Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

ESPN onthult keeper van ‘basisteam’ van Oranje op de training

Laatste update:

Het Nederlands elftal heeft donderdag getraind in Qatar ter voorbereiding op het WK-treffen met Senegal van aanstaande maandag. Pascal Kamperman was namens ESPN aanwezig bij die training en zag dat in de partijvorm veel vermoedelijke basisspelers een geel hesje uitgereikt kregen. Andries Noppert was de doelman van dat team.

De afsluitende partijvorm was voor het journaille aanleiding om goed te kijken welke spelers in welke teams werden geplaatst. Kamperman stelde dat het gele team veel spelers herbergde die in de afgelopen wedstrijden in de basis stonden. "Die hadden Jurriën Timber, Virgil van Dijk en Nathan Aké", vertelt de verslaggever van ESPN. "Daarachter de doelman, Andries Noppert. Daarvoor stond Frenkie de Jong, Cody Gakpo zat ook in die ploeg en ook nog Steven Bergwijn en Vincent Janssen."

Kamperman weet niet hoe veel waarde hij moet hechten aan de verdeling van de hesjes, maar vindt het wel opvallend dat zo veel vermoedelijke basisspelers met elkaar in een team zaten. "Ik weet dat het speculeren is en dat het misschien weinig zegt, maar dat uitgerekend die spelers bij elkaar in een team zaten vond ik toch opmerkelijk. Of Noppert dan de eerste doelman gaat zijn, is de vraag. Hij liet ook wel een paar ballen door."

Het WK start zondagavond met de openingswedstrijd tussen Qatar en Ecuador, de twee andere landen die ook in de groep van Nederland zitten. Dat duel begint om 17.00 uur Nederlandse tijd. Maandagmiddag vanaf 17.00 uur komt Oranje in actie tegen Senegal, waarna vrijdagmiddag de confrontatie met Ecuador op het programma staat. De groepsfase wordt door Nederland afgesloten met een wedstrijd op dinsdag 29 november tegen het gastland.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Moet niet gekker worden jongens, man man man!Mag iig hopen dat hij het zeker NIET wordt!

17 november 2022 om 20:03

Ik denk dat het tussen Noppert en Bijlow gaat. Noppert omdat hij als enige echt in vorm was en het super deed en bijlow omdat dat het eeuwige talent is en in goede vorm de beste keeper. Waarschijnlijk test van Gaal de connectie tussen Ake, Van dijk, Timber en de keepers. Morgen dan wellicht de beurt aan Bijlow

17 november 2022 om 20:20

Hou is op met dat gelul over de enige die echt in vorm is man man man. Je kijkt geen Feyenoord, anders zou je weten dat Bijlow ook echt in vorm is en daarom gewoon moet keepen.

17 november 2022 om 20:32

Bijlow is al een tijd in vorm man, zowel Europees als in de competitie.

17 november 2022 om 20:45

Dat niet alleen, Noppert had in de wedstrijden voor die uitzaaiwedstrijd slechts 2 reddingen in 2 wedstrijden. Bijlow is de enige die echt in vorm is. Verder is hij natuurlijk ook kwalitatief gewoon veruit de beste keeper.

17 november 2022 om 20:53

Die staat inderdaad geheid strak van de zenuwen onder de lat. Dan krijg je capriolen a la Jeroen Zoet, maar dan waarschijnlijk veel erger. Hoe kun je in hemelsnaam denken dat een doelman die net een jaar in de Eredivisie keept (nota bene in de middenmoot) zich mentaal staande houdt op het wereldtoernooi, wetende dat de gehele voetbalwereld meekijkt? Dat zie ik echt niet goed gaan!

17 november 2022 om 23:10

Neee 100% Bijlow je hebt een beetje status nodig noppert is echt niet goed genoeg dit is het hoogste podium, de enige die een beetje ervaring heeft met de Europese successen van vorig seizoen is Bijlow en ik hoop dat hij het ook word alleen hopen dat het mannetje van glas heel blijft want dat is zijn enige minpunt snel geblesseerd raken

Met alle respect voor Andries maar zelfs als Ajacied hoop ik echt dat Bijlow de 1e keeper wordt.

17 november 2022 om 20:04

@swaap
Heeft niets met voorkeur voor Ajax te maken. Van de geselecteerde keepers is Bijlow de beste keeper en in vorm. Daar hoef je geen clubbril voor af te zetten.

17 november 2022 om 20:35

Bijlow toch gewoon terecht nr 1? Noppert heel leuk allemaal, maar heeft in totaal 5 potten tegen Ajax/Feye/PSV gespeeld als hoogste niveau, en hield alleen tegen Feyenoord de 0. Dat is simpelweg een schande om die op te stellen als nr 1. Ik denk persoonlijk dat ze er alle 3 een gaan spelen, v Gaal wil graag laten zien dat iedere speler gebruikt moet worden en je hebt daarna een mooi moment om de knoop door te hakken.

17 november 2022 om 20:45

Leuk dat je gaat verwachten dat een keeper van go ahead en heerenveen de nul gaat houden tegen Ajax. Bijlow beste keuze by far, maar Noppert is geweldig aan het keepen

17 november 2022 om 20:57

Noppert heeft totaal geen Europese ervaring, kent niet eens de druk van een Nederlandse topclub of top competitie en keept net een jaar in de Eredivisie. Denk je werkelijk dat die het hoofd koel gaat houden tijdens het grootste voetbaltoernooi ter wereld? Dat is gewoon totaal andere koek dan keepen bij Heerenveen. Daar lijken sommigen aan voorbij te gaan, want Feyenoord is al een verschil van dag en nacht vergeleken met Heerenveen, laat staan Oranje op een WK.

17 november 2022 om 20:05

Bijlow stond aan de andere kant. Goede test tegen de beste spelers. Zo kun je ook redeneren 😉

17 november 2022 om 20:57

Idd zou zou ik het ook bekijken. Bijlow nr 1 keeper de komende jaren. Daarachter zit niemand in de buurt.

17 november 2022 om 20:59

Het zou ook lachwekkend zijn als Noppert onder de lat staat in de eerste wedstrijd. Het zou me ook niets verbazen, want overtuigend vind ik Van Gaal allerminst in z'n keuzes. Die denkt dat zijn vertrouwen in spelers genoeg is om die spelers maximaal te laten presteren, maar Noppert heeft nog niet eens 10 procent van de druk meegemaakt die zo'n WK met zich meebrengt. Die kent alleen de rust van de Eredivisie middenmoot / lage subtop.

17 november 2022 om 20:30

Als dit waar is zou je als Bijlow zijnde het vliegtuig terug pakken. Gaat nergens over Noppert in de goal.

Als Noppert ook nog eens basis keeper is kan ik die hele van Gaal niet meer serieus nemen

17 november 2022 om 20:05

Jouw probleem. Ik zou geen andere coach liever zien dan van Gaal

17 november 2022 om 20:18

Als er iemand is die ons wereldkampioen kan maken dan is het wel van Gaal, maar dat wil niet zeggen dat hij geen rare keuzes kan maken. Punt is alleen dat al zijn rare keuzes ook goed uitpakken 😂 Noppert ketst er dadelijk gewoon 4 uit de kruising tegen Spanje in de finale.

17 november 2022 om 20:30

Och wat zou hij mooi zijn dat dat gebeurt. Zouden al die grote smoelen hier gesnoerd zijn te doen alsof er een pannenkoek op de goal staat

17 november 2022 om 21:00

Noppert in de goal gaat je geheid punten kosten, enkel al op het mentale aspect.

17 november 2022 om 21:25

Welk mentale aspect? Als er iemand nuchter is en geen last heeft van druk is het Noppert wel

17 november 2022 om 21:37

In de Eredivisie niet, maar dit is het WK, waar honderden miljoenen kijken. Iedereen voelt daar druk. Noppert is een goede keeper, maar als basisdoelman zou ik meer vertrouwen hebben in Bijlow. Is wat mij betreft onbetwiste nummer 1.

In noppert we trust !! Toch geweldig man

Als je 11 tegen 11 speelt, zit altijd minstens 50% van het basisteam bij elkaar ja. Al met al: zegt dus helemaal niks…

17 november 2022 om 21:38

De namen die Kamperman opnoemde leken toch verdacht veel op de basiself.

V. Gaal is kampioen zand in de ogen strooien jongens...
Just saying.

17 november 2022 om 20:05

Toch nog een voordeel aan een WK in de woestijn dan!

18 november 2022 om 15:08

Tuurlijk!
V. Gaal voelt zich als een vis in het.... zand.

Zou wel iets van van Gaal zijn. Maar hoop toch echt dat dit niet de keeper wordt. Bijlow is de enige keeper die mee is met een beetje niveau. Als die niet de eerste keeper wordt dan Worden de kansen om een beetje verder de komen klein.

Zou dit een meesterzet van Louis zijn, om op deze manier Bijlow te prikkelen?

Logisch, de beste keeper stel je op. Van de drie is dat natuurlijk Noppert. No nonsense, nuchter en fantastische reflexen. Uitstekende keuze van Van Gaal

Valt ook wat voor te zeggen dat je de 1e keeper dan juist bij de tegenpartij neerzet. Dan keept de basiskeeper tegen de basisspitsen.

17 november 2022 om 20:40

Dat deden ze bij mijn amateurteam ook altijd, meeste weerstand.

Van Gaal is een man van de statistieken. Ik zag vandaag ergens voorbij komen dat Noppert de langste speler van dit WK is met zijn 2.03m. Enige mogelijke logica als dit waar is in mij ogen haha.

17 november 2022 om 20:23

Simpel: lange keeper, laag in de hoeken schieten. Zo doen we dat in de 4e klasse reserve

17 november 2022 om 21:13

Ook lange keepers kunnen snel bij de grond komen , hangt van de reflexen af.

Ikzelf ben 1.90 maar veel ballen over de grond in de hoeken tik ik er nog wel uit

Noppert is toch wel een gokje gezien zij geringe ervaring, maar de beste keuze gezien de andere 2 teveel blunders maken. Plus heb je met bijlow ook nog het probleem dat hij ontzettend matig is bij penalty's.

17 november 2022 om 20:12

En hoeveel penalties verwacht je per (normale) wedstrijd gemiddeld tegen te krijgen? Bijlow is in potentie met stip de beste van de 3

17 november 2022 om 20:17

Hij moet nou gelijkwaardig of beter zijn om in de basis te staan, niet over 3 jaar. Ik geef aan dat het buiten zijn geregelde flaters een minpunt is, en niet alleen dat.

17 november 2022 om 22:09

Pasveer ook. Die gaf zelf nog toe dat hij tijdens dat penaltyexperiment van Van Gaal geen enkele bal heeft tegengehouden.

In zo’n trainingsvorm zet je je eerste keeper bij het mindere team, zodat hij wat meer te doen heeft.

Van Gaal en of Frans Hoek willen gewoon graag de nieuwe keeper uitvinden blijkbaar. Eerst hebben ze Flekken daarvoor misbruik en nu wordt het Noppert ineens.. 🤮

17 november 2022 om 20:19

Dat is dus precies het gevoel wat ik ook heb. Het moet allemaal een ontdekking zijn zodat ze kunnen zeggen “wij hebben die speler gemaakt tot wie hij nu is”.

Helaas voor Flekken kregen ze het twee maanden voor het WK opeens op hun heupen en besloten ze een nóg nieuwere ‘ontdekking’ te doen genaamd Noppert…

Ik vind Noppert echt een geweldige keeper.. Hoop dat Feyenoord hem haalt als Bijlow vertrekt.

Als Noppert keept zoals tegen Feyenoord, prima toch.

Zou toch schitterend zijn als wij met Noppert op doel aankomen zetten op het WK.

Het is natuurlijk weer zo’n Van Gaal ding om te kunnen zeggen ‘ik heb die noppert gezien’ of zoiets onnozels. Heel Nederland zou voor bijlow kiezen maar van Gaal MOET iets bijzonders doen om de aandacht te krijgen. Wat een vervelende vent.

Ik ben er vrij zeker van dat Pasveer de eerste doelman gaat worden.
De meeste mensen baseren hun keuzes op de laatste 2 maanden en vaak ook naar hun clubvoorkeur omdat ze hun keeper het meeste volgen danwel vaak de beste vinden. Denk zelf dat de keepers over een veel langer tijdsbestek onder de loep zijn genomen en denk dat de verschillen niet zo heel groot waren waardoor er meerdere andere kwaliteiten de doorslag hebben gegeven waarom bv een Cilissen en Flekken zijn afgevallen.
Het klopt dat Noppert en Bijlow nu wat meer in vorm zijn dan Pasveer, maar ik vind wel dat Pasveer nu teveel wordt neergezet alsof hij aan elke tegengoal van Ajax schuld heeft (dit gegeven wordt vooral gevoed door zijn leeftijd maar het wil niet zeggen dat houdbaar lijkende ballen door een ander wel gestopt waren)
Hoek en van Gaal hebben de 3 keepers nu genoeg gezien en getest (meer dan wij die ze alleen in een paar wedstrijden zien)
Geloof echt niet dat Hoek en van Gaal een keeper meenemen die trager naar de hoek duikt dan de rest.
Feit blijft wel dat Pasveer de afgelopen 3 jaar de beste keeper in de eredivisie was. Dat hij nu ff wat minder is komt ook door de slechte verdediging van Ajax.
Pasveer heeft de 2 laatste keer de nul gehouden en dus geleverd bij Louis, hij weet dus dat Pasveer met een goede verdediging voor hem levert. Daarbij straalt hij rust uit en voetbalt goed mee.
Nu komt het Genie van Gaal ook naar boven. Hij begint met Pasveer in de basis want als die het net zo goed doet als de afgelopen 3 jaar dan is er niks aan de hand. Maakt Pasveer 1 of meerdere misstappen dan kan hij daarna altijd nog een volgens hier velen betere keeper inbrengen en dat is toch fijn!
Stel je voor hij begint met Bijlow en die maakt een paar ketsers dan moet hij eigenlijk volgens velen een slechtere keeper inbrengen en begint het hele land te nuilen nu heb je alleen hem nog. Noppert is duidelijk die heeft te weinig ervaring op dit niveau om in de basis te beginnen.

Ik voel me ergens gezegend niet in deze straat te wonen en toch in het prachtige Den Haag, maar die jongens zijn niet gek. Tuurlijk, ADO speelt echt een kutseizoen, maar Verheydt voor Luuk, Vincent of Wout was echt geen slecht idee geweest. Jammer man, hadden we naast een goeie pinchhitter een prachtige mascotte erbij!

edit : Ha, ging het artikeltje lezen, viel over het filmpje en was het zo eens over Verheydt dat ik vergat dat ik eigenlijk op een ander topic reageer. Noppert als numero uno is in principe mijn wens, echt een leuke knul, leuke uitstraling, ongelooflijk droog. Of hij de beste keeper is, geen idee, maar wel het beste ingrediã«nt voor een sprookje.

Noppert in oranjeee!

Ik vind hem ook de beste van de 3, een grote keeper die ook echt gebruik maakt van zijn lengte. Heerst in de 16m gebied, zoals Gomez dat vroeger bij PSV deed. Dat doen Pasveer en Bijlow niet.
Bovendien heeft Bijlow nog wel eens kortsluitingen, gelukkig niet meer zovaak als vroeger, dat hij uit de goal stormt en rood pakt. Noppert is een rustige gozer die zich niet zo druk maakt om de media en wat anderen van hem vinden. Bijlow is daar veel meer mee bezig en voelt daarom ook meer druk.

Maar goed Noppert speelt bij Heerenveen dus op voorhand nemen vele mensen hem hier daarom niet serieus. Maar ik kijk er niet raar op dat Ajax aankomende zomer hem gaat halen en dan opeens is het de beste keeper van NL want dan speelt hij voor ajax.

Ik ken die discussies, heb die eerder gehad over Odegaard, Ziyech, dumfries, Veerman. Dumfries werd ook lacherig om gedaan maar kijk wat die jongen allemaal bereikt.
En ook Noppert wordt zo'n speler die over 1 a 2 jaar door veel meer mensen gewaardeerd wordt, komt wel. Mocht er iemand zijn die er een leuke fles drank tegenover wilt zetten, dan hoor ik het wel.

Dit kan toch niet waar zijn. Noppert heeft vanaf het seizoen 2014/15 tot nu toe slechts 85 wedstrijden gespeeld, waarvan slechts 32 in de Eredivisie. De rest is allemaal op een lager niveau. SC Heerenveen is de beste club waar hij ooit heeft gespeeld. Zo'n man hoort toch niet in Oranje. Zet Bijlow daar toch neer. Die heeft al eerder in Oranje gespeeld, heeft met Feyenoord veel Europese ervaring. Iedere Nederlander zou Bijlow opstellen, maar ik vrees dat Van Gaal en met name professor Frans Hoek eigenwijs genoeg zijn op Noppert op te stellen. In dat geval hoeven we niet zo veel van Oranje te verwachten. Andries is iets te veel in zichzelf gaan geloven de laatste periode. Ik zou buiten zijn lengte echt geen enkele reden op kunnen noemen waarom deze man thuis hoort op het WK.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren