Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Erik ten Hag en Manchester United mogen dankzij Casemiro blijven hopen op prijs

Laatste update:

Manchester United heeft zich woensdagavond ternauwernood geplaatst voor de kwartfinale van de FA Cup. The Red Devils hadden moeite om de kansen tegen Nottingham Forest om te zetten in doelpunten, maar een uiterst late treffer van Casemiro bleek voldoende voor de zege.

Erik ten Hag voerde drie wijzigingen door ten opzichte van het verloren competitieduel met Fulham (1-2) afgelopen zaterdag. Harry Maguire moest woensdagavond verstek laten gaan wegens een blessure en werd achterin vervangen door gelegenheidslinksback Sofyan Amrabat, waardoor Victor Lindelöf verhuisde naar het centrum van de verdediging. Scott McTominay startte in plaats van Kobbie Mainoo, terwijl Antony Omari Forson mocht aflossen.

Bij Forest was er een basisplek voor Neco Williams, die afgelopen winter in de nadrukkelijke belangstelling stond van Feyenoord. De Rotterdammers hoopten hem op huurbasis over te nemen, maar een deal kwam niet van de grond. Anthony Elanga, voormalig speler van de bezoekers, verscheen eveneens aan de aftrap.

Het eerste kwartier leverde meteen twee goede mogelijkheden voor Manchester United op. Na een ogenschijnlijk ingestudeerde korte hoekschop kon Antony aanleggen vanaf de rand van de zestien. Zijn poging leek gevaarlijk, ware het niet dat deze via de bovenkant van de lat achter het doel van Matt Turner eindigde. Even later was het de beurt aan Marcus Rashford om uit te halen vanaf net buiten het strafschopgebied, maar de Engelse aanvaller schoot ruim over.

Na een sterke beginfase van de uitploeg werd Forest wakker. Nog voor rust zouden the Tricky Trees via Williams, Elanga en Taiwo Awoniyi kansen krijgen, maar geen enkele poging bleek gevaarlijk genoeg om André Onana te passeren. Namens Manchester United zou McTominay voor de theepauze nog tweemaal een poging wagen, maar na 45 minuten stond er een 0-0 stand op het scorebord.

In het tweede bedrijf was de beginfase voor de thuisploeg. Forest kreeg via Elanga en Divock Origi twee meer dan prima mogelijkheden, maar beide buitenspelers lieten na om het Onana écht moeilijk te maken. Kansen voor beide ploegen volgden, maar het duel stevende af op een verlenging, aangezien niemand in staat bleek het net te doen trillen.

In minuut 89 kwam daar alsnog verandering in. Een vrije trap vanaf de linkerkant werd door Bruno Fernandes de zestien van Forest ingedraaid, waar Casemiro klaarstond. De Braziliaanse controleur hoefde de bal slechts te toucheren: 0-1. Wat volgde was een lange VAR-check wegens mogelijk hinderlijk buitenspel van Raphaël Varane, maar uiteindelijk bleef de goal staan.

De overwinning zou hierna niet meer in gevaar komen, waardoor Manchester United zich plaatst voor de kwartfinale van de FA Cup, waar het Liverpool treft. The Reds rekenden woensdag af met Southampton (3-0).

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Met de vele blessures vind ik dat United wel het overwicht had en de meeste en beste kansen creëerde. Imo wel verdiend.
Meer kan ik en valt er niet over te zeggen

28 februari 2024 om 22:54

Liverpool heeft ook allemaal blessures. Er zit totaal niks achter wat Man Utd doet het is allemaal toeval. Het positiespel vind ik nog het meest schokkend.

28 februari 2024 om 23:01

Haha Liverpool heeft nu wel blessures maar daarvoor draaide het gewoon goed. United heeft elke wedstrijd sinds begin seizoen al 10-13 blessures. Veel moeilijker om vastigheden in te bouwen. Vandaag gewoon blijven zoeken en uiteindelijk controle gevonden en afgemaakt. Niet groots maar wel door, voor de 48e keer kwartfinale, record.

28 februari 2024 om 23:07

Maar Liverpool wint wel wedstrijden met 18 jarigen in het team

28 februari 2024 om 23:09

Maar je kan hier toch onmogelijk trots op zijn? Elke wedstrijd als ze winnen is maar 1 doelpunt verschil en is het met het grootste geluk vaak. Het spel word eerder slechter dan beter. 450 miljoen heeft Ten Hag uitgegeven grotendeel weggegooid geld. Ik weet ook wel dat je geen Man Utd van 2008 binnen nu en 5 jaar terugkrijgt maar er zit geen vooruitgang in. De aankopen Onana compleet onnodig omdat je De Gea had je voetbalt toch niet van achteruit. Had je beter dat geld aan andere posities kunnen besteden. Mount is een 10 daar staat bruno waarom koop je Mount dan?. Je had beter een 8 kunnen halen zoals Mac Allister voor hetzelfde geld. Anthony is helemaal een drama voor die 100 miljoen. Het word tijd dat hij ontslagen word tijd voor een trainer met een duidelijk richting en visie. De Zerbi zou top zijn.

28 februari 2024 om 23:09

Wat boeit mij Liverpool nou. Heb het toch over deze wedstrijd en de vele en lange blessures United heeft. Vooral bepalende spelers de United beter laten spelen ontbreken en kan je er niet iets opbouwen in positie spel. Grotendeels dezelfde spelers die voor ten Hag ook ondermaats presteerde. Zoals MancunianB al zegt vonden ze de controle en maakte ze alsnog de verdiende goal.

Maar als jij steeds zo negatief bent, raad ik je aan andere wedstrijden te kijken.

28 februari 2024 om 23:17

Nee want Man Utd blijft me club en het doet pijn. Je mag toch een mening hebben? in mijn ogen is het de realiteit. Ik ben gewoon helemaal klaar met Ten Hag ik wil vooruitgang na die 12 vervelende jaren. Het word alleen maar slechter en slechter 4de in de CL Groepsfase met Kopenhagen als 2de. 6de in de competitie en ik snap de keuzes niet waarom speelt Rashford nog met deze instelling erger me kapot het lijkt wel of het hem niks kan schelen. Liverpool heeft nog veel meer blessures.

28 februari 2024 om 23:23

Maar Liverpool speelde thuis en tegen een team dat in de tweede divisie speelt.

28 februari 2024 om 23:27

Je hebt gewoon grotendeels gelijk Christiano dit is dus al bijna twee seizoenen zo. Maar nu verschuilt iedereen zich achter blessures. Daarin niet meegenomen dat dat komt omdat ten Hag het vertikte vorig jaar te rouleren, hij heeft er toen alles uitgeperst en meer wat erin zat. Pre season was schandalig daar heeft ten Hag ook zn handtekening onder gezet en zelfs de spelers geven aan dat de belasting tijdens de training te hoog was en hij rouleert nog steeds niet. De Zerbi is iig een betere trainer dan TH maar of hij nou de oplossing is vraag ik me overigens af. Wil wel eens een duidelijke visie en consistent beleid dat is er namelijk sinds SAF nooit meer geweest. Als t er al was toen, Fegusson was gewoon een bizar goede manager. United gaat ronde verder maar als je kijkt naar de concurrentie dan heb je er helemaal geen hol aan.

28 februari 2024 om 23:40



Het gaat over het algemeen Origami niet alleen over deze wedstrijd. Klopp heeft heel het middenveld bijvoorbeeld gerenoveerd met Szoboszlai, Mac Allister, Endo, Gravenberch na het slechte seizoen vorige jaar en ze zijn gelijk weer aan de Top. Man Utd is al 12 jaar een drama en proberen om aan de top te komen en ze komen niet eens in de buurt van Arsenal City Liverpool. Klopp miste/mist ook Salah al een tijdje bijvoorbeeld Trent Alisson ook niet de minste. Ze hebben nu ook 13 blessures waarvan een paar tot einde van het seizoen.

28 februari 2024 om 23:52

Ravel ik zeg niet dat met De Zerbi alles gelijk koek en ei is natuurlijk niet. Het is al 12 jaar een drama alleen ik denk wel dat je met hem ergens na toe kan werken en het spel word 100 procent beter en dan ga je meer resultaat halen en goals maken plus hij haalt alles uit jonge spelers zoals Garnacho en Hojlund, Mainoo je moet toch opnieuw beginnen dan maar doen net zoals Arsenal met Arteta. Ik hoop echt niet dat als Ten Hag ontslagen word dat ze Mourinho terug halen dat is me grootste angst.

29 februari 2024 om 00:02

Wat heeft de Zerbi dan bereikt dat hem beter maakt? De Zerbi nam een ploeg over die al goed voetbalde. En hij heeft als trainer nog nooit iets fatsoenlijks gewonnen. Nog nooit bij een topclub gewerkt. Jullie zijn constant op zoek naar nieuw speelgoed. Elke 2-3 jaar een nieuwe trainer ipv mensen tijd geven. Van Gaal, Mourinho, Ole, Rangnick en nu ETH. En over 2 jaar wil je weer wat nieuws als de Zerbi 3x op rij verliest. Soms moet je een trainer gewoon de tijd geven. Vooral in een rampseizoen met blessures. Jullie praten graag over Liverpool maar die stonden vorig seizoen ook laag op de ranglijst na blessures en werden uiteindelijk 5e en dus geen CL.

29 februari 2024 om 00:03

Liverpool onder Klopp haalde pas in zijn 3e seizoen de top 4 van Engeland, en waren ook ontiegelijk wisselvallig. Mensen moeten echt meer geduld hebben met Ten Hag, die het vorig seizoen gewoon prima deed. Als je wilt vergelijken met Liverpool, doorloop hetzelfde proces. Mensen verwachtten dat dit United weer kampioen word ofz? Gast de halve selectie moet er nog uitgewerkt worden sinds Ten Hag er zit. Bijna elke aankoop is op het laatste moment van de transfer periode pas gekomen, United slaat bestuurlijk echt compleet de plank mis. En al die blessures helpt Ten Hag ook niet. Nu word Ten Hag er ook op veroordeeld dat Mount en Antony zijn gekocht, maar denk je echt dat Ten Hag deze spelers als eerste op zijn lijstje had staan? Ik betwijfel dat.

29 februari 2024 om 06:45

Mensen verwachten voetbal dat een beetje entertainment oplevert, of waar je toch tenminste een idee in kan terugvinden.

Want dat kon je perfect bij Liverpool onder Klopp.

29 februari 2024 om 09:16

@cristiano Als je Ten Hag één ding niet kunt verwijten is dat hij niks uit de jonge spelers haalt. Mainoo, Garnacho en Hojlund krijgen al het vertrouwen van Ten Hag en hebben ook grote stappen onder hem gemaakt.

29 februari 2024 om 09:21

De Zerbi moet je ook niet groter maken dan hij is. Heeft eigenlijk alleen wat bij Sassuolo wat laten zien en kwam nu in een gespreid bedje terecht bij Brighton. Brighton heeft de 9de begroting van de PL en ze staan 7de. Dus hij doet het net iets beter dan je verwacht met het team. Persoonlijk schat ik een Potter hoger in dan De Zerbi.

Ik zou Ten Hag nog laten zitten en kijken wat hij met een team doet wat samengesteld wordt door een competente TD. Ten Hag is een goede trainer, maar moet ver weg blijven van het transferbeleid. Ik zie het wel goed komen nu dat United de organisatie flink aan het renoveren is.

29 februari 2024 om 10:16

Bijzonder dat je Potter hoger inschat dan DeZerbi. Niet voor niets dat DeZerbi beter presteert. Vorig seizoen geweldig gepresteerd en ook dit seizoen meer dan prima ondanks veel blessures en veel spelers die zijn vertrokken.

29 februari 2024 om 10:40

Puur op prestaties (ranglijst) vergelijken vind ik lastig. Potter heeft dat team opgebouwd. Was een degradatie kandidaat toen hij kwam en is langzaam aan naar een subtopper gegroeid. Ik zie De Zerbi een degradatie kandidaat niet in een subtopper ombouwen. Heeft nog nooit zoiets gepresteerd in zijn carriere

Wat speelde Man Utd weer schandalig. ALs je Man City, Arsenal, Liverpool kijkt daar zit een visie achter zelfs bij ploegen zoals Brighton word er beter gevoetbald. Hopelijk lukt het Man Utd om De Zerbi als trainer te krijgen vanaf volgend jaar.

28 februari 2024 om 23:05

Hopelijk niet

28 februari 2024 om 23:13

De Zerbi... nee dankje

28 februari 2024 om 23:17

Maar wie dan wel? Klopp komt niet en Tuchel wil niemand (lijkt me). En coaches als Ancelotti en Pep zijn onhaalbaar, zeker de laatste. Mocht Ten Hag vertrekken, wie zou je voor de ploeg willen zien staan?

28 februari 2024 om 23:18

Waarom niet? Dan word er gevoetbald met betere spelers die hij heeft bij Brighton je gaat alleen maar meer scoren en punten pakken. Ze moeten niet weer een Mourinho halen je schiet er niks mee op.

28 februari 2024 om 23:25

Je kunt je afvragen of het daadwerkelijk betere spelers zijn bij United

28 februari 2024 om 23:45

Denk je echt dat United in staat is zoveel beters aan te trekken dat je voor een prima trainer als De Zerbi zomaar de neus op haalt? Iemand als Zidane komt nog niet in de buurt van dat trainerskerkhof.

28 februari 2024 om 23:48

Je zei waarschijnlijk 2 jaar geleden precies hetzelfde toen ten Hag nog bij Ajax zat. De Zerbi is soort ten Hag, 2 jaar geleden. De nieuwe hipster manager.

United heeft vooral fatsoenlijke mensen boven de trainer nodig. Een nieuwe CEO, technisch directeur en een goede recruitement. De selectie moet ook worden opgeschoond. Lindelof, Maguire, Sancho, AWB, McTominay etc moet je weg doen en betere spelers aantrekken. Misschien ook kijken naar spelers als Bruno, Casemiro en Varane. Ik doe dat liever onder ten Hag dan onder een nieuwe manager die iedereen een 'nieuwe kans' geeft terwijl ze al 3 managers geleden verkocht hadden moeten worden. Kijk, als ETH onder de leiding van Sir Jim volgend seizoen geen verbetering laat zien dan ga je alsnog verder kijken. Maar de Zerbi heeft in zijn 10+ jaar als trainer nog niets gepresteerd en borduurt voort op Potters werk. En voor de rest zijn er weinig goede managers beschikbaar. Zeker niet wanneer Barca, Bayern en Liverpool ook allemaal op zoek zijn naar een nieuwe manager. Dan geef ik liever ETH nog een kans nu hij wel hulp gaat krijgen met transfers deze zomer.

29 februari 2024 om 06:20

Precies ManUtd36,

Je zegt precies hoe het zit.

En tuurlijk zijn we niet blij met het spel en willen we vooruitgang. Maar met deze spelers kan geen enkele trainer er een kampioensploeg van maken.

Je zag een klein sprankeling van hoe ten Hag wilt spelen in die uitwedstrijd tegen Wolves. Toen was zowat bijna iedereen weer fit. 2 weken later zijn diegene er voor lange tijd weer niet bij.

Snapnde reactie van ChristianoGOAt ook zeker wel. Maar het heeft geen zin om een andere trainer weg te zetten met dezelfde spelers. LvG mourinho lukte het ook niet. Die waren op dat moment toch wel veel betere trainers dan deZerbi nu is.

Eerst de renovatie aan de top en dan verder kijken.

Kan zomaar dat de.nieuwe leiding een andere weg.innzullen slaan met ook een andere trainer. Los van de prestatie. Maar als ze dat willen, moeten ze nu er al mee bezig zijn. Meer kapers op de kust

Tegen Liverpool vliegen ze eruit. Als ik Klopp was zou ik gewoon weer die jonkies erin zetten!

28 februari 2024 om 23:05

De kans is groot dat de youngsters zullen moeten spelen, valt te zien wie er tegen dan terug is maar met onze kleine kern op dit moment zullen er keuzes gemaakt moeten worden, ik verwacht dat de PL wel voorrang zal krijgen. Jammer dat we nu naar Man Utd moeten komt op het verkeerde moment voor ons.

29 februari 2024 om 07:12

Ik verwacht dat united tegen Liverpool zal winnen, zoals United wel vaker wint: hakken over de sloot, met voetbal dat niet aan te gluren is.

Erik mag de scheidsrechter uit Manchester wel bedanken. In paar dagen tijd bij twee identieke situaties anders beslissen.

29 februari 2024 om 11:20

De scheidsrechter bedanken dat die een overduidelijke strafschop voor Rashford niet geeft? Of voor de duidelijke rode kaart voor bij de keel pakken? Of past dat niet in je straatje

Zonde dit zeg... Ook echt weer 89ste minuut.
Nouja de kans dat United de FA cup wint is minimaal
Hoop sowieso dat Liverpool wint dus beter schakelen ze United uit komende ronde.

29 februari 2024 om 08:14

Kans op FA cup winst is nu groter dan als ze hier verloren hadden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren