Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Eredivisie-clubs geïnteresseerd in revelatie van de Keuken Kampioen Divisie

Laatste update:

Oussama Zamouri gaat FC Dordrecht aan het einde van dit seizoen transfervrij verlaten. De 23-jarige vleugelaanvaller is in het bezit van een aflopend contract aan De Krommedijk een heeft over interesse niet te klagen. Clubs uit de top van de Keuken Kampioen Divisie en de onderkant van de Eredivisie hebben Zamouri op de radar staan.

Ondanks concrete interesse uit België en Portugal, wenst Zamouri graag in Nederland te blijven. De mogelijkheid bestaat momenteel om vanaf Dordrecht een stap omhoog te maken, daar er belangstelling is van verschillende Nederlandse clubs. Met 9 doelpunten en 4 assists in 29 officiële wedstrijden heeft Zamouri zich dit seizoen bij Dordrecht in de kijker gespeeld, ondanks dat hij door het ziekbed en overlijden van zijn moeder een flink aantal wedstrijden moest missen.

De vleugelaanvaller speelt sinds afgelopen zomer voor de Schapenkoppen.Dordrecht nam hem voor dit seizoen over van Telstar, waar hij twee jaar onder contract stond. De Witte Leeuwen pikte Zamouri in de zomer van 2016 op, nadat hij een jaar zonder club had gezeten. De buitenspeler speelde in de jeugd voor FC Utrecht, Vitesse en Almere City. Laatstgenoemde club haalde Zamouri weg bij amateurclub DWS, nadat hij eerder voor AFC speelde.

Voetbalzone is de officiële mediapartner van de Keuken Kampioen Divisie

Klik hier voor exclusieve interviews, talentscouts, actuele standen en het programma op onze Keuken Kampioen Divisie-pagina.

Zie jij Oussama Zamouri naar de Eredivisie verkassen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Jammer voor Dordrecht; kunnen ze eindelijk een speler voor een goed bedrag verkopen, loopt hij transfervrij de deur uit..

Niet echt denderende statistieken maar heeft wel zijn moeder verloren en daardoor wedstrijden gemist en ook z'n kopie er niet 100% bij gehad.
Is misschien een optie voor rechter rijtje Eredivisie zoals VVV of FC Emmen.

Heb deze jongen zien spelen paar wedstrijden. Vind het eerder een blind paard die geen overzicht heeft. En niet effectief in de 16. Hij is dreigend en snel maar daar houdt het ook op. Ik zou niet weten wat een Eredivisieclub met hem moet. Steekt bij Dordrecht er niet eens echt boven uit.

Geen idee waarom het bestuur opeens schijt heeft aan 'het nieuwe beleid' en zo'n jongen met een doorlopend contract tot 2020 + optie gewoon gratis weg laat lopen..

25 april 2019 om 14:37

Is hij niet transfervrij zoals de tekst beweerd?

25 april 2019 om 14:49

Heeft geen aflopend contract nee. Sinds vorig jaar zou er een nieuw beleid komen met langdurige contracten waardoor er ook kwalitatief mindere spelers werden aangetrokken maar als die spelers ook gewoon na een jaar gratis weg mogen snap ik de logica niet helemaal..

25 april 2019 om 15:09

Ik snap niet waarom die gratis weg mag als hij een doorlopend contract heeft.

Heerlijke voetballer alhoewel zijn statistieken nog niet denderend zijn . Ik zou als ik hem was niet een te grote stap maken maar het nog een jaartje bij een team uit de top van de kkd proberen.

Kaij Sierhuis zal Fc Groningen na dit seizoen weer verlaten als huurspeler en ik zie Zamouri als een welkome versterking in de aanval bij Groningen.

25 april 2019 om 15:52

Was gehuurd voor anderhalf jaar toch? En anders zal Ajax sws nog een jaartje wel zien zitten gezien het feit dat ze Danilo en Troure ook hebben.

25 april 2019 om 16:46

Dan staan jullie in de winterstop weer op dezelfde plek als afgelopen keer. Is gewoon (nog) niet goed genoeg voor de ED.

Nou Twente komop. Ted, sla je slag!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren