Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Europa komt te vroeg voor Go Ahead: ‘Tijd te kort, maar het is niet anders’

Laatste update:

Terwijl de meeste clubs zo langzamerhand uit de zomerslaap ontwaken, is Go Ahead Eagles alweer volle bak aan het trainen. De eerste officiële wedstrijden staan voor de deur: op 2 en 9 juli speelt de degradant in de voorronde van de Europa League tegen Ferencváros. Honderd procent fit zal de club uit Deventer nog niet zijn, erkent trainer Dennis Demmers op de clubwebsite.

/

“Zo'n korte voorbereiding is moeilijk. Topfit zullen we niet zijn. Op hoeveel procent we zitten? Dat kan ik niet inschatten. We hebben tijd te kort, maar het is niet anders”, laat Demmers optekenen.

Zaterdagavond speelde Go Ahead Eagles een oefenwedstrijd tegen het Sallands Streekteam (8-0) en die wedstrijd werd alvast bekeken door ‘een spion’ van Ferencváros. Ralf Zumdick, de assistent van hoofdcoach Thomas Doll, trok naar Hetten om Go Ahead in actie te zien. De Deventenaren houden het zelf bij videobeelden. “We gaan ons er volgende week mee bezig houden”, aldus Demmers.

Denk je dat Go Ahead Eagles het goed gaat doen tegen Ferencváros?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een feest dit fair play-ticket. Nederlandse coefficient naar beneden, niet eens uitsupporters mee, en dan kunnen ze vanwege die idioot vroege datum ook niet eens een fatsoenlijke voorbereiding draaien. Niets ten nadele van Go Ahead, maar dit is natuurlijk dramatisch.

28 juni 2015 om 12:09

Dat coëfficiënt is onze eigen schuld. Door de play offs kan de nummer 7 wel Europa in en de nummer 4 niet, terwijl die over 34 wedstrijden toch bewezen heeft een betere ploeg te zijn. Die play offs is het failliet van het Nederlandse voetbal.

28 juni 2015 om 13:21

Precies had ook liever Feyenoord in Europa gehad dan Vitesse die op het begin start problemen heeft en gelijk na één ronde er al uit ligt.
Feyenoord met Kuyt erbij had er meer te zoeken.

28 juni 2015 om 13:30

De play-offs zijn een absolute meerwaarde! Dat maakt het veel verder in de competitie nog veel spannender voor veel meer clubs. Tot aan het einde van het seizoen heeft zelfs de nummer 10 nog iets om voor te strijden.
Daarnaast is het ook niet een geheel oneerlijk model, diegene met de langste adem wint. Vitesse verdiende dit jaar eerder Europees dan Feyenoord.

Daarnaast moet je niet alleen hoog kunnen eindigen in een competitiemodel, maar moet je ook laten zien dat je de stalen zenuwen hebt om in een knock-out duel, waar het er direct om gaat, te presteren. De kwalificaties zijn immers ook knock-out wedstrijden.

28 juni 2015 om 13:35

Inderdaad, als je Feyenoord ziet voetballen tegen Heerenveen hebben ze gewoon niets in Europa te zoeken. Leuk dat ze 4e worden in Nederland maar als er dan een tegenstander van een beetje naam om de hoek komt kijken kun je ze afschrijven. Nogmaals dan heb je niets in Europa te zoeken.

28 juni 2015 om 13:39

Wel spannender, maar ook oneerlijker. Als je 1 helft slecht speelt in de Play Offs dan kan je seizoen voorbij zijn. Zo wat leuk zeg.

28 juni 2015 om 13:45

elninoo

Tsja, dat zagen we ook tegen Sevilla, nu al 2 jaar op rij EL winnaar
Of in de eindstand van de groepsfase

28 juni 2015 om 13:48

Tja... en degene die dus vier helften goed speelde gaat door. Zie hier niet in wat er oneerlijk aan is. Je kan namelijk hetzelfde zeggen over de Champions League finale. Één helftje slecht spelen en je seizoen is voorbij. Heb echter nog nooit iemand horen beweren dat de CL-knockouts oneerlijk zijn.

28 juni 2015 om 14:02

Je strijdt 34 wedstrijden voor een plek. Dat is voor mij spanning zoals het hoort. Hoe kan je na zo'n lange strijd in godsnaam weer besluiten dat die clubs hun best moeten doen. Geef ze waar ze al die wedstrijden voor gewonnen hebben ipv weer een mini competitie na 34 wedstrijden.

28 juni 2015 om 14:07

Omdat de toegevoegde waarde die je er voor terugkrijgt (langer spanning in de competitie, meer clubs die ergens voor vechten, en daarom langer hun best zullen doen) groter is dan de waarde die je krijgt als je het niet zou doen.

28 juni 2015 om 17:35

leuk dat je feyenoord noemt, deze club heeft afgelopen seizoen wel 2x van go ahead eagles verloren..

28 juni 2015 om 12:10

Plus nog in Emmen spelen op kunstgras met 30 graden. Erger kun je niet voorstellen en dat tegen de sterkst mogelijke tegenstander die ze konden loten.

28 juni 2015 om 13:55

Je formuleert het heel goed..
Dit leidt tot niets.
Niet goed voor het Nederlandse voetbal.
Ik hoop er desalniettemin het beste van.
Als het maar geen afdroogpartij wordt.

28 juni 2015 om 15:19

Go ahead Eagles gaat stunten tegen ferncavos. Zitten ze hierna in poule of nog een voorronde

28 juni 2015 om 15:26

Hierna nog drie voorrondes...

28 juni 2015 om 19:38

Ze zitten nog 8 wedstrijden van de Groepfase af. Dus als zit door komen nog 3 rondes en 6 wedstrijden. Alleen FC Twente lukte het in 2012 vanaf de Eerste voorronde naar de Groepfase door te stoten.

28 juni 2015 om 15:19

Go ahead Eagles gaat stunten tegen ferncavos. Zitten ze hierna in poule of nog een voorronde

Wat nou te vroeg. Ze gaan bij de Eagles toch niet denken dat de poulefase zullen gaan halen?

28 juni 2015 om 12:04

Janta,

Daarom gaan we er als land op achter uit.

Dan moeten we voordat de EL en Cl echt beginnen, bij iedere speelronde de behaalde punten door één hoger aantal delen.

Als we dit fairplay ticket niet hadden gehad, zouden we in ieder geval het aantal behaalde punten door één club minder hoeven delen.

Hopen op een beetje leuke notering voor G
Ferencvaros.

Lastig te zeggen hoor... deze Poll. Een onbekend team dat Ferencváros en hetzelfde geldt voor Gae. Veel nieuwe spelers t.o.v. vorig jaar, maar er lijkt een beter gebalanceerd team dan vorig jaar te staan. Ben benieuwd hoe ze het gaan doen in europa.

28 juni 2015 om 11:52

Ik ken Ferencvaros alleen van 1995 toen Ajax in de poule tegen ze speelde.
Het werd geloof ik iets van 1-5 in de uitwedstrijd.
Veel bijzonder was het niet, en ik ga er niet van uit dat het nu veel beter zal zijn.
Go Ahead zal vast een kans hebben.

28 juni 2015 om 12:14

Dat Ferencvaros is volgensmij nog slechter. Want toen speelde ze nog poule fase cl en Ajax was wereld top toen.
Volgens mij is Go Ahead nog sterker dan afgelopen seizoen.

28 juni 2015 om 12:14

Nummer 2 van Hongarije geloof ik, en tuyp van Volendam heeft er geloof ik onder contract gestaan. Naja dat is JL niveau dus GAE maakt zeker wel een kans.. Ik gun het ze van harte en hoop dat ze het nog wat verder weten te schoppen, zal nog redelijk goed zijn voor het Nederlandse voetbal ook.

Je speelt voor het eerst in 31 jaar europees voetbal, de laatste keer dat je in de Europa League (toen zelfs Europacup II) speelde was zelfs 50 jaar geleden, het is een stunt van formaat en waarschijnlijk speel je de komende 30 jaar niet meer europees.... dan zorg je toch dat je topfit bent? Of verwachten ze binnen 2 jaar weer europees te spelen?

28 juni 2015 om 11:50

Tsja. Topfit, dan heb je 6 weken voorbereiding nodig. Hadden ze dag gedaan dan moesten ze half mei beginnen. Probleem is dat ze toen nog bezig waren.

Go Ahead moet het zien als 2 oefen potjes, want meer is het niet. Denk dat de wedstrijd na 1 wedstrijd al beslist is.

Wanneer ze ook gaan starten, de EL komt altijd te vroeg voor GAE :-)

heeft die tegenstander dan meer voorbereidings tijd gehad?

28 juni 2015 om 12:06

Dat wordt toch ook niet gezegd of als excuus aangevoerd. Alleen dat ze niet 100% topfit zijn.

28 juni 2015 om 12:14

De tegenstander heeft meer tijd gehad omdat de hongaarse competitie eerder was afgelopen

Probeert hij nu al excuses te verzinnen om zich tegen een grote nederlaag in te dekken?

Haha dat Ferencvaros Go Ahead zo serieus neemt zegt genoeg over het niveau van de nummer twee van Hongarije.
Maar iedereen heeft daar toch last van in die eerste voorronde Europa League neem ik aan?

Waarom geef je er dan voor op...? Fit zullen we niet zijn.... Neem je t ook niet al te serieus blijkbaar.... Ook vreemnd dat de knvb hier niet op 1 of andere manier een stokje voor heeft gestoken. Als twente de middelen niet had was t mssch idee als de knvb bij had gesprongen zodat ze alsnog mee konden doen. Geld zat en in t belang van t NL voetbal.

28 juni 2015 om 12:16

Precies, ze hadden gewoon Twente erin moeten steunen. Die hadden misschien nog de Groepfase gehaald en Ferencvaros verplettert.

28 juni 2015 om 12:20

@morgan. De KNVB gaat echt geel geld pompen in een club als Twente waar het geld als sneeuw voor de horizon verdwijnt.

28 juni 2015 om 12:45

Stop daar nou eens mee. Twente heeft fouten gemaakt, maar ze proberen nu alles weer op de rit te krijgen en ze geven nu echt niet meer te veel geld uit. Anders stond er bijvoorbeeld wel een andere trainer op dit moment. De reden dat de KNVB Twente niet meer steunt is het trucje met Jansen. De KNVB kon er namelijk niet tegen dat Twente een slimme manier had gevonden om de regels te omzeilen, maar ik denk ook niet dat ze het geld naar een andere ploeg hadden gedaan.

28 juni 2015 om 13:03

Zoveel geld hoeft dat toch niet te kosten...? Als gae er meteen uit vliegt is mssch wel onvoordeliger. Ik ben er ook niet voor hoor, maar bij wijze van uitzondering. Ach, llastig verhaal.

28 juni 2015 om 15:53

Dus omdat twente zichzelf haast failliet heeft gekocht moeten ze maar geld krijgen van de knvb? Wat een kul zeg.. dat het niet handig is dat go ahead europees speelt is duidelijk maar deze oplossing slaat helemaal nergens op. Dan wordt wanbeleid beloont.

Ik blijf het vreemd vinden, een degradant die Europees gaat spelen (en dus Nederland vertegenwoordigd).
Goed voor het coefficient, zon ploeg die er meteen alweer weer uitvliegt. Of denken ze bij GAE echt dat ze een ronde verder zullen komen?
Ze zijn zich nu al aan het indekken, korte voorbereiding, niet fit enz.....

28 juni 2015 om 12:31

Wat wij denken????
Verplaats jezelf eens in een supporter van een kleine club uit de JL.
Das toch logisch dat we dit tournooitje meepikken.
Zeik maar tegen fifa en knvb en hou es op met clubs afzeiken die dit graag willen doen

28 juni 2015 om 17:38

een nec nijmegen speelde ook europees voetbal terwijl ze in de eerste divsie zaten..volgens mij kwamen ze best ver oa tegen barcelona..

28 juni 2015 om 19:52

Ja inderdaad. Ze schakelde toen SK Brann uit Noorwegen uit. En vervolgens maar nipt met 2-3 verloren van Barcelona. Het stond zelfs met 2-0 voor.
Dus alles is mogelijk voor Eagles :D

Haha wat een gezeik weer hier. Knvb dit knvb dat...die regel was er al dus niet zo zeuren jullie. Alsof de middenmoters van de eredivisie het wel zouden winnen. Alleen een ajax psv of feyenoord had hier kans gehad. De rest eronder is allemaal onder niveau.

28 juni 2015 om 12:58

Voor ons is het prachtig! Het Emmen-stadion is zo goed als uitverkocht en we gaan er één groot feest van maken. En we zijn echt niet kansloos. We hebben prima ingekocht en we hebben een team waar veel spirit in zit. Ik kan niet wachten tot donderdag. Red Yellow Army on tour

28 juni 2015 om 13:24

Ik denk 3-1 donderdag en gelijkspel in Boedapest. Ik ga die wedstrijd zeker kijken. Heel bijzonder en altijd leuk vol verrassingen.

Tijd te kort? Kwaliteit te kort!

Dat gezeur over die coëfficient ook. De enige reden dat NL zich daar zorgen over moet maken, is omdat de traditionele top 3 de laatste jaren sterk achteruit is gegaan. Alle andere ploegen hebben daar in principe niks mee te maken, als die top 3 ploegen wel kwalitatief goed waren gebleven hadden die genoeg punten gepakt.

Ga dus klagen bij Ajax, PSV en Feyenoord en niet bij Gae.

28 juni 2015 om 13:40

roep je nu gewoon maar wat of?? klagen bij psv en ajax omdat we zo laag staan?? mischien eens wat beter inlezen voor je zomaar wat onzinnigs roept, Ajax heeft de laatste 5 jaar beter gepresteerd europees dan ploegen als Galatasaray, Liverpool, Kiev, Marseille, Cska, Sporting portugal, AS Roma, Fiorentina en Lazio.. allen hebben ze veel meer geld dan Ajax te besteden, en dat terwijl Ajax telkens in de poule des doods zat in de CL, dus roep niet zomaar wat als je er niks vanaf weet, ook psv heeft beter gepresteerd dan de bovengenoemde ploegen op uitzondering van kiev, je moet bij de subtop zijn die ons telkens punten kosten.

28 juni 2015 om 14:01

Hij heeft gewoon een punt.

Dat ploegen als Gae, Utrecht, Heerenveen, PEC en Vitesse er in één van de eerste rondes uitliggen is natuurlijk niet goed voor de coëfficient dat moge duidelijjk zijn.

Dat Psv, Ajax, Twente en AZ minder presteren dan dat ze 5 of 10 jaar geleden deden in Europa, heeft echter een veel grotere weerslag op de coefficient.

Met andere woorden: Dat we vroeger hoger stonden op de coefficientenlijst, is te danken aan geweldige Europes prestaties van Ajax, Psv, AZ en in mindere mate Twente destijds. Nu gaat het wat minder, dus staan we lager op de coefficientenlijst. Zo moeilijk is dat toch niet te begrijpen?

Je hele punt over het budget van Nederlandse clubs of het ongeluk dat Ajax heeft gehad heeft daar verder niets mee te maken.

Niemand beweert dat Ajax het slecht doet in Europa. Ja je hebt gelijk, Ajax doet het relatief zelfs prima in de Champions Leagua. Tien jaar geleden kwam Ajax of een andere NL ploeg echter wel eens door in die CL en nu worden ze uitgeschakeld in de EL door ploegen als Steaua, Dnipro en Slazburg. En dat zorgt er mede voor dat we er zo slecht op staan.

28 juni 2015 om 14:01

Maar die subtop scoorde nooit punten voor NL. Nederland had altijd maar 3 ploegen die goed mee deden in Europa en die staan nu toch echt wel een heel stuk lager in de rangorde in Europa dan 10 jaar geleden. Om nog niet te praten over 20 jaar of langer geleden.

De top 3 is ingehaald door allemaal clubs. Teams als AZ, Twente, Heerenveen hebben nooit voor de punten kunnen zorgen in europa, in de hele geschiedenis niet. Maar toen haalden de 3 topploegen gewoon genoeg resultaten. En dat is nu gewoon ook stukken minder.

28 juni 2015 om 14:38

Hakkie2,
" Teams als Twente, AZ en Heerenveen hebben nooit voor de punten kunnen zorgen in Europa" ....
Dit is zo volslagen onzin bij elkaar dat ik twijfel of jij de laatste 10 jaar het Europese voetbal hebt gevolgd.
Verdiep je er eens in en kom dan terug met een gefundeerde mening ipv zomaar wat te roepen.

28 juni 2015 om 14:55

Natuurlijk hebben ze wel wat punten gehaald, maar nooit structureel veel. Dat moet je ook niet van ze verlangen. Nee, er is maar 1 ding wat er mis gaat voor het NL voetbal. Niet dat de subtoppers uit NL niet goed genoeg scoren of dat er af een toe een minder team als Gae mee mag doen, maar dat de 3 topclubs niet meer structureel goed scoren in Europa. En dan gewoon echt goed. Dat is de laatste 10/15 jaar zo hard achteruit gegaan. Clubs als Ajax, PSV en Feyenoord waren begin van deze eeuw nog subtop in Europa (met zelfs kansen om bij de laatste 8 in de CL te komen of om de Uefa Cup te winnen), dat zijn ze nu niet meer. Dat is wat er mis is gegaan. Niet dat de kleine teams te weinig punten pakken.

Ook 3/4 jaar terug pakten de grote teams nog standaard 15 tot 20 punten in europa, nu zijn dat er geen 10 meer.

28 juni 2015 om 19:42

@hakkie2
AZ heeft de laatste 10 jaar veel punten voor Nederland bezorgt hoor. @x kwart finale en 1x halve finale!!

28 juni 2015 om 13:52

Ja en toch zijn ze alle 3 pas uitgeschakeld in de knockoutfase, waarvan Feyenoord tegen AS Roma met spelers als Totti De Rossi Ljajic Gervinho Doumbia Turpin etc etc. Ajax tegen EL- finalist Dnejpr en PSV tegen Zenit dat money to blow heeft.

Dat zijn toch niet de minste tegenstanders gebleken. En daarbij kom dat Feyenoord en Ajax zeker kansen hadden. Bovendien komt AZ weer in de EL en die presteren ook bijna altijd goed.

Ferencvaros is een Hongaarse topclub en Go Ahead is gedregradeerd.
Zie het ludieke verschil.
De Deventernaren moge en rondje medoen en dan liggen ze eruit.

28 juni 2015 om 14:29

We wonnen met een slechtere selectie dit seizoen twee keer van Feyenoord en twee keer van PEC Zwolle. Waarom zouden we Ferencvaros niet kunnen pakken?

Ik was bij de oefenwedstrijd. En Nick de Bondt is een van de treurigste buitenspelers ooit. Van overbeek en mo hamdoui zijn echt heerlijke spelers. Verder is van ewijek en teijssen echt toppers. Mis nog een nieuwe spits. Dit word wss de opstelling.
Cummins
Vriends schenk
lambooij teijssen


Turuc duits
Van ewijek

Van overbeek ten den wolters

De bank:
Tanda
Postma
Groenbast

28 juni 2015 om 19:46

Go Ahead gaat gewoon stunten. Gedegradeerd of niet. Volgens mij zijn ze nog sterker dan afgelopen seizoen.
Is trouwens een groot voordeel dat je uit de second league speelt van Nederland. Iedereen onderschat je eerder en je hebt amper druk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren