Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zit iemand bij NAC waar ik de polonaise niet mee ga lopen’

Laatste update:

Robert Maaskant heeft Jeffrey van As gepeild met de vraag hem te helpen bij NAC Breda. De oefenmeester heeft de ruim een jaar geleden nog door NAC ontslagen technisch directeur gepolst om hoofdscout te worden bij de Bredase club. Van As ziet het niet gebeuren.

/

Maaskant en Van As kennen elkaar uit de tijd dat Maaskant in zijn eerste periode trainer was bij NAC. De oud-verdediger was toentertijd hoofdscout en volgde in 2010 Earnest Stewart als technisch directeur op. “Op zich ben ik er wel voor in”, zegt Van As in gesprek met Omroep Brabant. “Maar dat gaat niet gebeuren onder het huidige management.”

NAC zette Van As vorig jaar op straat en ontdeed zich ook van scouts Addy Brouwers en Frans Bouwmeester. Maaskant opteerde na zijn aanstelling echter voor de terugkeer van Brouwers en had ook informeel contact met Van As. “NAC is mijn club en ik heb eerder twee jaar goed met Maaskant samengewerkt.” De aanwezigheid van algemeen directeur Justin Goetzee vormt een te groot obstakel. “Ik zei al meteen tegen Maaskant dat het hem niet ging lukken. Er zit daar iemand op een bepalende stoel. Ik kan me niet voorstellen dat ik daar de polonaise mee ga lopen.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

wat heb je aan zo'n kerel? wie heeft hij gescout?

3 maart 2015 om 07:57

Met nul hele euro's heeft hij vooral Nederlandse spelers met ervaring, en die bij nac passen, gehaald in het verleden. Spelers die er voor hebben gezorg dat nac zich keer op keer veilig speelde. Spelers als Botteghin, Buijs, Kwakman, Poepon. Maar helaas ook Looms en Lasnik. Volgens mij heeft NAC al zeker 5 jaar geen transfersom meer betaald voor een speler.

Ik ben niet zeker dat van As de man is waarmee Nac op dit moment moet samenwerken, maar aan de andere kant zou ik ook niet weten wie wel met Nac in zee zou willen. Een voordeel voor van As, carnaval is voorbij en waarschijnlijk mag zelfs niemand in een polonaise van Maaskant lopen..

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren