil heel graag nog een jaar langer door. Ik word straks 36, maar als ze me hier nog een aanbieding doen zet ik mijn handtekening”, belooft Juanfran. Zijn zaakwaarnemer is al in gesprek gegaan met Francisco Catalán, de voorzitter van Levante. “Het is mijn verlangen hier te blijven, we zullen zien wat er uit de gesprekken tussen beide partijen komen”, geeft Juanfran aan. Hij kwam halverwege het seizoen 2009/10 binnen bij Levante, de club waar hij in 1994 zijn carrière ook begon.

Juanfran verkaste in 1997 naar Valencia en kwam later uit voor Celta de Vigo en Besiktas. De Turken verhuurden hem in het seizoen 2005/06 een jaar aan Ajax, waar hij zestien wedstrijden meedeed. Vervolgens zette hij weer koers richting zijn vaderland, waar hij voor Real Zaragoza ging spelen. Na een laatste buitenlands avontuur bij AEK Athene meldde Juanfran zich weer bij Levante, dat dit seizoen formidabel presteert.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

levante doet er goed aan om te verlengen denk ik

Juanfran gehuurd van Besiktas??

Dacht het niet he...

5 april 2012 om 17:24

Ajax had hem gehuurd van Besiktas, jazeker

Hij werd als grote aankoop samen met Carew binnengehaald dat jaar, maar in tegenstelling tot Carew stelde Juanfran erg teleur bij Besiktas en mocht dus vertrekken. Symphatieke jongen, dat wel!

5 april 2012 om 17:25

Nee, transfervrij overgenomen..

5 april 2012 om 17:32

Nee hoor Coentje, gehuurd. Je bent wel koppig. Welke argumenten kunnen we nou nog meer geven dan dat het gewoon zo is??

5 april 2012 om 17:36

Jullie hebben inderdaad gelijk.

Mijn excuus..
Vond het altijd wel een lekkere back bij Ajax. Hij was helaas de persoonlijking van de matige selectie toendertijd.

Waarom deze jonge toen was gehaald weet ik niet, maar hij maakte toen in iedere geval geen denderende indruk.

Ik vond hem bij Ajax een redelijke speler alleen natuurlijk geen toplinksback.
Hij heeft opzich wel een leuke carriere gehad geen echte topclubs gehad maar dat is niet voor iedereen weggelegd.
Hoop voor hem dat hij nog leuke jaren tegemoet gaat

Deed het bij Ajax toch gewoon goed.

Deed het toch redelijk bij Ajax, maar niet meer dan dat.

Zou wat zijn op je 36de nog CL spelen, mocht Levante 4;de eindigen en als ze zijn contract met nog een jaar willen verlengen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren