Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Er zijn maar een paar teams beter: Barcelona, Bayern en Real Madrid’

Laatste update:

Atlético Madrid en Real Madrid staan zaterdagavond voor de tweede keer in drie jaar tegenover elkaar in de finale van de Champions League en Diego Simeone denkt dat zijn ploeg er nu beter voorstaat dan twee seizoenen geleden. “We zijn sinds die finale met tien andere spelers, maar zijn ons blijven verbeteren.”

/

“We hebben andere spelers, maar onze methoden zijn niet echt veranderd. Als je vasthoudt aan bepaalde methoden en je je tegelijkertijd verbetert, kun je prijzen winnen. Het is geweldig om een finale te spelen en het belangrijkste is om die ook te winnen”, aldus Simeone. “Of ik druk voel om de eerste Champions League ooit voor Atlético te winnen? Ik zou het geweldig vinden om een geschiedenis van 113 jaar op mijn schouders te dragen.”

De Argentijn heeft er vertrouwen in dat Atléti aan het langste eind gaat trekken, hoewel hij zijn ploeg niet als de favoriet beschouwt: “We moeten gebruikmaken van onze positie nu we in de finale staan en er zijn maar een paar teams beter dan wij. Misschien Barcelona, Bayern München en Real Madrid, maar wij zijn over het algemeen zeer stabiel, gebalanceerd en werken hard voor elkaar.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

2 vd 3 beter teams heb je al verslagen en nu op naar de derde. Wat gun ik het deze man en dit team. Kijk er naar uit.

27 mei 2016 om 22:29

@arnavut1 Ik gun het ze ook enorm, hoewel ik eigenlijk een Real Madrid 'fan' (niet perse fanatiek) ben. Al met al wordt het voor mij sowieso een leuke finale, met twee teams die ik het allebei gun. Moet er wel lekker veel gescoord worden eigenlijk maar met Atletico zal dat niet gebeuren.

27 mei 2016 om 22:44

Atletico Antoine griezmannn

28 mei 2016 om 10:49

Barca, Bayern en Real in de knock-outfase eruit geknikkerd en dan hebben ze straks uiteindelijk met PSV het meeste moeite gehad, haha!

Tijd voor laatste puzzelstukje om geschiedenis te schrijven. Het je je gegund voor al je harde werk dat je verricht hebt. Er kunnen weinig clubs zeggen dat ze kunnen concurreren met clubs als Barca, Real en Bayern momenteel.

Ik denk dat atletico het gaat pakken.

Simeone kruipt weer in zijn underdog rol.
Hoezo zeg je dat Real beter is vlak voor de finale?
Lijkt mij niet echt de juiste motivatie voor zijn team maar goed..

27 mei 2016 om 22:38

Ga je zeggen dat het niet zo is? Real heeft ook gewoon veel betere spelers dan Atletico.

27 mei 2016 om 22:42

Atletico heeft Barca en Bayern verslagen dus morgen word het gewoon 50/50.
Simeone kruipt wel vaker in die underdog rol maar als je binnen 3 jaar 2 keer de CL finale haalt dan mag je dat niet meer doen.

27 mei 2016 om 23:04

Hij zegt niks verkeerds. Real en atletico zijn het tegenovergestelde van elkaar. Een team met topspelers waar je u tegen zegt, maar dat als team minder functioneert tegenover een team dat wat mindere spelers heeft, maar dat als team altijd boven haar kunnen presteert tegen (vooral) sterke tegenstanders.

28 mei 2016 om 00:33

Real Madrid heeft de afgelopen seizoenen precies even vaak de finale gehaald. Los van de marktwaarde van de selectie is dat dus ook geen reden om Atletico tot favoriet te bestempelen.

28 mei 2016 om 01:04

Mag je dat niet meer doen volgens wie? Hun tactiek werkt goed tegen ploegen die ver op helft van de tegenstander voetballen. Waardoor ze veel ruimte in de rug hebben. Als ze het spel moeten bepalen is Atleti lang zo sterk niet.

Als je alleen al kijkt naar hun doelstelling t.o.v Real of Barcelona is het al anders. Als ze niks winnen is het jammer, maar helaas. Volgend seizoen proberen ze het weer. Die van Real of Barcelona is alleen geslaagd als ze de landstitel of CL pakken.

Je kunt nooit zeggen dat teams gelijkwaardig zijn, er is altijd wel een favoriet. Ook al is het maar heel licht.

28 mei 2016 om 01:57

Ben het eens met uefacl. Atletico heb zowel barcelona als bayern verslagen. Real heb een makkelijkere weg gehad. Ik vind atletico de favoriet op dit moment, maar laat me graag verassen. Mogen de best winnen.

28 mei 2016 om 06:37

Hij mag doen en laten wat ie wil. Realmadrid houdt wel van wat veren in de reet. En Simeone wel van de underdog rol dus Win Win

Ik gun het Atletico. Simeone heeft van dit team een machine gemaakt. Mag gerust de grote oortjes meenemen.

Ik heb gemengde gevoelens aan de ene kant gun ik Simeone een CL aan de andere kant gun ik het Zidane ook om hem in eerste seizoen te pakken. Atletico heeft ook veel gemeen vecht anti-voetbal laten zien. Ook gun ik het Ronaldo wel zo'n harde werker.

Als het ze lukt is het toch wel mooi: dan heb je De Grote Drie alledrie achter elkaar op de knieen gekregen. Een prestigieuzere manier om kampioen van Europa te worden bestaat niet...

Hala spaanse teams met dikke schulden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren