Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-revelatie uit Rotterdam ontvangt aanbieding: 'Goed nieuws'

Laatste update:

Marinus Dijkhuizen tekende halverwege vorig seizoen een contract voor anderhalf jaar met Excelsior, als opvolger van de naar Roda JC Kerkrade vertrokken Jon Dahl Tomasson. Onder leiding van de oefenmeester promoveerde de club onverwachts via de Jupiler Play-Offs naar de Eredivisie, waar men momenteel een dertiende plaats bezet.

/

Dijkhuizen kan zijn aflopende contract met twee seizoenen verlengen. “Dat is goed nieuws. Ik sta er zelf ook positief in”, verzekert de 42-jarige Dijkhuizen aan RTV Rijnmond. De komende weken zullen er gesprekken volgen. Hoe snel het dan gebeurt zullen we zien, maar ik neem aan dat we daar wel uit gaan komen.”

Excelsior, dat zaterdag remiseerde bij Willem II (1-1), verzamelde tot dusver dit seizoen zestien punten. De achterstand op de nummer zeven, SC Cambuur, bedraagt slechts één punt. De Friese club speelt vandaag nog wel tegen FC Utrecht, dat evenveel punten heeft.

Marinus Dijkhuizen gaat het nog ver schoppen als trainer

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dijkhuizen streppel jans de jong schoppen het allemaal ver....trainen en spelen met visie zijn van niemand bang... zouden bij clubs als twente vitesse az top België helemaal niet misstaan

23 november 2014 om 09:09

Laat ze het maar lekker goed doen bij hun eigen club, dat houdt de competitie spannend.

23 november 2014 om 09:24

Vergeet Ernie Brands niet. Geen punten, maar wel een visie.

23 november 2014 om 10:50

Dit zijn inderdaad echt goede trainers. Als az nou een van hun had aangetrokken was ik een stuk blijer geweest. Ik heb t niet zo op van den brom

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren