Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Erik ten Hag wist niets van opmerkelijk verzoek spelers Manchester United’

Laatste update:

Enkele spelers van Manchester United hebben bij de trainingsstaf geklaagd dat de selectie zondag geen vrijaf kreeg, zo onthult The Guardian dinsdag. De betreffende spelers wilden een dag na de 1-2 nederlaag tegen Fulham op Old Trafford vrij hebben, maar aan dat verzoek werd niet voldaan.

Volgens de Engelse krant was manager Erik ten Hag niet op de hoogte van het nogal ongebruikelijke verzoek. De Nederlandse coach gebruikt de dag na een wedstrijd meestal voor videoanalyse en uitlooptrainingen. Dit ritueel wilden zijn assistenten dus niet doorbreken afgelopen zondag.

Het verzoek vanuit de spelersgroep zorgde voor verbazing op Old Trafford, zo weet The Guardian voorts te melden. Ten Hag hecht namelijk veel waarde aan de activiteiten een dag na de wedstrijd, terwijl Manchester United daarnaast een zeer povere indruk maakte tegen Fulham.

The Guardian bracht november vorig jaar naar buiten dat een deel van de selectie vond dat de tegenvallende prestaties te maken hadden met de vele trainingen die in de voorbereiding waren afgewerkt. Sommige spelers waren aan het begin van het seizoen net zo moe als aan het einde van de vorige jaargang.

Manchester United leek bezig aan een opmars in de Premier League en er werd alweer voorzichtig gedacht aan een ticket voor de Champions League. Na vijf opeenvolgende overwinningen werd er echter verloren van Fulham, waardoor de achterstand op de felbegeerde vierde plaats is opgelopen naar acht punten.

Toekomst twijfelachtig


Over de toekomst van Ten Hag bij the Red Devils bestaan twijfels in de Engelse media. De Manchester Evening News meldt dat Brighton & Hove Albion-manager Roberto De Zerbi naast Liverpool en Bayern München in de gaten wordt gehouden door Manchester United.

Sir Jim Ratcliffe, co-eigenaar van Manchester United, gaat de komende maanden de prestaties van Ten Hag evalueren. Bij een negatieve beoordeling geldt De Zerbi als topkandidaat om de Haaksberger op te volgen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dit soort dingen die naar buiten komen over onenigheid met de manager zijn meestal het begin van het einde

27 februari 2024 om 20:13

Los van het feit dat de selectie het vertrouwen in hem verloren lijkt te zijn, is het krediet in zijn algemeen ook wel een heel eind op.

27 februari 2024 om 20:13

Nee joh helemaal niet. United is de grootste club van Engeland en erover schrijven verkoopt. Tijdens de overwinningen wekenlang nauwelijks iets over United en nu na 1 nederlaag weer heel de dag artikelen. Kan, maar het zijn leugens. Denk je nou echt dat de selectie een vrije dag verwacht na zo’n wedstrijd?

28 februari 2024 om 11:10

Niet helemaal waar hoor. Na iedere overwinning werd toch ook heel veel geschreven dat ze de weg omhoog hadden gevonden en dat de aanvallers trio Højlund, Garnacho en Rashford prima begonnen te draaien. Ik zag vooral 3 egos die af en toe gelukkig scoorden maar dit terzijde. En dat ze dichter bij CL plekken in de PL kwamen. Bla Bla Bla.

Hetzelfde liedje als na iedere nederlaag. Ook dezelfde excuses van ten Hag. Maar dat zijn we na 15 nederlagen dit seizoen toch zeker wel gewend?

28 februari 2024 om 11:15

Welke excuses bedoel je dan. Ik zie namelijk alles van United, ook de persconferenties en Ten Hag verschuilt zich juist nooit ergens achter en zoekt geen excuses.
Na de overwinningen was de media aandacht echt een flink stuk minder. Kijk alleen de artikelen maar van gisteren en de dag ervoor.
Ineens allemaal verhalen om de club en ten Hag naar beneden te halen omdat het verkoopt om over United te schrijven.

Je verliest in eigen huis van Fulham en verwacht de volgende dag een dagje vrij. Dan zit er iets niet goed in je mentaliteit.

27 februari 2024 om 19:32

Vooral als het gebruikelijk is om een dag na de wedstrijd video analyses te doen. Als je gewonnen hebt en hij geeft je een dag vrij af als een beloning vind ik het begrijpelijk. Maar dit.. er is duidelijk iets mis met de leiders in deze selectie.

27 februari 2024 om 19:42

Als de spelers zelf denken dat het door vermoeidheid komt dan is het toch helemaal geen gek verzoek.

27 februari 2024 om 19:51

Naja als het klopt wat ik lees, namelijk dat het vooral video analyse is dan is het dat wel. Lijkt me ook gewoon heel belangrijk om als prof de dag na een wedstrijd een goede revalidatie training te doen. Dat helpt net met vermoeidheid en is niet belastend.

27 februari 2024 om 19:56

Tjah en dan geef je een dag vrij en gaan ze 2 dagen zuipen in een nachtclub. Knap je van op.

27 februari 2024 om 22:31

Hebben ze helemaal geen tijd voor, ze zijn thuis allemaal veel te druk met mishandelen van de vrouw

"hey staf, we hebben onszelf voor lul gezet in een blamage gisteren, ik denk dat we vandaag een dagje vrij verdienen, wat jullie?"

Verdienen een ouderwetse straftraining ja. Zou me verbazen als er 2 spelers in de selectie zitten die mentaliteit uberhaupt kunnen spellen.

27 februari 2024 om 21:02

Ja de diva’s mag je niet straffen hè. Ze hebben allemaal een luxe positie dat ze zich dan met z’n allen tegen de trainer gaan keren en de trainer ontslagen wordt .

28 februari 2024 om 07:55

Ik denk dat Malacia het sowieso kan spellen, maar weet niet of Eriksen het kan. Lang in Nederland geweest en spreekt goed Nederlands, maar geen idee of hij het ook kan spellen 🤷‍♂️

Hahahahahahahahh de spelers die gaan klagen omdat ze het zelf verpest hebben, United spelers leven in de omgekeerde wereld. Ik had oprecht gezegd 200 rondjes om het veld en geen pauze, wat een eigenaardige spelers zijn het.

Dit vat de afgelopen 10 jaar wel redelijk samen qua mentaliteit binnen het team, Ten Hag gaat het niet redden maar de volgende trainer stapt ook weer in een mijnenveld.

Als het waar is, wat voor een stelletje luiwammesen zijn dit toch.
Spelen ze een zoveelste baggerwedstrijd, willen ze nog een dagje vrij ook. Bruno Fernandes kapitein maken van dit zootje is wel een grote fout, deze gast is totaal geen leider, loopt voortdurend verongelijkt te zeuren en met z’n armen te zwaaien. Dit ziet toch het kleinste kind? Waarom ten Hag dan niet?

Hoe kan deze man nog steeds niet ontslagen zijn. Wat heeft man united onder hem bereikt ?

27 februari 2024 om 21:43

champions league. En een beker

28 februari 2024 om 02:37

Ze laten m waarschijnlijk net als Van Gaal het seizoen afmaken, in elk geval totdat top 4 en de FA cup definitief onhaalbaar is.

Ironisch gezien zit Ten Hag op het moment in exact dezelfde situatie als Louis in zijn tweede jaar: een slechter tweede seizoen dan het eerste, pijnlijk laatste geworden in de CL groep, top 4 uit zicht, alleen de FA cup nog als mogelijk lichtpuntje, en grote twijfels over zijn aankopen en management stijl.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren