Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Everton wint en blijft goed presteren; bizar sokincident gaat viraal

Laatste update:

Everton heeft de goede reeks van de voorbije weken voortgezet. Het team van manager Carlo Ancelotti zegevierde zaterdag met 3-1 over Crystal Palace en is nu vijf Premier League-duels op rij ongeslagen: drie overwinningen en twee remises. De Merseyside-club, die over twee weken in actie komt bij Arsenal, is voorlopig op een zevende stek terug te vinden en heeft slechts vijf punten minder dan nummer vier Chelsea.

Everton ging met een minimale voorsprong de rust in. Bij Crystal Palace, met Patrick van Aanholt in de basis en Jaïro Riedewald op de bank, waren van begin af aan de defensieve contouren zichtbaar. Na achttien minuten spelen nam het team van Ancelotti de leiding: Theo Walcott ontdeed zich op heerlijke wijze van Van Aanholt, gaf een perfecte voorzet richting de tweede paal en de volley van Bernard was te machtig voor Vicente Guaita.

Crystal Palace had in het restant van de eerste helft moeite om het strijdplan om te zetten, terwijl Everton het duel controleerde en de voordelige marge met verve verdedigde. Een domper op de eerste helft voor the Toffees was de blessure van Walcott. De invalbeurt van Djibril Sidibé na 26 minuten was memorabel: hij was vergeten zijn linkersok aan te doen en kwam daar pas achter toen hij deze wilde optrekken. Het leidde tot boosheid bij Ancelotti en het moment ging dan ook gretig rond op sociale media.

Crystal Palace kwam zes minuten na rust op gelijke hoogte. Christian Benteke kreeg de bal aangespeeld van Wilfried Zaha en schoot het leer in de korte hoek onder Jordan Pickford, die ogenschijnlijk meer had kunnen doen: 1-1. Het team van Roy Hodgson kon niet lang van het doelpunt genieten. Dominic Calvert-Lewin kopte de bal door richting Richarlison, die een rush van een meter of dertig op links met een kunstige inzet in de rechterhoek afrondde.

Everton kwam in de slotfase nog op 3-1. Een corner van Lucas Digne werd door Richarlison verlengd, waarna de bal tegen de onderkant van de lat ging. Calvert-Lewin tikte de bal van dichtbij binnen en maakte daarmee zijn dertiende van het seizoen. Crystal Palace blijft voorlopig veertiende; de Londense club wacht al sinds 26 december op een overwinning. Na de 2-1 zege op West Ham United volgden vier remises, drie nederlagen én eliminatie in de FA Cup.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Reacties

Sorry hoor, maar die Sidibe verdient toch gewoon een ongelofelijke schorsing van Everton.. Hoe onprofessioneel en hoe ongeïnteresseerd kun je zijn? Gewoon niet eens je spulletjes aan hebben als je moet invallen.. Ik vind dit echt diep- dieptriest en zou er alle begrip voor hebben als Ancelotti er voor kiest om deze gozer eens goed aan te pakken.. Daar zit je dan voor 200K per week, en alles wat je moet doen is zorgen dat je een half uurtje kunt voetballen..

8 februari 2020 om 15:56

Hoe kun je je hier druk om maken? Incident is binnenkort vergeten. Ja, als dit structureel te zien is bij een speler, dan kun je hem verdenken van geen interesse of luiheid. Maar dat bepaalt Ancelotti en wij, buitenstaanders, kunnen dat echt niet beoordelen.

8 februari 2020 om 16:00

Dit is gewoon pure domheid en dat mag van mij consequenties hebben, zeker. Hij moest een geblesseerde speler vervangen en door hem moest Everton nog even verder met 10 man. Gezien de belangen in de PL kan zijn grapje veel gevolg hebben.

8 februari 2020 om 16:05

Ancelotti zou zich daar zeker druk om kunnen maken. Je staat voor enkele minuten gewoon met 10 man door zo’n domme fout. Als er een tegentreffer was gevallen dat zou die Sidibe alle schuld krijgen en zeker een straf krijgen. Nu komt hij goed weg. Hij heeft wel voor een paar minuten z’n team in de steek gelaten

8 februari 2020 om 15:59

Gelukkig zijn het net mensen he... voetballers.

8 februari 2020 om 17:55

Dat jij geld gelijk zet aan een menselijke fout getuigt niet van bijster veel intelligentie. Het is dom, een opmerking mag gemaakt worden, maar die jongen zal dit niet expres gedaan hebben. Gelukkig ben jij mijn baas niet, Yoeri.

In de categorie ‘Voetballers zijn dom’, mag ik van jou Sidibe? Zou hij ook eerst zijn broek aantrekken alvorens hij zijn boxershort aandoet?

Haha Mason Holtgate en Tom Davies doen alvast steen-papier-schaar voor wie de sok moet gaan halen

8 februari 2020 om 19:50

Beetje triest dat jij nu direct je gelijk gaat halen, terwijl het seizoen nog niet eens is afgelopen. En inhalen is pas sprake van als ze structureel boven Arsenal gaan eindigen. Dat kan absoluut gebeuren, maar zo prematuur als jij nu stoer je gelijk gaat halen vind ik nogal jammer. Provocatie vind ik het niet overigens.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren