Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn spelers die zich door de CL snel hebben ontwikkeld, tot Oranje aan toe’

Laatste update:

PSV is dit seizoen tot dusver in de Eredivisie oppermachtig en wist de eerste dertien wedstrijden allemaal te winnen. In de Champions League verliep het aanzienlijk moeizamer voor de Eindhovenaren, want na vijf duels is de ploeg van trainer Mark van Bommel reeds geëlimineerd in Europa. Daniel Schwaab benadrukt in gesprek met het Algemeen Dagblad dat PSV steeds moet omschakelen in mentaal opzicht.

“Zo speel je thuis tegen FC Emmen en heb je verdedigend amper iets te doen. En zo is het drie dagen later 90 minuten lang alle hens aan dek tegen Tottenham. Of ene Messi komt een avondje langs”, stelt de Duitse verdediger, die de Eredivisie een ‘permanente test in concentratie’ noemt. “In heel veel wedstrijden komt het aan op één of twee momenten waarop je er móet staan. Ik vind dat persoonlijk wel een leuke uitdaging.”

Tot dusver verloor PSV slechts twee keer met Schwaab binnen de lijnen. “Ajax-uit vorig seizoen 3-0 en Willem II-uit 5-0. Zo zie je maar: áls PSV een keer verliest met mij op het veld, dan is het wel meteen stevig”, vervolgt Schwaab met een knipoog. Hij vindt het geen probleem dat er extra druk komt te liggen op de prestaties van PSV in de Eredivisie, omdat de Eindhovenaren in de Champions League en de KNVB Beker uitgeschakeld zijn.

“Dat is zo, maar ik zeg: prima. Daar moet je mee dealen. De winst van onze Champions League-campagne moet zijn dan we ons in een heel moeilijke poule toch goed hebben verweerd. 1-2, 2-2, 1-2 en 1-2; in vier van de vijf duels is de uitslag heel close geweest”, aldus Schwaab. “Er zijn ook vijf, zes jonge spelers die zich door de Champions League heel snel hebben ontwikkeld, sommigen tot in jullie Nederlands elftal aan toe. Als iedereen zondag tegen Feyenoord hetzelfde brengt als woensdag tegen Barcelona, dan ben ik heel positief over een goed resultaat in De Kuip.”

Feyenoord - PSV eindigt in een ...

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Echt een goede verdediger deze man, zo ongelooflijk degelijk. Echt een sterkhouder voor psv

Stille kracht waarover ik in het begin dacht wat hij kwam doen bij Psv.
Uiteindelijk niet meer weg te denken uit de basis.
Geeft zoveel meer rust als een Isimat.

Prima duo samen met Viergever.
Ze vallen niet op maar tegelijkertijd samen ijzersterk.

30 november 2018 om 11:22

Viergever is toch echt wel een zwakke schakel achterin hoor. PSV zou er goed aan doen door hem te vervangen.

PSV heeft zich binnen de mogelijkheden kranig geweerd in de champions league wat mij betreft. Jammer dat het voorlopig bij 1 punt blijft. Inderdaad kleine nederlagen en soms echt zicht op een beter resultaat, maar ook de kanttekening dat ze bijv door de Spurs bij vlagen overhoop werden gespeeld. Lijkt me geen schande overigens, als dat soort ploegen het gaspedaal ff goed intrapt zouden ze aan hun stand verplicht zijn eredivisieclubs omver te blazen.
Qua loting gewoon wat pech gehad, maar wel mooie potten gezien. Nu dankbaar de miljoenen in ontvangst nemen en de ervaringen doorvertalen naar de verdere ontwikkeling van de spelers.

30 november 2018 om 12:16

PSV had wel meer uit CL mogen halen dit seizoen. De poule is goed maar ook niet extreem ofzo. Barca al een maand of 2 uit vorm/blessures. Inter wordt hier veel groter gemaakt dan ze zijn en Tottenham heeft Europees nog niet veel laten zien. PSV had zeker in dd thuis wedstrijden meer kunnen en moeten doen imo.

30 november 2018 om 13:02

Zeker waar dat als Spurs het gaspedaal intrapt, de Nederlandse clubs niet mee kunnen. Maar wat is intrappen, ik vermoed toch echt dat Spurs en Inter 100% gegeven hebben in de wedstrijden tegen PSV. Enkel Barcelona heeft bij vlagen wat gemakkelijk gedacht, vandaar de ruzie de kleedkamer achteraf.

Dat omlaag gepraat van de Eredivisie moet een keer stoppen. Zoveel minder dan de rest zijn we nou ook weer niet. Er zijn een paar ploegen beter dan de rest, maar ook die vernietigen elkaar zo nu en dan.

PSV had er meer uit kunnen halen. Vooral thuis te weinig druk naar voren gegeven. Te weinig antwoord om de opbouw te verstoren. Elke keer wanneer dit wel lukte dan werd er een kans gecreeerd.
PSV heeft namelijk ongelooflijk veel kansen gecreeerd in bijna alle wedstrijden.
Van Bommel heeft thuis te weinig druk naar voren gezet.
Tegen Tottenham was het onmacht omdat er geen antwoord was op de positiewisselingen van Tottemham. Tegen Inter en Barcelona was het een keus. Er had meer ingezeten.
Wat ik wel heb gezien is dat PSV veruit de gevaarlijkste voorhoede heeft in Nederland. PSV kan uit een flits gevaarlijk worden.

PSV heeft echt een prima centrum als je nagaat dat zowel Viergever als Schwaab geen euro gekost hebben. Zeker Schwaab vind ik oerdegelijk en ontzettend onderschat. Viergever is voor de Eredivisie prima, maar vind ik wel een stuk minder dan Schwaab. Zou me niet verbazen als PSV nog op zoek is naar een echte topper voor die plek.

Schwaab doet het uitstekend en meer dan dat. Viergever is toch wel op zijn retour en nooit een ster geweest, wel altijd bruikbaar.
Moet zeggen dat ik die Schwaab ook uitermate symphatiek vind overkomen.....
De verschillen in CL waren wel wat groter dan de uitslagen doen vermoeden. Alhoewel Barca B het toch aardig lastig had in Eindhoven en als Messi er niet was geweest dan, maar als telt helaas niet.

30 november 2018 om 11:37

Beetje sneu om het te hebben over Barca B. Van de vaste basisspelers ontbraken alleen Suarez en Umtiti. Of speelde PSV ook met een B-team tegen Spurs omdat Bergwijn niet meedeed?

30 november 2018 om 12:17

Was geen Barca B maar zeker ook niet in vorm hebben al meer punten verspeeld dit seizoen als in de 2 voorgaande seizoenen. Dus erg sterk zijn ze ook niet.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren