Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europees kampioen van 2004 probeert eer te redden met zeventigjarige coach

Laatste update:

Griekenland heeft een nieuwe bondscoach. De zeventigjarige Sergio Markarián uit Uruguay is aangesteld als opvolger van Claudio Ranieri, die in november na een dienstverband van drie maanden werd ontslagen vanwege de slechte resultaten in de EK-kwalificatiereeks.

/

Markarián heeft een contract getekend tot december 2015, zo meldt persbureau ANP. Als hij zich met de Europees kampioen van 2004 weet te plaatsen voor het EK van 2016 wordt zijn contract automatisch verlengd tot en met dat toernooi, maar die kans is niet bijzonder groot.

Met een punt uit vier wedstrijden staat Griekenland laatste in een groep met de Faeröer Eilanden, Finland, Hongarije, Noord-Ierland en Roemenië. Na het vertrek van Ranieri, die onder meer verloor van de Faeröer Eilanden (0-1), nam Kostas Tsanas de honneurs waar als interim-bondscoach.

Griekenland hoort thuis op een EK

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Was zeker degene die t laagste salaris eiste.

Haha nou Rehhagel was destijds ook al over de honderd, dus ik zie de logica.

Griekenland zou ik niet missen op een toernooi, ze hebben één keer gestunt en zich daarna met afgrijselijk voetbal door de ene na de andere makkelijke poule gemazzeld, vooral in de kwalificaties hebben ze geloof ik de voorbije tien jaar nooit een fatsoenlijke tegenstander geloot. Ik verdenk Griekenland er bovendien van dat ze al jarenlang op ieder toernooi proberen om mijn ogen te vermoorden. Dat lukt overigens aardig.

Ik stel voor dat ze gewoon weer op het strand gaan liggen in juni, net als vroeger. Beter voor iedereen.

Lijkt me lastig om als met name jonge Griekse voetballer fatsoenlijk te communiceren met een 70jarige Uruguayaan...die snappen elkaar toch niet?

het griekenland van nu heeft achterin toch wel wat aardige spelers maar voorin is het allemaal maar magertjes met weinig creativiteit en bijna geen scorend vermogen.

in de jeugd hebben ze ook niet veel bijzonders op dit moment

Markarian heeft on het begin van deze eeuw een aantal jaren in Griekenland gewerkt en spreekt hartstikke goed Grieks. Hik was coach van Panathinaikos en in die tijd speelde Pana echt goed voetbal met mooie overwinningen in de CL op o.a. Barcelona, Arsenal, Schalke, HSV, Juventus en weet ik veel wie nog meet. Als hij hetzelfde kan bereiken met het nationale elftal dan maken ze nog een kans om als 3e te eindigen of zo en playoffs te halen en alsnog naar het EK te gaan. In ieder geval spelen zijn teams altijd positief voetbal.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren