Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ervaren Grieks duo houdt het voor gezien na verlies tegen Duitsland

Laatste update:

De uitschakeling op het EK na de nederlaag tegen Duitsland, betekent dat Griekenland afscheid moet nemen van een tweetal internationals. Na afloop van het duel maakten Nikos Liberopoulos en Kostas Chalkias bekend dat zijn een punt zetten achter hun interlandloopbaan.

Van Liberopoulos was al bekend dat hij zou gaan stoppen. Hij nam aan het einde van het seizoen al afscheid van zijn club AEK Athene. “Ik voel me gezegend. Ik kan een hoofdstuk afsluiten waarin ik deel uitmaakte van een grote Griekse familie. Ik wilde na de wedstrijd niet meer van het veld af. Vanaf nu zal ik als supporter achter deze ploeg blijven staan”, verklaarde de 36-jarige aanvaller.

De twee jaar oudere doelman Chalkias blikte eveneens terug op zijn carrière als international, die hem 32 interlands en een Europese titel (2004) opleverde. “Ik ben blij dat ik deel heb uitgemaakt van een ploeg die de kwartfinale van het EK heeft gehaald. Dit was een van de mooiste maanden uit mijn leven”, zo verklaarde hij.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat is toch afsluiten met een goed gevoel de poel fase overleven als zogenaamde lelijk eendje van het toernooi en vervolgens met een representatieve nederlaag tegen Duitsland 4-2 is gewoon Netjes voor zo'n land.

Stopt die oude middenvelder nu dus niet of is dat iemand die daar zelf nooit mee zou komen?

23 juni 2012 om 12:12

Karagounis bedoelde ik dus.

die blijft gewoon geloof maar die blijft ondanks zijn leeftijd nog altijd van grote waarde

bedankt jongens ! denk dat karagounis ook stopt ...en katsouranis zou er over nadenken

Grieken hebben echt alles gegeven en niet slecht gevoetbald. Maar gister werden ze gewoon van de mat gespeeld tegen de Duitsers maar dat was wel te verwachten. Duitsers spelen duidelijk het beste voetbal op het EK dus het is geen schande om van te verliezen. Ik maak me wel een beetje zorgen om de toekomst van de Grieken want hun elftal is oud en dit is de beste generatie die ze hebben. Hun elftal -21 stelt echt niets voor dus dat wordt een probleem voor ze.

23 juni 2012 om 13:06

Broeder, ik zie de toekomst voor griekenland wel rooskleurig in. Ze hebbe spelers zoals : fetfatzidis,kyriakos papadopoulos,sokratis,maniatis,kapino(doelman),tor... Dit zijn allemaal opkomende talenten en/of spelers die nu al in de ploeg/kern zitten

23 juni 2012 om 13:26

En dan vergeet je Ninis nog. Speelde dan wel niet zo'n goed EK, maar wordt toch gezien als één van grootste talenten die Griekenland heeft gehad. En als ik het goed heb maakt hij deze zomer de overstap naar de Serie A, nl Palermo, waar hij ook voor grotere clubs had kunnen kiezen. Echter kan hij bij Palermo nog grote stappen in zijn ontwikkeling gaan maken.

Ik denk dat Karagounis en Katsouranis ook wel zullen stoppen, zij moeten ruimte maken voor nieuwe, jongere spelers. Sas euxaristw olous.

23 juni 2012 om 15:46

Waarom Katsouranis? Die is nog maar 32, kan echt nog wel

Was Chalkias niet die keeper die na 2 blunders al in de eerste helft werd vervangen?

23 juni 2012 om 13:43

dat was hij ja , nooit echt een betrouwbare keeper geweest . Sifakis gisteren was ook niet 100%
Het word tijd voor onze super keeper Kapino van Panathinaikos een kans te geven , ook al is hij maar 18

23 juni 2012 om 13:53

Nou dan vraag ik mij af waar zijn uitspraken vandaan komen.

´´ Dit was een van de mooiste maanden uit mijn leven´´

Hij gaat voortaan door het leven als die blunderende keeper die beschamend al tijdens de eerste helft werd gewisseld. Daarna heeft hij niet meer onder de lat gestaan. Vreemd deze uitspraken. Tikkeltje te politiek correct.

23 juni 2012 om 14:39

Hij heeft wel een degelijke carriere achter de rug , maar inderdaad hij staat ook bekend om zijn flaters. En hij werd gewisseld omdat hij 'gekwets' was maar dat leek mij niet zo . Achja maakt niet meer uit

23 juni 2012 om 14:54

over de keeper die gisteren tegen duitsland keepte was wel redelijk voor zijn niveu, je moet niet verwachten dat zo een keeper even goed als neuer gaat keepen

23 juni 2012 om 16:14

Ma goed dat gij de kenner zijt , Redelijk voor zijn niveau? voor wat voor spelers houd ge de Grieken eigenlijk? Die keepte helemaal niet goed voor zijn doen gisteren !!! Kapino moest mee en dan was er tegen polen en tsechie niks gebeurt .

Ach wat maakt het uit. Griekenland moet nu werken naar een nieuw team, een team met misschien nu al Kapinos op doel, met Torosidis, Papadopoulos, Sokratis, Ninis, Fetfatzidis, Mitroglou, Samaras, Fortounis, Maniatis (al houd ik hem wel verantwoordelijk voor de 2e tegengoal; stond te slapen), Makos, etc. Dan maar geen WK halen maar wel aan een ploeg bouwen die daarna 2 toernooien meekan.

23 juni 2012 om 15:45

Concurrentie is van Bosnie en Slowakije. Dan vind ik wel dat ze het WK moeten halen, Bosnie is een serieuze bedreiging, maar ze laten veel punten liggen altijd

Wel gierig van die salpingidis hij nam de penalty zelf, ik gunde liberepoulas (wat het ook mag wezen).

Chalkias zal niemand missen, maar Liberopoulos speelde helaas altijd beter bij zijn clubs dan voor Griekenland, net als Gekas.. De verdediging is jong, keeper is ook geen probleem, Karagounis is te oud, maar Katsouranis moet de nieuwe Karagounis worden en hopen dat er weer goede grieken opstaan, vooral in de spits

De grieken hebben het uiteindelijk goed gedaan. Een mooi moment om een punt achter carrière te zetten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren